AW7withEDweapons by Ig50

Tylko o P2: AW, AW7/AWP oraz AWPMod - i o żadnych innych modach.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

03 kwie 2008, 22:49

Samego moda i dwa inne tego samego autora Postal_Ig50 dodałem do dowloadu, więc tu linki krótki opis, co i jak:

AW7withEDweapons - czyli ten tytułowy dla tematu mod, jeden kod dający w AWP/AW7 wszystkie bronie z ED (te, które nie zostały dodane w AWP/AW7).
Ig50Mod - dwie bronie: Urine Cutter i Shotgun Ig50
AW7addinIG50 - jeszcze jeden dodatek. To mod, który daje swoje pliki do AW7 (pójdzie też na AWP) i z nich starujemy grę. Mod przede wszystkim dodaje nam inwentarz z Ig50Mod (którego to Ig50Mod nie musimy już instalować, bo jest w nim zawarty). Poza tym autor dodaje kilka innych zmian w grze. Grę uruchamiany dwukrotnie klikając na plik PlayIg50addin.bat, bądź odpowiednio konfigurując skrót do samego AW7.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor
Posty: 7035
Rejestracja: 16 wrz 2007, 13:24

04 kwie 2008, 12:19

A mogę wiedzieć jakie zmiany dokładnie wprowadza ostatni mod, ponieważ nie chce instalować w ciemno.
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2008, 12:21 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 2 razy.


"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Postal!!!
Wstydliwy morderca
Posty: 2
Rejestracja: 18 kwie 2008, 18:19
Lokalizacja: z postala2

19 kwie 2008, 10:58

jak to zrobic gdzie ten ed i awp troche to zrobiłem ale jak jestem na punkcie docelowym pisze to co pisałes i wciskam zastosuj to wyskakuje mi folder,,C:\PROGRA~1\system osreślony w polu Start, jest nieprawidłowy .Upewnij się, czy folder istnieje i czy sciezka jest poprawna. prosze pomusz mi :( bo oszaleje :bolek: :bolek:


POSTAL POSTAL2 POSTAL3
Awatar użytkownika
Karpiu
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Posty: 516
Rejestracja: 20 lis 2007, 21:24
Lokalizacja: Eichenbruck

21 kwie 2008, 14:34

spróbuj zmienić ścieżkę C:\PROGRA~1\system zmień na C:\PROGRA~1\[nazwa twojego postala]\system . u mnie powinno być C:\PROGRA~1\Postal 2 PL\system


Awatar użytkownika
Postal!!!
Wstydliwy morderca
Posty: 2
Rejestracja: 18 kwie 2008, 18:19
Lokalizacja: z postala2

27 kwie 2008, 10:08

karpiu ty muwisz ze tak mam zrobic tylko ze sie nieda
prosze wytłumazccie mi wsystko od początku do konca od zainstalowania do kaonca prosze :cry: :( :/ :( :cry:


POSTAL POSTAL2 POSTAL3
Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7040
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

27 kwie 2008, 11:24

Wejdź we właściwości skrótu:

Obrazek

Pole czerwone:
"C:\Program Files\Postal 2 STP\Eternal Damnation\ApocalypseWeekend\System\postal2.exe" -ini=AW7withEDweapons.ini
Pole żółte:
"C:\Program Files\Postal 2 STP\Eternal Damnation\ApocalypseWeekend\System"

Tyle
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2008, 21:35 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.


Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Karpiu
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Posty: 516
Rejestracja: 20 lis 2007, 21:24
Lokalizacja: Eichenbruck

29 kwie 2008, 17:37

silver, sorka, ale zapomniałem mu powiedzieć o tej końcówce :D myślałem podobnie, tylko nie wiedziałem jak to wyrazić ;) a więc, Postal!!!, życzę powodzenia w zabawie :)


Awatar użytkownika
Gruby
Niedorobiony bandzior
Posty: 34
Rejestracja: 25 cze 2008, 13:02
Lokalizacja: Z Paradise

25 cze 2008, 13:08

siema wszystkim mam problem jak zainstalowaleb aw7withedwepons to mi error wyskoczyl Nie uda³o siê wpisaæ Entry: Nie mo¿na znaleŸæ pliku dla paczki 'Zo_Skies'

Historia: UGameEngine::Init <- InitEngine pomocy !!!!!! z gury dzienki :!:


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

25 cze 2008, 14:37

Użyj najpierw wyszukiwarki. Jest o tym wzmiankowane najwet na 1ej stronie tego tematu - klik - znajdziesz tam, że mod jest trudny i nie każdemu zadziała. Poza tym inne tematy do lektury to:
https://forum.postalsite.info/ed ... t=zo_skies - tu problemy z tym plikiem w ED. A że masz do czynienia z plikami ED, więc może Ci pomóc.

