Team Fortress 2
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
W końcu jakaś dobra czapka dla Medica ;P
Wreszcie druga czapka jupii
Co do maczety sprawdzałem- wymiata podobnie jak topór (jakoś bardziej od miecza mi pasuje) tylko topór ma 2 błędy które rażą w oczy- dźwięk butelki i brak taunta. Tak na marginesie zapraszam wszystkich do Jedz Budyń Team 

- RobertosSK1
- Miłośnik broni
Wracając do samego początku tego tematu, to moim ulubieńcem jest Scout i Spy. Na grze mam nabitych 70,5 godzin. I jak dla mnie to najlepszy FPS sieciowy 
Moje Steam id: robcio412

Moje Steam id: robcio412

"Nadchodzi kolejny odcinek przygód psychola!"
a masz Safe'n'Sund ?? nioch nioch
[ Dodano: 2010-06-03, 18:10 ]
Though he wanted desperately to fight in World War 2, the Soldier was rejected from every branch of the U.S. military. Undaunted, he bought his own ticket to Europe. After arriving and finally locating Poland, the Soldier taught himself how to load and fire a variety of weapons before embarking on a Nazi killing spree for which he was awarded several medals that he designed and made himself. His rampage ended immediately upon hearing about the end of the war in 1949.
Ciekawe nie wiedziałem że soldier osiadł w Polsce
[ Dodano: 2010-06-03, 18:10 ]
Though he wanted desperately to fight in World War 2, the Soldier was rejected from every branch of the U.S. military. Undaunted, he bought his own ticket to Europe. After arriving and finally locating Poland, the Soldier taught himself how to load and fire a variety of weapons before embarking on a Nazi killing spree for which he was awarded several medals that he designed and made himself. His rampage ended immediately upon hearing about the end of the war in 1949.
Ciekawe nie wiedziałem że soldier osiadł w Polsce

Ostatnio zmieniony 03 cze 2010, 18:10 przez Kaczora, łącznie zmieniany 1 raz.
Od niedawna zaczęłam grać
Mój nick: DeadlyScrew
Udało mi się odblokować: kilof dla soldiera, ubersaw dla medyka, nataszę dla heaviego

Udało mi się odblokować: kilof dla soldiera, ubersaw dla medyka, nataszę dla heaviego

Ostatnio zmieniony 10 cze 2010, 19:02 przez Dzastin, łącznie zmieniany 1 raz.
UPDATE!! każdy kto zagra w tf2 na macu dostaje słuchawki!!!
Popatrzcie też na ten filmik: https://www.teamfortress.com/macupdate/ widać na nim nową broń enga!
Popatrzcie też na ten filmik: https://www.teamfortress.com/macupdate/ widać na nim nową broń enga!

Z niecierpliwością czekam na to update, ciekawa jestem jaki będzie rezultat. Nowa giwera dla enga to świetny pomysł, bo jego jedyną oryginalną bronią jest jak na razie klucz.
Zawartość mojego plecaka:
PLECAK
Najbardziej lubię grać inżynierem, później medykiem - niezbyt podoba mi się jego rola, jest słaby w potyczkach i jego główne miejsce jest za plecami heaviego
Polubiłam jeszcze grę żołnierzem, według mnie najlepsza jednostka atakująca, mimo, że jestem baardzo początkującym graczem często trafiam rakietą wroga i rozwalam go na raz. Tylko jeszcze rocket jumpy mi zbytnio nie wychodzą
Najbardziej nie przypadła mi do gustu klasa Spy, gra agentem jest taka niehonorowa... wrednie skradasz się za plecami żeby w końcu użyć swojego noża. Poza tym uważam, że Spy jest tchórzem, ze względu na to ukrywanie i podszywanie się za innych.
Zawartość mojego plecaka:
PLECAK
Najbardziej lubię grać inżynierem, później medykiem - niezbyt podoba mi się jego rola, jest słaby w potyczkach i jego główne miejsce jest za plecami heaviego

Najbardziej nie przypadła mi do gustu klasa Spy, gra agentem jest taka niehonorowa... wrednie skradasz się za plecami żeby w końcu użyć swojego noża. Poza tym uważam, że Spy jest tchórzem, ze względu na to ukrywanie i podszywanie się za innych.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2010, 19:38 przez Dzastin, łącznie zmieniany 1 raz.
Masz u mnie piwo za ten tekstDzastin pisze: