19 sie 2014, 13:06
Mi zmula przy graniu. Przedtem jak wchodziłem na czyiś profil podczas gry to ping był stabilny, teraz skacze do 150. I w ogóle częściej i mocniej pingi skaczą, kiedyś to czasem też tak na 200 wskoczyło, jak serwer przymulał, a ostatnio to mi do 3500 (!) podbijało, a kontrolka na modemie mi pokazuje, że podczas gry cały czas się coś pobiera. Aktualizacja jest spi♥rdolona i nikt się do tego przyznać nie chce, a jak napisałem to w temacie na forum Steama, to dostałem odpowiedź, że nie mam racji, bo update zmienił tylko wygląd. Tak k♥rwa, a ten changelog to tylko dla picu umieścili. I dodatkowe 3 procesy w Menadżerze zadań. I jeszcze, moderator notabene, zaczął się wykłócać, że kto w dzisiejszych czasach korzysta z 32-bitowego systemu (nie wiem skąd ten temat wypłynął, bo mówiłem, że mam 64-bitowego XP Pro), nie mając nawet świadomości, że Steam wciąż jest 32-bitową aplikacją i działa tak samo na 32-bitowym i na 64-bitowym systemie.
Oj, akcje Steama po tej aktualce znacząco spadły. Szkoda tylko, że ludzie są głupi i dają sobie wciskać ciemnotę prosto w oczy.