Wasze rysunki na kartce
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- The Iceman
- V.I.P.
Na pewno by Ci się spodobał, gdyby był lepszej jakości, bo twarz jest niewyraźna.Pangia pisze:Eee, to drugie znacznie fajniejsze, już nie takie tendencyjne.
O to chodziło.Pangia pisze:Mogłeś jedynie facetowi uśmiech zrobić, bo minę ma, jakby cytrynę zjadł
Dzięki wszystkim za sugestie i miłe słowa.
Ostatnio zmieniony 14 paź 2009, 19:19 przez The Iceman, łącznie zmieniany 1 raz.
Posiadam zasilacz z białej listy.
- Dr. Dundersztyc
- Szalony Naukowiec
- Kontakt:
To już tylko prawdziwy ma monopol na czepianie się? Ja ani kolega nie możemy?Linka pisze:omg, jak zwykle dwóch "najynteligentniejszych" i najzdolniejszych na forum się czepia. Wyluzujcie ^^"

Tak poza tym bardzo ładne rysunki. Jednak korrrrci mnie by zapytać:
<zaczepny mod on> Elvis - co było Twoja inspiracją, że ten koleś wygląda jak PRL'owski ... dygnitarz? <zaczepny mod off>
- The Iceman
- V.I.P.
Chciałem narysować agenta w podeszłym wieku, w klimatach Hitmana. Równie dobrze może być brany za polityka.Dr. Dundersztyc pisze: <zaczepny mod on> Elvis - co było Twoja inspiracją, że ten koleś wygląda jak PRL'owski ... dygnitarz? <zaczepny mod off>
Ostatnio zmieniony 14 paź 2009, 20:57 przez The Iceman, łącznie zmieniany 1 raz.
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Elvis, ten gościu w garniaku przypomina mi znajomego Sergieja z intro z H2, niezłe 

- The Iceman
- V.I.P.
Sergei Zavorotko miał akurat wąsa i długie włosy, ale może postaram się go narysować.
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Ale mi chodzi o jego koleżkę w tym intro, nie o samego Sergeia... Ten gościu (kolega Sergieja) jest popularnie nazywany w środowisku hitmana przez fanów "Panem X"Elvis Scatter pisze:Sergei Zavorotko miał akurat wąsa i długie włosy, ale może postaram się go narysować.
- The Iceman
- V.I.P.
Jakbyś był znanym artystą, jakiś chory krytyk i jego ekipa zaczęła by pieprzyć jak to efektownie przedstawiłeś ludzkie wnętrze zakompleksionego człowieka, który widzi siebie jako potwora, jednak mimo wszystko nadal jest szczęśliwy i się tym nie przejmuje, bla bla bla. Następnie dostałbyś miliony za możliwość pokazywania owego dzieła światu. Ale niestety - lajf is pojebane.Elvis Scatter pisze:Tym razem "malowidło". Na obrazku Tabaluga. Od razu zaznaczam, że nie opierałem się na realizmie. Malowane dwoma pędzlami i farbami akwarelowymi Astra za 12 zł![]()
[url=https://thumbnails20.imagebam.com/5350/ab357a53499611.gif]Obrazek[/URL]
Jak dla mnie - naprawdę dobrze Ci to wyszło, na pierwszy rzut oka widać kogo malowidło przedstawia

Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

Mi też się podobaPangia pisze:Hmmm... Na miniaturce wygląda wyraźniej. Ale fajne, małym dzieciom by się spodobałoMasz młodsze rodzeństwo?

Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

- The Iceman
- V.I.P.
Nie mam, ale cieszę, że Wam się podoba.Pangia pisze:Masz młodsze rodzeństwo?
Niestety... taki aparat. Nawet korekcja kolorów niewiele pomaga.Loc pisze:Jakiś niebieski on jest...
Ostatnio zmieniony 24 paź 2009, 21:04 przez The Iceman, łącznie zmieniany 1 raz.
I dlatego nie lubię sztuki/literatury, tak nazwijcie mnie prostakiem, mam to gdzieś. Niezły rysunek. W dalszym ciągu czekam na mangi LinkiLothar pisze:Jakbyś był znanym artystą, jakiś chory krytyk i jego ekipa zaczęła by pieprzyć jak to efektownie przedstawiłeś ludzkie wnętrze zakompleksionego człowieka, który widzi siebie jako potwora, jednak mimo wszystko nadal jest szczęśliwy i się tym nie przejmuje, bla bla bla. Następnie dostałbyś miliony za możliwość pokazywania owego dzieła światu. Ale niestety - lajf is pojebane.