Bronie z ED w AWP

Tylko o P2: AW, AW7/AWP oraz AWPMod - i o żadnych innych modach.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

02 mar 2008, 17:38

ED? Eh, nie ma to jak konkretna rozmowa! :P

ED możesz ściągnąć z innych serwerów. Tu masz przypięty temat do tego: https://forum.postalsite.info/e ... -t203.html. Możesz też w p2p wyszukać, tam też jest on rozpowszechniany.

No i to nie jest wina naszego serwera, bo jak sam zauważyłeś, Opera sprawia nieraz ci takie kłopoty...

Pytanie o download ED to przejaw twojego lenistwa. Ostrzegałem: czytaj i wyszukuj. Tym razem warn. Taki mały, zapobiegawczy, byś na przyszłość pilnował co piszesz. A jak będziesz się pilnował, warna zdejmę. 8-)


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Reality Master
Modder
Modder
Posty: 1093
Rejestracja: 07 lis 2007, 19:41
Kontakt:

03 mar 2008, 16:12

rura pisze:a potem błąd
rura pisze:mam opere
Też tak mam :). Musisz kliknąć prawym przyciskiem myszy na pliku który pobierasz (w okienku Transfery) i wybierasz opcję "Wznów pobieranie".
Ostatnio zmieniony 03 mar 2008, 16:12 przez Reality Master, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
rura
Wnerwiony urzędas
Posty: 20
Rejestracja: 02 mar 2008, 10:07
Lokalizacja: wielkopolska

03 mar 2008, 19:26

ok dzieki juz sciąłem ale jest nowy problem nie moge zainstalowac ed w postalu a osobno tez nie działa pojawia sie błąd
Ostatnio zmieniony 03 mar 2008, 19:28 przez rura, łącznie zmieniany 2 razy.


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

04 mar 2008, 14:47

rura pisze:pojawia sie błąd

A mógłbyś powiedzieć dokładniej jaki to błąd?


Awatar użytkownika
rura
Wnerwiony urzędas
Posty: 20
Rejestracja: 02 mar 2008, 10:07
Lokalizacja: wielkopolska

05 mar 2008, 14:11

juz wszystko dzaiał tylko jaki jest kod na te wszystkie bronie bo edweapons nie działa


Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell
Posty: 2182
Rejestracja: 30 sie 2007, 19:37
Lokalizacja: Apocalyptic City

05 mar 2008, 15:10

a zainstalowałeś AW7withEDweapons120??

bezniego niema kodu


I am not dead, I'm a Death muhahahahaha
Obrazek
Awatar użytkownika
rura
Wnerwiony urzędas
Posty: 20
Rejestracja: 02 mar 2008, 10:07
Lokalizacja: wielkopolska

05 mar 2008, 17:03

zainstalowałem ale i tak nie działa moze ten co znalazłem jakis zepsuty jaest ale wiecej nie moge znalesc


Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell
Posty: 2182
Rejestracja: 30 sie 2007, 19:37
Lokalizacja: Apocalyptic City

05 mar 2008, 17:15

a przypomniałem sobie aby kody działały musisz wpisać pewien kod który je uaktywni (na przykład w normalnym P2 albo STP jest to Sissy) ale nie pamiętam jaki był do AW7withEDweapons120


I am not dead, I'm a Death muhahahahaha
Obrazek
Awatar użytkownika
rura
Wnerwiony urzędas
Posty: 20
Rejestracja: 02 mar 2008, 10:07
Lokalizacja: wielkopolska

05 mar 2008, 18:52

jak znalazłem pare broni to one strasznie mocne są np jakis pistolecik z laserem to jak szczele to wybucha


Awatar użytkownika
Master
Wstydliwy morderca
Posty: 1
Rejestracja: 06 sty 2009, 17:30

06 sty 2009, 17:39

Ja mam taki błąd ze jak grałem w postala i w ciągu gry weszedłem do winndowsa ekran gry mi zniknal i tylko polowa zostala :/ help !!!!!


Awatar użytkownika
Pangia
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 3710
Rejestracja: 20 lip 2009, 10:06

11 paź 2009, 14:37

Robię refresh, bo mi te mapy w ogóle nie działają. Przeleciałem się na kodzie IFeelFree i nie ma połowy tekstur na jednej mapie (suburbs-3).


Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7040
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

11 paź 2009, 15:20

Najprawdopodobniej żeby mapy działały, musisz najpierw zrobić mix'a ED i AWP


Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Pangia
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 3710
Rejestracja: 20 lip 2009, 10:06

11 paź 2009, 15:25

W Postalu X?


Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7040
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

11 paź 2009, 15:34

Ups! No tu jest problem...

Chociaż można pokombinować, ale nie wiem czy jest sens. W końcu są to te same mapy, co w oryginale, tylko z dodanym inwentarzem z ED


Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Pangia
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 3710
Rejestracja: 20 lip 2009, 10:06

11 paź 2009, 15:37

A mi one w żaden sposób nie chcą odpalić. AW7_suburbs-3 mam z AWPModa, ale skąd ja wezmę oryginalne AW7_suburbs-1? Co prawda działa mapa z StP, ale... Trochę stuffu może brakować.


ODPOWIEDZ