Skończyłam robić projekt TF2. Oto wszystkie rysunki:
Atak:
https://img3.imageshack.us/img3/568/dsc00126zg.jpg
Obrońcy:
https://img195.imageshack.us/img195/145/dsc00154pd.jpg
Postacie z grupy pomocniczej:
https://i53.tinypic.com/1zlx4z4.jpg
Wasze rysunki na kartce
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Oto parę moich rysunków, nie są to może arcydzieła, ale mam nadzieję, że nie są najgorsze.
Hollow Mask Ichigo (nie wiem czy z tej perspektywy powinny być widoczne włosy)
Rysunek sprzed roku

Hollow Mask Ichigo (nie wiem czy z tej perspektywy powinny być widoczne włosy)

Rysunek sprzed roku

Ten, kto walczy z potworami, powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.
- Deadly Jake
- Miłośnik broni
Nawet ładnie, choć wydaje mi się minimalnie za długi.
Heh, przypomniało mi się, jak tydzień temu na technologii informacyjnej mój kolega w 20 minut narysował w Paincie traktor z dużą ilością szczegółów (tylko światła przedniego mu się rysować nie chciało)
Heh, przypomniało mi się, jak tydzień temu na technologii informacyjnej mój kolega w 20 minut narysował w Paincie traktor z dużą ilością szczegółów (tylko światła przedniego mu się rysować nie chciało)

Jest to mój drugi rysunek broni, a dokładnie Stg 42 czyli Sturmghewer.
Wiem że kolba jest za mała a lufa niedokończona, lecz nie miałem już chęci bo i tak jest już bardzo szczegółowy.
Ps. widać także, że przednia część jest krzywa.
Spodziewajcie się za niedługo kolejnego rysunku, tylko nie wiem co wybrać: Mg 42 czy Fallschirmjager Fg 42?
titek:
1. Zła technika. Takie rysunki - niemal techniczne - najlepiej robi się finelinerem (nie wiem jaka jest polska nazwa)
2. Krzywy to on jest cały, powinieneś był linijkę używać. Wiem, że wyszło by mniej rysunkowo, ale przynajmniej było by porządne.
3. Za wąski, zdecydowanie za wąski. Powinien być 30-40% szerszy
4. Magazynek za krótki. Powinien być trochę dłuższy, dodatkowo węższy.
5. Jak widzisz że kartka na której rysujesz jest za mała, wywal ją i znajdź większą albo narysuj mniejszy.
6. Najpierw porządnie narysuj StG 44 a potem bierz się za inne karabiny.
1. Zła technika. Takie rysunki - niemal techniczne - najlepiej robi się finelinerem (nie wiem jaka jest polska nazwa)
2. Krzywy to on jest cały, powinieneś był linijkę używać. Wiem, że wyszło by mniej rysunkowo, ale przynajmniej było by porządne.
3. Za wąski, zdecydowanie za wąski. Powinien być 30-40% szerszy
4. Magazynek za krótki. Powinien być trochę dłuższy, dodatkowo węższy.
5. Jak widzisz że kartka na której rysujesz jest za mała, wywal ją i znajdź większą albo narysuj mniejszy.
6. Najpierw porządnie narysuj StG 44 a potem bierz się za inne karabiny.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
To efekt tego co zrobiłem w czasie 6 godzin matematycznego świrowania 
W zasadzie jeden z najlepszych jakie mi się udało narysować.

W zasadzie jeden z najlepszych jakie mi się udało narysować.

Ostatnio zmieniony 01 kwie 2012, 00:51 przez Piroziom, łącznie zmieniany 1 raz.
Piro is back