Tutaj zastanówmy się, jak może zakończyć się nasza przygoda w Postalu 3.
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Taaa a potem mówi kochanie wróciłam a koleś wyciąga spluwę i mówi "Zapomniałem pierdolonego Ciasta tak!?" po czym strzela jej w głowę.Takie zakończenie by mi nawet pasowało.Alixo pisze:No fajnie by było np. gdyby żona chciała odszukać kolesia właśnie, przez całą gre gdzieś tam się przewijają filmiki jak koleś widzi żone, no i ta na końcu go ratuje.Dzastin pisze:A skąd ta żona w Catharsis?
Ooo...podoba mi się ten pomysł- a potem dajmy na to na świecie dzieje się apokalypsa, wszyscy walczą itp- i szatan zsyła Kolesia obdarzonego nowymi mocami (coś jak Alex z Prototype'a, ale trochę magii do tego by dodać) który ma im nadać karęLoc pisze:Hmm... nie żebym profanował (:D)... ale Koleś mógłby zginąć. A potem by pojawiła się cutscenka z zaświatów i pokazała duszę Kolesia wyłaniającą się spod ziemi (jakby żona zginęła w P3, to Koleś na pewno by uciekł nawet z nieba, żeby być najdalej od niej). Dałoby to miejsce do niezłych spekulacji nt. następnej części. I między innymi tego, czy się w ogóle pojawi (w końcu martwy Koleś, to martwy Koleś, ale nigdy nic nie wiadomo...)
to jest dobreTaaa a potem mówi kochanie wróciłam a koleś wyciąga spluwę i mówi "Zapomniałem pierdolonego Ciasta tak!?" po czym strzela jej w głowę.Takie zakończenie by mi nawet pasowało.