Istnieje taki internet całkowicie zwolniony z opłat nazwa jego w temacie.
Na stronie musimy wypełnić specjalny formularz danymi, po kilku krokach możemy już czekać kilka tygodni na paczkę
która opłacamy i jeśli mamy w domu modem na kartę to koniec już naszych opłat.
Wciąż przymierzam się do zamówienie go ,nie raz pisali (bardziej szczegółowo) o tym w gazetkach.
Internet ten nie jest demonem szybkości jednak rzecz fajna i wygodniejsza niż na małym ekranie smartfona.
Czy ktoś z używa Aero2 ?
[INTERNET] Aero2
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- BloodLogin
- Pracownik RWS
"You will always find blood here! "
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
- Ryuq
- Administrator
- Postawił piwo: 2 razy
- Otrzymał piwo: 4 razy
Moja kuzynka miała. DNO. DNO. Jeszcze raz DNO. Zasięgu co kot napłakał i co 30 minut wpisywanie głupiego kodu Captcha + forsowanie "wyciagniecia i wsadzenia" modemu ponownie.
Straszny rak. Nadać sie może co najwyżej jak ktoś ma internet prędkości 1kb/s a chce mieć 10kbs.
Granie w cokolwiek jest niemożliwe, we wszystkich grach pin wachał się od 12934345e+ do stabilnego 60. Tylko to 60 było przez 2 minuty i znowu randomowe liczby.
Niby dobre bo za free [procz kilku kosztow na poczatku] ale potrafi wpienić strasznie.
ale z drugiej strony dobra opcja dla internetowców jak ja, co to sie dali w Bidon zrobić Orange'owi i jak się skończy kulawy transfer to internetu prawie nie mam
ale tak to słabo opłacalne.
I ponoć aktualnie żeby sobie zakupić taki internet to też sa "jaja". Jakbyś brał to daj znać jak szybko ci to wyśla i czy problemy były, bo patrzac na moj internet z Orenża to nawet ten rak już by mi dużo pomógł
To takie dno jak mam transfer, jak go utracę to jednak zbawienne potrafi być
Straszny rak. Nadać sie może co najwyżej jak ktoś ma internet prędkości 1kb/s a chce mieć 10kbs.
Granie w cokolwiek jest niemożliwe, we wszystkich grach pin wachał się od 12934345e+ do stabilnego 60. Tylko to 60 było przez 2 minuty i znowu randomowe liczby.
Niby dobre bo za free [procz kilku kosztow na poczatku] ale potrafi wpienić strasznie.
ale z drugiej strony dobra opcja dla internetowców jak ja, co to sie dali w Bidon zrobić Orange'owi i jak się skończy kulawy transfer to internetu prawie nie mam

I ponoć aktualnie żeby sobie zakupić taki internet to też sa "jaja". Jakbyś brał to daj znać jak szybko ci to wyśla i czy problemy były, bo patrzac na moj internet z Orenża to nawet ten rak już by mi dużo pomógł

To takie dno jak mam transfer, jak go utracę to jednak zbawienne potrafi być

Ostatnio zmieniony 07 sie 2014, 20:02 przez Ryuq, łącznie zmieniany 2 razy.