Team Fortress 2
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Pyro mi się podoba tylko pod 1 względem - podpalenie, airburst i dobicie axtinguisherem. Bardzo lubię to kombo i poza tym wyjątkiem, to zgadzam się z Alixo. A szpiega kocham! Ta klasa jest fantastyczna, daje moim zdaniem najwięcej emocji i najciekawiej się nią gra. Tylko niestety ja po paru deadach staję się zbyt porywczy i ryzykancki, wtedy muszę zmienić klasę, bo zaczynam się irytować za mocno 
Oby tylko nie wybuchła na tym forum wojna obrońców i wrogów pyro.

Oby tylko nie wybuchła na tym forum wojna obrońców i wrogów pyro.

- JanPawełII
- Badass Multikiller
mi tam najbardziej heavy podchodzi, jak sie dobrze stanie w rogu to można kosić wychodzących wrogów jeden po drugim zanim sie zorientują.
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
OMG, nie bądź ciota...rozumiem kampić snajperem, w ostateczności Spy'em, no ale żeby heavym? ja pier.......JanPawełII pisze:mi tam najbardziej heavy podchodzi, jak sie dobrze stanie w rogu to można kosić wychodzących wrogów jeden po drugim zanim sie zorientują.
- Koloses
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 1 raz
Oj tam w kącie.Na tej mapce z intelami co pociąg przejeżdża przez środek to koło intela sam zrobiłem kill streak 35 bo nie potrafili mnie zdjąć 
@Down:To ja się modlę żeby dali więcej broni niż czap.

@Down:To ja się modlę żeby dali więcej broni niż czap.
Ostatnio zmieniony 28 cze 2010, 17:56 przez Koloses, łącznie zmieniany 1 raz.
- JanPawełII
- Badass Multikiller
mam gdzieś czy wołają na mnie ciota czy pro bo robie to i to, dla mnie liczy się zabawa i płaczące ze złości na mikrofonie gimbusylittle_psycho pisze:OMG, nie bądź ciota...rozumiem kampić snajperem, w ostateczności Spy'em, no ale żeby heavym? ja pier.......JanPawełII pisze:mi tam najbardziej heavy podchodzi, jak sie dobrze stanie w rogu to można kosić wychodzących wrogów jeden po drugim zanim sie zorientują.

Ja jestem za tylko kto jeszcze by chciał ?Dzastin pisze:Każdy się chwali swoimi zdobyczami i wynikami, a co powiecie na wspólny mecz?Kto jest za, a kto przeciw?
Ostatnio zmieniony 28 cze 2010, 20:13 przez Kaczora, łącznie zmieniany 1 raz.
- Koloses
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 1 raz
Ja bym chciał.Możemy umówić się na godzinę i zrobić lobby na https://tf2lobby.com/, które znajdzie nam pusty serwer do gry
.
PS.Od razu informuję że idę do Red [armia czerwona
]
I odrazu sobie ustalmy
Mapę:
Typ Gry:
Opcje Klasy:
Opcje głosowe [alltalk gravetalk czy teamtalk]:
Crits:
Ja jestem za taką konfiguracją
Meczyk Proponowałbym na godzinę 20, bo myślę że o tej godzinie wszyscy będą już w domach.
@edit:Pozostaje nam tylko jeszcze ustalić datę.

PS.Od razu informuję że idę do Red [armia czerwona

I odrazu sobie ustalmy
Mapę:
Typ Gry:
Opcje Klasy:
Opcje głosowe [alltalk gravetalk czy teamtalk]:
Crits:
Ja jestem za taką konfiguracją
Kod: Zaznacz cały
Mapa: Koth_sawmill
Typ Gry: Fair Fight
Opcje Klasy: Standard +utilities
Opcje głosowe: Alltalk
Crits:Wył
@edit:Pozostaje nam tylko jeszcze ustalić datę.
Ostatnio zmieniony 28 cze 2010, 21:36 przez Koloses, łącznie zmieniany 4 razy.