AW7withEDweapons by Ig50

Tylko o P2: AW, AW7/AWP oraz AWPMod - i o żadnych innych modach.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Neon
Początkujący morderca
Posty: 97
Rejestracja: 02 kwie 2007, 12:40
Lokalizacja: z nie z tond

18 kwie 2007, 13:18

i takie pytanie jedno tiquill : ja już zrobiłem wszystko co pisałeś żeby było Bronie z ED w AWP ale Jak próbuje Z tym skrótem zrobić coś innego to mi pisze : Folder C/cośtam/cośtam/cośtam/cośtam określony w polu Start Jest Nieprawidłowy upewnij sie czy folder isntieje i czy Scieżka jest poprawna


pytam sie Bo inni mówili że działa
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2007, 13:21 przez Neon, łącznie zmieniany 1 raz.


™ /...†-Neon-†...\ ™
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

18 kwie 2007, 13:37

ja musialem pobawic sie z sciezkami gry bo np mialem ze jest na pulpicie i musialem zmienic na folder gdzie jest gra


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

18 kwie 2007, 17:59

Podałem domyślną lokalizację gry, czyli 'C:\Program Files\Postal 2 STP'. Każdy, kto zainstalował grę gdzie indziej, co owczywiste, musi odnaleźć właściwą ścieżkę i początek tego wpisu zamienić. Sam mam grę w zupełnie innej lokalizacji.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Neon
Początkujący morderca
Posty: 97
Rejestracja: 02 kwie 2007, 12:40
Lokalizacja: z nie z tond

19 kwie 2007, 13:39

ja se chyba dam spokój zadużo trzeba kombinować a ja w tym dobry nie jestem... jeszcze se gre rozwale,lepiej poczekam na oficjalny Mod


™ /...†-Neon-†...\ ™
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

19 kwie 2007, 14:56

najlepiej jest czekac na oficjalnego bo jesli nie jestes dobry w te klocki to lepiej sie nie bawic


Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1653
Rejestracja: 05 kwie 2007, 07:49
Lokalizacja: localhost

22 kwie 2007, 09:55

dzięki Tiquill pomogłeś mi z tymi bronmi w AWP (AW7withEDweapons) DZIAłA NAREśCIE! imam tylko jednego crasha na 30 min. :)


Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

26 sie 2007, 22:37

Wydzieliłem posty o tym modzie z tematu Bronie w modzie AWP i utworzyłem dla niego teraz odrębny temat. Mimo, że sprawa jest już dosyć "leciwa" to jednak mod AW7withEDweapons120 z całą pewnością zasługuje na samodzielny temat. Lepiej późno niż wcale. ;)

Odpowiednie posty zmodyfikowałem, aby każdy mógł łatwo się w tym odnaleźć. I dodam, że są już teraz trzy tematy o broniach w AWP (ale każdy o nieco innej tematyce), gdzie podejmujemy próby dodania do AWP broni z ED jak i broni z innych modów. Zanim w którymkolwiek napiszecie (kieruję to do nowych userów szczególnie), to przeczytajcie je i wybierzcie właściwy temat, w którym napiszecie. A oto owe tematy:
Bronie w modzie AWP - czyli temat ogólny,
AW7withEDweapons by Ig50 - czyli temat w którym to czytacie :D oraz
Bronie z ED w AWP - temat i pomysł eddiego, który dodał bronie z ED do AWP instalując ED w folderze AW i dodając do dwóch map AWP bronie z ED.

Tak więc trzeba co nieco zaliczyć. :bolek:


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Danielek
Wstydliwy morderca
Posty: 4
Rejestracja: 25 sie 2007, 18:21

27 sie 2007, 00:26

Ja was niekminie z tego co widziałem po filmikach mod ED jest lepszy od AWP lepiej wygląda zamiast sie z broniamy męczyć lepiej se ED zainstalować takie jest moje zdanie :lol:


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

27 sie 2007, 17:42

No i pięknie, że masz takie zdanie. Ale mod ED ma trzy imo zasadnicze wady:

1. Nie ma Kolesia, to przede wszystkim. :/
2. Jest liniowy, a to sprawia, że grać się w niego chce tylko 1 raz.
3. Ma dużo błędów - a to znowu sprawia, że odechciewa się w niego grać nawet ten 1 raz. :P

I dlatego staramy się z niego brać to co można aby dodać do tego co lubimy, czyli do AWP - i dać to Kolesiowi (i nam) do zabawy. ;)


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

30 sie 2007, 17:30

dobrze ze zrobiles oddzielny temat...
jednak aktualizacji nie bedzie bo jak?? chyba ze RS doda nowe bronie ;) albo autor go udoskonali w sposob taki ze bedzie automatyczna instalacja .
jednak tu mozna kierowac male pytanie w ktorych chcemy uzyskac pomoc(chodzi o 2,3 posty :) bo do wiekszych jest inny dzial)


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

30 sie 2007, 18:38

Jak sama nazwa wskazuje, mod jest do AW7 i do AWP już nie został zaktualizowany. Sądzę, że autor zrobił moda, aby sprawdzić się w koderce P2. Sprawdził się - i teraz jeśli coś zrobi, to prędzej coś zupełnie własnego niż aktualizację. Choć wszystko możliwe...


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Edek
Modder
Modder
Posty: 116
Rejestracja: 30 paź 2007, 13:46
Lokalizacja: Rapture

01 lis 2007, 10:33

Edek:Ja próbowałem przenieść swoim sposobem przeniosłem animacje, textury .static meshes.pliki ini .sounds.dodałem je w unrealed ale na tej mapie na której były te bronie to rozwalało kolesia.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

02 lis 2007, 18:05

Treść powyższego posta może niewtajemniczonym sugerować, że to wina moda. Nie, to wina mapy. Edek, napraw swoją mapę. Zajrzyj tu: https://forum.postalsite.info/p ... -t459.html


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
wasik72
Wnerwiony urzędas
Posty: 19
Rejestracja: 20 paź 2007, 08:25

10 lis 2007, 08:40

u mnie wyskakuje błąd jak tam przestawiam w właściwościach skrótu''Folder D:/bla/bla/bla/bla'określony w polu start jest nieprawidłowy :bolek: .Upewnij sie czy folder istnieje i czy ścieżka jest poprawna :bolek:...... mam ten folder eternal damnation wszystko zrobiłem jak pisalo i widzicie:( :/teraz sprawdzilem gry nie moge włączyć ;(
:kijek:
Ostatnio zmieniony 10 lis 2007, 08:57 przez wasik72, łącznie zmieniany 2 razy.


hói wam w dópe ;]
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

10 lis 2007, 12:04

ja np musialem jeszcze zmienic rozpocznij w normalnie jest tak:
X:\XXXXXXX\Postal2\ApocalypseWeekend\Help\AWP
a ja zmienilem na
X:\XXXXXXX\Postal2\Eternal Damnation\ApocalypseWeekend\system

gdy to zrobilem to zresetowalem kompa i dzialalo :D


ODPOWIEDZ