Prawa autorskie youtube a debilizm
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
iks de.prawdziwy 666 pisze:
padłem
(zobaczcie co pisze pod filmikiem)

Dostałem dziś identyczna prawie wiadomość tylko, że miałem w tle puszczoną piosnkę "Numb- , a filmik dotyczył Gothic 2...
Ostatnio zmieniony 24 sty 2010, 20:55 przez Yamakasi, łącznie zmieniany 2 razy.
Dawaj składak, dawaj koło, bo ci przypierdolę w czoło!!!

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Lepsze to niż skasowanie całego filmu. Głupie, ale zawsze jakiś kompromis. Tylko kto chce takiego kompromisu...prawdziwy 666 pisze:
padłem
(zobaczcie co pisze pod filmikiem)

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

https://osnews.pl/sprzedaz-monty-pythona ... a-o-23000/
Więc jednak wystarczy ruszyć głową żeby zarobić, a nie nasyłać demony do walki z piractwem.
Monty Python 3 miesiące temu postanowił zamieścić wszystkie swoje skecze w serwisie YouTube. Oczywiście za darmo. Dzięki takiemu posunięciu, sprzedaż ich płyt wzrosła o 23 000%.

WMG nawet kreskówki zaczeła kasowac na YT , wchodze obejrzec Tom and Jerry przypomniec sobie stare czasy
i co widze? "this videos has ben removed by blablabla copyrights .blablabla reported blah WMG"

- Loc
- Wytrenowany morderca
https://en.wikipedia.org/wiki/Warner_Music_Group
Wandalizujemy? Nie, nie da rady...
Wikipedia naprawde jest na czasie, tyle Wam powiem.
Widac, ze juz setki ludzi nienawidzi WMG.
A co do tematu - kolega kiedys wrzucil do filmu muzyke LP (ta, tlumaczylem mu, ze bycie trendi itp. jest tyle warte, co przepalona zarowka), oraz... dubbing. Tzn. czesc filmu to muzyka, a czesc to dubbing - bardzo istotna rzecz.. Jak sie wku*wil, jak juz 3 godziny po wrzuceniu YT sie do niego przyczepilo. Zmiana muzyki - nic trudnego. Ale ci durnie nie pomysleli, ze audioswap dziala na CALY film, a kolega chcial podmienic tylko muzyke. No i muzyka razem z dubbingiem do filmu poszla sobie w daleka podroz, a kolega tak sie wkurzyl na YT, ze przestal tam publikowac filmy.
Wandalizujemy? Nie, nie da rady...
Wikipedia naprawde jest na czasie, tyle Wam powiem.

A co do tematu - kolega kiedys wrzucil do filmu muzyke LP (ta, tlumaczylem mu, ze bycie trendi itp. jest tyle warte, co przepalona zarowka), oraz... dubbing. Tzn. czesc filmu to muzyka, a czesc to dubbing - bardzo istotna rzecz.. Jak sie wku*wil, jak juz 3 godziny po wrzuceniu YT sie do niego przyczepilo. Zmiana muzyki - nic trudnego. Ale ci durnie nie pomysleli, ze audioswap dziala na CALY film, a kolega chcial podmienic tylko muzyke. No i muzyka razem z dubbingiem do filmu poszla sobie w daleka podroz, a kolega tak sie wkurzyl na YT, ze przestal tam publikowac filmy.
Ostatnio zmieniony 27 sty 2009, 07:38 przez Loc, łącznie zmieniany 1 raz.
Kolejny film na you Tobe, ci oszołomi mi usunęli!!! Nie mam już do nich siły. Tyle się napracowałem, a oni go po prostu skasowali. Ja na You Tobe nawet nie słucham już muzyki, bo słucham jednego utworu przez 3 dni i jest później usunięty- mało tego nawrzucałem na inne forum linków do muzyki jakiej słucham, a teraz żaden nie działa.
Dawaj składak, dawaj koło, bo ci przypierdolę w czoło!!!

Strasznie wk*** to jest. A "Ten film jest niedostępny w Twoim kraju" to już totalne chamstwo.
Więc to nie artyści usuwają tą muzykę- to dla nich korzystne.
Usuwają te cholerne wytwórnie płytowe!
Więc to nie artyści usuwają tą muzykę- to dla nich korzystne.
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
To było chyba oczywiste od początku, co nie?Mr Minio pisze:Więc to nie artyści usuwają tą muzykę- to dla nich korzystne.
To nie pomysł YT. TO taki cholerny "trynd", który padł na duże wytwórnie, w których szefostwo dawno rozstało się z mózgami. Jaki to ja dowcip słyszałem? A, o eleganckiej blondynce. Że jest tak porządna, że ma wszystko wymiecione, nawet w mózgu. No, to i wymiatanie trwa nadal i postępuje, oj, postępuje...ALCRD pisze:bardzo widać google chce by im serwis YT upadł ;] cóż ich sprawa
No. I krowojeby, dupowłazy, domokrążcy, fetyszyści i sataniści. I tylko białe niedźwiedzie u nas biegają po ulicach. Normalnie, dzicz do wytrzebienia.Alixo pisze:ja zauważyłem że wszystkie filmiki z sfastyką które chciałem dotej pory obejrzeć, nie działały w Polsce... oni myślą że my naziści?

Nie ma co, ludzie powinni, biorąc przykład ze Spore, psuć i zohydzać życie tym palantom. Lipne konta i mnóstwo "nielegalnych" filmików. Tak by nie nadążyli z ich usuwaniem. Cóż, albo upadnie YT, albo wrócą szare komórki tym, komu trzeba...
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Od kilku dni dostaję maila o "prawach autorskich" bo umieszczam trailery z gier na kanale mojej strony... a ich uber automat od sprawdzania działa na takiej zasadzie, że osoba która dodała ten sam film przed kimś innym dostaje odrazu info "Ktoś umieścił treści należące do Ciebie", a osoba umieszczająca "Wykryto własność użytkownika NAZWA_USERA". Wbite że każdy ma ten sam filmik ze strony producenta 

Nobody Expects The Spanish Inquisition!