Jest na sb dyskusja o tym, ale porozmawiajmy tu. I w bardziej ogarniętej formie.
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Dokładnie tak samo chciałem to ująć. Tak powinno byćdzienis666 pisze:A w ogóle po co robić te całe marsze? Nie lepiej wywiesić sobie tego dnia polską flagę i wypić piwo albo i kielicha za zdrowie Ojczyzny?
Policja nie służy d obrony kraju, tylko do wlepiania mandatów.Tiquill pisze:I gdzie tu myśleć o obronie naszego kraju przed zagrożeniem z zewnątrz. Leżymy i kwiczymy.
Debili nigdy nie brakuje.Mozal pisze:Znalazła się częś debili (kto wie, czy nie podstawionych), którzy atakowali cywili jeszcze przed pojawieniem się policji.
Tak jak i reszta krajów Unii i nie tylko. Właściwie żaden kraj Europy nie jest niepodległy w twoim mniemaniu tego słowa wyjąwszy ruskich i po części Niemcy.Rycho3D pisze:Nie jesteśmy niepodlegli. Wszyscy dyktują nam warunki, a my się słuchamy jak pieski.
Unia, NATO, Rosja, Anglia, USA. Każdy nam mówi co mamy robić .
Większość ludzi to stado baranów którzy potrzebują lidera i lubią naśladować ogół, nawet jeśli ogół właśnie rzuca kamieniami.Rycho3D pisze:Jest jeszcze zasada tłumu
-Inni rzucają kostką brukową to ja też sobie porzucam.
-Inni się leją to ja też komuś przypier...
Nie oglądałeś nawet telewizji. Policja używała armatek wodnych, przynajmniej w tym roku.dzienis666 pisze:A policja powinna puścić w ruch armatki wodne, a co bardziej krewkich traktować gumowymi kulami i problem by się szybko rozwiązał.