AW7withEDweapons by Ig50

Tylko o P2: AW, AW7/AWP oraz AWPMod - i o żadnych innych modach.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

11 lis 2007, 15:22

Mixer pisze:rozpocznij w normalnie jest tak:
X:\XXXXXXX\Postal2\ApocalypseWeekend\Help\AWP
Co?? Gdzie jest tak normalnie? Help?? :zdziw: Instalator AWP daje tak? (Pytam, bo użyłem wersję bez instalatora).
Mixer pisze:gdy to zrobilem to zresetowalem kompa i dzialalo :D
Khem khem... Do pełnej zmiany właściwości skrótu nie trzeba resetować kompa. Nawet EA tego nie wymaga! :)


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

11 lis 2007, 15:54

Tiquill pisze:
Mixer pisze:rozpocznij w normalnie jest tak:
X:\XXXXXXX\Postal2\ApocalypseWeekend\Help\AWP
Co?? Gdzie jest tak normalnie? Help?? :zdziw: Instalator AWP daje tak? (Pytam, bo użyłem wersję bez instalatora).
Mixer pisze:gdy to zrobilem to zresetowalem kompa i dzialalo :D
Khem khem... Do pełnej zmiany właściwości skrótu nie trzeba resetować kompa. Nawet EA tego nie wymaga! :)

ja musialem tak zmienic w skrocie a dokladnie w rubryce
"rozpocznij w"
hmmmm zresetowac musialem gdyz jak wlanczalem postala to wyskakiwal error lecz gdy resetlem wszystko gralo :D

ps
no dokladnie jest takie cos D:\Programy\Postal2\APOCAL~1\Help\AWP :D u mnie ;)
Ostatnio zmieniony 11 lis 2007, 15:55 przez Mixer, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
wasik72
Wnerwiony urzędas
Posty: 19
Rejestracja: 20 paź 2007, 08:25

12 lis 2007, 20:30

a u mnie problemik wpisuje kod ''EDweapons'' przetnie sie chwilke muwi ''słodko'' albo coś innego a żadnych nowych broni nie dostaje
Ostatnio zmieniony 12 lis 2007, 20:31 przez wasik72, łącznie zmieniany 1 raz.


hói wam w dópe ;]
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

15 lis 2007, 05:20

wasik72 pisze:a u mnie problemik wpisuje kod ''EDweapons'' przetnie sie chwilke muwi ''słodko'' albo coś innego a żadnych nowych broni nie dostaje
Chm, sprawdź wszystko - a jak jest dobrze a nie działa - nie wiem co poradzić. Opisujesz efekt braku plików jaki mod wymaga. Dlatego ich pewnie nie widzisz, bo się nie ładują. Plik EternalDamnation.log powinien wskazać braki...
Mixer pisze:hmmmm zresetowac musialem gdyz jak wlanczalem postala to wyskakiwal error lecz gdy resetlem wszystko gralo :D
No to jasne. :D To nie wina moda czy skrótu. Po prostu miałeś za mało wolnej pamięci i takiego errora ci wywaliła gra. A na świeżej Windzie cykało jak trza. :)


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

15 lis 2007, 13:53

Tiquill pisze:
wasik72 pisze:a u mnie problemik wpisuje kod ''EDweapons'' przetnie sie chwilke muwi ''słodko'' albo coś innego a żadnych nowych broni nie dostaje
Chm, sprawdź wszystko - a jak jest dobrze a nie działa - nie wiem co poradzić. Opisujesz efekt braku plików jaki mod wymaga. Dlatego ich pewnie nie widzisz, bo się nie ładują. Plik EternalDamnation.log powinien wskazać braki...
Mixer pisze:hmmmm zresetowac musialem gdyz jak wlanczalem postala to wyskakiwal error lecz gdy resetlem wszystko gralo :D
No to jasne. :D To nie wina moda czy skrótu. Po prostu miałeś za mało wolnej pamięci i takiego errora ci wywaliła gra. A na świeżej Windzie cykało jak trza. :)
hmm a jednak znowu cie zaskocze gdyz error wyskakiwal przy kazdej instalacji moda :D (a bylo ich kilka)
wydaje mi sie ze musze resetowac dla tego ze pliki ini musza sie dostroic :D


Awatar użytkownika
wasik72
Wnerwiony urzędas
Posty: 19
Rejestracja: 20 paź 2007, 08:25

21 lis 2007, 18:11

wklejam pliki do systemu zmieniam w tamtym pliku ini co trza [ :563: tylko nie wiem czy to source code do postala stp czy do aw?wklejić :563: ]
Ostatnio zmieniony 21 lis 2007, 18:14 przez wasik72, łącznie zmieniany 1 raz.


