Siema dawno mnie tu nie było O dziwo nie znalazłem wątku o Team Fortress 2. Jest to gra przeznaczona do rozgrywki wieloosobowej. W niej głównie polega na wykonywaniu zadań typu: zdobądź tajne materiały wroga, przeprowadź wagonik z bombą do obozu wroga itp. Mamy tam do wyboru 9 klas takich jak szpieg albo jedna z moich ulubionych postaci człowiek-czołg o miłym imieniu Heavy (taki typ Pudziana tyle że z minigunem). Można ją kupić w pakiecie z orange boxem za 25zł (tyle że ja zapłaciłem, a kupowałem przez automat) Jak ktoś by chciał zagrać ze mną to mój nick na Seamie to Fazi1988. Pozdro dla was
Ostatnio zmieniony 09 lut 2010, 20:13 przez Kaczora, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja gram zazwyczaj klasą, której brakuje w teamie, jednak jeśli takiej potrzeby nie ma, to latam sniperem z huntsmanem, albo demomanem z mieczem i tarczą
Jakby kto mnie szukał, to mój obecny nick to Paszkwilant
OMG to ja się kurw. zastanawiałem, kto to ten Paszkwilant - , -
Co do gry, mam tę gre długo (ponad 680 godzin przegranych) i do tej pory mi się nie znudziłą.
Ja mam tf2 od premiery i nie mam duzo czasu nagranego w nim bo mam taki zły zwyczaj, że gry mi się nudzą, ale do nich powracam. Chętnie zagram z kimś a nie jak Alixo idluje ciągle. Nioch nioch nioch Gram każdą klasą poza scoutem to jest klasa dla tchórzy i jeszcze jak ma FaN'a to już przegięcie.
Ostatnio zmieniony 11 lut 2010, 00:35 przez KombineNinja, łącznie zmieniany 1 raz.
JA IDLUJE cały czas?! Popatrz na ciucia albo Edka, 800 godzin gry z czego 600 to idle a ja może z 680 to 60h.
Moge dzisiaj wieczorem zagrać
Moje id alixo123
"Nazywam się Brudny Ciuciu, handluje czapkami od 20 lat, możesz tu znaleźć czapki najlepszej jakości... polecam!"
Już to widze
Myśle że Valve będzie rozsądne i jak wprowadzi Trade, to nie że on bedzie online 24/7 tylko np. raz w miesiącu.
Juz to widzę.Strona internetowa "Kup Czop....Czapkę".Wyślij sms o treści Ap.XXXX na numer XXXX [2,44 z Vat]oraz wpisz wymagane dane w formularzu:
Steam id
Wybierz czapkę [tu pokazuję się panel z dostępnym sprzętem]
[przycisk] Kup!ONEONEONOEONEON