https://forum.postalsite.info/ed ... .html#20658 - tu masz podstawową i krótką odpowiedź:
Silver Dragon pisze:Znajdź więc ten plik ('Zo_Skies') w AW i przekopiuj go do odpowiedniego katalogu w folderze źródłowym StP. I tak z każdym kolejnym plikiem
No i jeszcze ten temat: https://forum.postalsite.info/e ... 41.html#318

Czyli w skrócie: plik Zo_Skies.utx musi być w katalogu tekstur w ED... Ewnetulanie w StP.
Ostatnio zmieniony 25 cze 2008, 14:41 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Gruby
Niedorobiony bandzior
Posty: 34
Rejestracja: 25 cze 2008, 13:02
Lokalizacja: Z Paradise

25 cze 2008, 16:36

Dzienx Tiquill Jestes Spoko ziom ;)

[ Dodano: 2008-06-25, 17:40 ]
kurde niema tego pliku :(

[ Dodano: 2008-06-25, 17:45 ]
a teraz mi wyskoczylo ze niemaNie uda&sup3;o si&ecirc; wpisa&aelig; Entry: Nie mo&iquest;na znaleŸ&aelig; pliku dla paczki 'STV2'

Historia: UGameEngine::Init <- InitEngine kurde :cry:

[ Dodano: 2008-06-25, 17:49 ]
Nerwy mnie juz biora z tym postalem bo raz tego niema a raz tamtego :<


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

25 cze 2008, 18:22

Musisz dodać każdy brakujący plik. Albo zrób to hurtowo i wrzuć z StP lub AW do folderów ED to, czego ED nie ma (byle nie nadpisywać co już jest w ED) - ale to trochę roboty. Albo przeinstaluj StP i AW. Albo... masz pirata i brakuje kilku plików. Jeśli wszystkie są i wszystkie dodałeś brakujące - błędy z brakującym plikiem powinny się skończyć.

No i zmień awatar. To jest znak rozpoznawczy Kameka.


P.S. Choć właściwie to ED nie musi mieć tych plików. Wystarczy że ma je StP, ED powinno je widzieć...


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Gruby
Niedorobiony bandzior
Posty: 34
Rejestracja: 25 cze 2008, 13:02
Lokalizacja: Z Paradise

25 cze 2008, 19:55

aha dzienks :D

[ Dodano: 2008-06-25, 20:57 ]
a jakie pliki mam kopiowac :?:


Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7040
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

25 cze 2008, 20:08

Zapewne masz P2 w wersji 1337. Katalogi StaticMeshes oraz Textures z AW (bądź z darmowej wersji STP) zmiksuj z tymi które są w podstawowej wersji P2. Nie wolno ci nadpisać żadnego już istniejącego pliku, bo może wyjść z tego 'kaszanka'. Powinno działać.


Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Gruby
Niedorobiony bandzior
Posty: 34
Rejestracja: 25 cze 2008, 13:02
Lokalizacja: Z Paradise

26 cze 2008, 06:18

Ja klikam najpierw na Play Awp i mi tam pisze jkie mam pliki skopiowac ale to czasu trzeba miec :bolek:

[ Dodano: 2008-06-26, 07:30 ]
Nastempny error Assertion failed: Font [File:C:\Projects\Postal2\prog\Warfare\Engine\Src\UnCanvas.cpp] [Line: 441]

Historia: UCanvas::WrappedPrint <- (Copyright 2003 RWS All Rights Reserved) <- UCanvas::WrappedStrLenf <- UCanvas::execStrLen <- UObject::ProcessEvent <- (InteractionMaster Transient.InteractionMaster0, Function Engine.InteractionMaster.Process_PostRender) <- UInteractionMaster::MasterProcessPostRender <- FCameraSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop przetlumaczycie mi ten error bo mie to wkurza te errory ;>

[ Dodano: 2008-06-26, 07:36 ]
I co mam zrobic z tym errorem?? :?:

[ Dodano: 2008-06-26, 18:46 ]
Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2008-06-27, 09:21 ]
odpiscie pls !!!! bo mam formata za 2 tygodnie i se chce troche zassac w aw7withedwepons !!


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

29 cze 2008, 15:45

To oznacza, że masz duży bałagan i zrób sobie tego formata. Błąd prog\Warfare\ oznacza najczęściej, że dany plik nie jest dla P2, choć nie tylko. Gdy gra nie wie, co zakomunikować, często daje ten błąd właśnie.

Nie chcę przedwcześnie i niesprawiedliwie osądzać, ale taka masa błędów sugeruje, że masz zwyczajnie pirata, a na to nie pomożemy. Dowodu na to nie mam, nie karzę więc ani nie potępiam publicznie.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
ODPOWIEDZ