hói wam w dópe ;]
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

22 lis 2007, 08:52

Folder 'source code' do gry nie jest potrzebny, możesz go wyrzucić. To tylko wypakowane skrypty, których gra nie używa.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Shotgun
Wnerwiony urzędas
Posty: 21
Rejestracja: 24 lis 2007, 23:52

30 lis 2007, 16:01

Cześć wszystkim, ja mam pewnien problem taki maly lae wkurza po jkaims czasiezainstlaowalem mod ED weapons in AWP gra chasa wszystko,lecz grube murzynskie kobiety zamist ciala maja sama lowe ktora wisi w powietrzu a on ja jest niewidzialna...jak ja przypdkiem zabije to wylacza mi sie gra :|


Broń nie zabija ludzi....koleś to robi
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

30 lis 2007, 16:08

Taki przykład, że nie wolno zabijać czarnych kobiet, bo to rasizm. :P A tak na serio to jakiś skrypt musiał się skopać. Sprawdź czy w zwykłym AWP też Ci tak robi. Jeśli tak, to zainstaluj AWP jeszcze raz. Jeśli nie to wtedy wina ED. Również spróbowałbym reinstala.


Awatar użytkownika
Shotgun
Wnerwiony urzędas
Posty: 21
Rejestracja: 24 lis 2007, 23:52

30 lis 2007, 16:23

Koleś przecież zabije przedstaicilei wszytkich ras porówno :P... ale spruboje reinstala ;)


Broń nie zabija ludzi....koleś to robi
Awatar użytkownika
wasik72
Wnerwiony urzędas
Posty: 19
Rejestracja: 20 paź 2007, 08:25

03 gru 2007, 08:27

wasik72 napisał/a:
a u mnie problemik wpisuje kod ''EDweapons'' przetnie sie chwilke muwi ''słodko'' albo coś innego a żadnych nowych broni nie dostaje
Chm, sprawdź wszystko - a jak jest dobrze a nie działa - nie wiem co poradzić. Opisujesz efekt braku plików jaki mod wymaga. Dlatego ich pewnie nie widzisz, bo się nie ładują. Plik EternalDamnation.log powinien wskazać braki... ..................... Ja właśnie tego pliku nie mam
musze reinstalke zrobic aw wgrac i jeszcze sciagnąć awp bo miałem formata
:lol:


hói wam w dópe ;]
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

04 gru 2007, 23:22

wasik72 pisze:Plik EternalDamnation.log powinien wskazać braki... ..................... Ja właśnie tego pliku nie mam
Jeśli gra szybko pada, tego loga nie zdąży wygenerować. Ale nie mów, że nie masz tego pliku. Powinien być - z inną treścią z ostatniej w miarę dobrej gry samego ED lub po prostu pusty. Plik powstaje, bo gra w nim zapisuje zdarzenia i nie znika, nie powinien...


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor
Posty: 7035
Rejestracja: 16 wrz 2007, 13:24

22 gru 2007, 15:57

https://www.usamimi.info/~ig50shio/arc/Ig50Mod.zip

dodaje nową strzelbe. nie umiem zainstalować ale popróbuję wy też popróbujcie!


"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

22 gru 2007, 23:04

Mr Minio, scaliłem twego powyższego posta, bo nie mówi o niczym nowym dla wziętych szperaczy. ;) Ten mod, którego nazwałeś po swojemu jak nazwałeś, to po prostu IG50Mod i tyle. Daje nowego shotguna (silniejszego niż zwykły). Ale o wiele ciekawszym jest Urine Cutter, o którym pisałem tutaj - kto chciał znaleźć, ten znalazł. :P Znalazłeś i ty, Mr Minio. Doklejam tego posta do tego tematu, bo jest to dzieło tego samego autora co AW7withEDweapons. Warto więc, by i tu była o nim wzmianka. Lepiej późno, niż wcale. Więc chyba wyjaśniona sprawa, co? Szperaj dalej, może coś nowego wyniuchasz. A nie będzie łatwo, bo tu szperacze są nie od dziś. :D


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor
Posty: 7035
Rejestracja: 16 wrz 2007, 13:24

23 gru 2007, 13:24

Tak może coś znajdę.

u mnie też po zainstalowaniu moda grube murzynki mają tylko głowy a potem błąd!!!

Moze są komendy aby przywołac bronie przez i want bo mapki robia blędy!

ED mi sie zepsul nawet odistalowałem i zainstalowalem i nie działa!!!!
Ostatnio zmieniony 23 gru 2007, 14:46 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 2 razy.


"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
ODPOWIEDZ