Chrzest: 100 zł
Komunia: 150 zł
Bierzmowanie: 200 zł
Ślub: 500 zł
Niewyskrobany płód jest wart 950 zł. Jeszcze jakieś pytania?
Może ci się to wydać okrutne, ale tak właśnie jest. Myślisz że księża się przejmują życiem ludzkim? Zabawne... coś jak komentarze niektórych ludzi w stylu "No na pewno Bush nie zabijałby 3000 ludzi tylko po to by ukryć swoje przekręty" na teorie spiskowe o WTC...
A czemu zwykli ludzie są przeciw? Ksiądz każe...
Nie wiem czemu ateiści są za, i ogólnie w ogóle się z tą teorią nie zgadzam. Katolicyzm jest przeciwko - tu się zgodzę. Ale ateizm nie jest religią, ideologią czy czymś tam, to zwykły status oznaczający "Brak religii". Jedni ateiści będą za, inni przeciw.
Aborcja
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Jeśli dziecko jest wynikiem gwałtu, to państwo powinno zapytać kobietę, co chce zrobić dalej - usunąć ciążę, czy też urodzić. Uważam to za najlepsze rozwiązanie - szczęście kobiety jest w tym wypadku ważniejsze, niż nienarodzone dziecko. Niestety.

Jeśli jesteś ateistą, nie wydasz pieniędzy na żaden sakrament kościelny, bo i po co? Ale zapomniałeś o tym, że dziecko musi coś jeść i w coś się ubrać. Trzeba kupować książki, płacić za studia. Koszt jednego dziecka od urodzenia do pełnej dorosłości (czyli do czasu, kiedy znajdzie dobrą pracę i pójdzie na swoje) kosztuje kilkadziesiąt tysięcy złotych. Kiedyś na WoS'ie z nauczycielem to liczyliśmy. Więc proponuje zabijać wszystkich, którzy nie są w stanie się sami utrzymać. Od nienarodzonych począwszy, na bezrobotnych i inwalidach kończąc. Oczywiście każdy niepełnoletni też się w to wlicza, chyba, że sam na siebie zarabia i jest w stanie sam siebie utrzymać. Kto jest za? Jeszcze jakieś pytania? 

Acha... Nie skomentuje tego. Z chęcią przedstawiłbym Cię mojej cioci, która dwa razy poroniła. Na pewno byłaby dumna, że dzięki temu państwo będzie miało mniej pieniędzy...
Tu jest internet i pogróżki przez neta to szczyt wieśniactwa, ale jakby ktoś z moich kumpli mi tak w oczy powiedział, to by wyłapał strzała w ryj.
Tu jest internet i pogróżki przez neta to szczyt wieśniactwa, ale jakby ktoś z moich kumpli mi tak w oczy powiedział, to by wyłapał strzała w ryj.
Jakie pogróżki? Źle się czujesz? Może udaj się do lekarza? Bo kompletnie nie mam pojęcia o czym ty pieprzysz. Ja nikomu nie groziłem, tylko napisałem jak jest, może ci się to nie podobać, możesz się z tym nie zgadzać, ale zmienić tego nie możesz, to jak grawitacja - tak jest i tyle. Myślisz że życie małego dziecka jest dla rządu warte więcej od pieniędzy? Heh...
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
moim skromnym zdaniem życie jest bezcenne...jak i Twoje dla Twoich rodziców...MastaDJMax pisze:Myślisz że życie małego dziecka jest dla rządu warte więcej od pieniędzy? Heh...
Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...
Życie to bezcenny dar... bla bla bla, jedna wielka bzdura.
Jakby dla rządu ludzkie życie było COKOLWIEK warte, nigdy nie wysłaliby ani jednego żołnierza do Iraku. Jeszcze jakieś pytania? (hehe potraktujcie to jako pytanie retoryczne)
Jakby dla rządu ludzkie życie było COKOLWIEK warte, nigdy nie wysłaliby ani jednego żołnierza do Iraku. Jeszcze jakieś pytania? (hehe potraktujcie to jako pytanie retoryczne)
a czy oni chcą jechać? taki jest ich zawód...czy policjant czy antyterrorysta chce kogoś zabić? nie...ale zdarzy się...MastaDJMax pisze:Życie to bezcenny dar... bla bla bla, jedna wielka bzdura.
Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...
Nie, ja mówię o politykach wysyłających żołnierzy, ze świadomością, że nie wszyscy wrócą do domu. Oni WIEDZĄ że będą ofiary w ludziach, na dodatek ten konflikt zupełnie nas nie dotyczy - ale jednak wysyłają, by lizać dupę wujkowi Samowi kosztem ŻYCIA LUDZKIEGO. Rozumiesz?
Głupi, bo nie zezwalają na aborcję. Ja osobiście życie ludzkie cenię dość nisko - dla mnie jedyna różnica między człowiekiem i zwierzęciem jest taka, że ludzie są źli a zwierzęta dobre - dlatego zawsze śmieszy mnie jak ktoś twierdzi że życie jest jakimś skarbem czy darem...
Z tymi pogróżkami chodziło mi o to co ja napisałem, że za takie coś bym strzelił w morde.MastaDJMax pisze:Jakie pogróżki? Źle się czujesz? Może udaj się do lekarza? Bo kompletnie nie mam pojęcia o czym ty pieprzysz. Ja nikomu nie groziłem, tylko napisałem jak jest, może ci się to nie podobać, możesz się z tym nie zgadzać, ale zmienić tego nie możesz, to jak grawitacja - tak jest i tyle. Myślisz że życie małego dziecka jest dla rządu warte więcej od pieniędzy? Heh...

A jak wolisz zwierzęta od ludzi to może powinieneś zrzucić ubranie, uciec do dżungli i żyć tam sobie jedząc tylko to co upolujesz lub znajdziesz...