[INTERNET] Aero2

Dyskusje o programach i sprzęcie komputerowym oraz mobilnym, a także internet i ogólne problemy.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
BloodLogin
Pracownik RWS
Pracownik RWS

07 sie 2014, 19:36

Istnieje taki internet całkowicie zwolniony z opłat nazwa jego w temacie.
Na stronie musimy wypełnić specjalny formularz danymi, po kilku krokach możemy już czekać kilka tygodni na paczkę
która opłacamy i jeśli mamy w domu modem na kartę to koniec już naszych opłat.

Wciąż przymierzam się do zamówienie go ,nie raz pisali (bardziej szczegółowo) o tym w gazetkach.
Internet ten nie jest demonem szybkości jednak rzecz fajna i wygodniejsza niż na małym ekranie smartfona.
Czy ktoś z używa Aero2 ?

"You will always find blood here! "
"No i dobrze 1 Blood mniej Szatanowi lżej"
09 Gru 2013 - 09 Gru 2016 PRAWIE 3 LATA z wami !!
Awatar użytkownika
Ryuq
Administrator
Administrator
Postawił piwo: 2 razy
Otrzymał  piwo: 4 razy

07 sie 2014, 19:57

Moja kuzynka miała. DNO. DNO. Jeszcze raz DNO. Zasięgu co kot napłakał i co 30 minut wpisywanie głupiego kodu Captcha + forsowanie "wyciagniecia i wsadzenia" modemu ponownie.

Straszny rak. Nadać sie może co najwyżej jak ktoś ma internet prędkości 1kb/s a chce mieć 10kbs.
Granie w cokolwiek jest niemożliwe, we wszystkich grach pin wachał się od 12934345e+ do stabilnego 60. Tylko to 60 było przez 2 minuty i znowu randomowe liczby.

Niby dobre bo za free [procz kilku kosztow na poczatku] ale potrafi wpienić strasznie.

ale z drugiej strony dobra opcja dla internetowców jak ja, co to sie dali w Bidon zrobić Orange'owi i jak się skończy kulawy transfer to internetu prawie nie mam :D ale tak to słabo opłacalne.
I ponoć aktualnie żeby sobie zakupić taki internet to też sa "jaja". Jakbyś brał to daj znać jak szybko ci to wyśla i czy problemy były, bo patrzac na moj internet z Orenża to nawet ten rak już by mi dużo pomógł xD

To takie dno jak mam transfer, jak go utracę to jednak zbawienne potrafi być :D
Ostatnio zmieniony 07 sie 2014, 20:02 przez Ryuq, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

07 sie 2014, 21:27

Trochę brzmi jak gówno. To samo daje ResMAN, tyle że o ile pamiętam ma poblokowane porty na bezprzewodowym połączeniu i można zapomnieć o graniu przez neta.

Awatar użytkownika
seebeek17
Modder
Modder
Kontakt:

10 lis 2014, 14:53

Kiedyś chciałem kupić to całe Aero2 ale po tym co się o tym dowiedziałem, zrezygnowałem całkowicie. Już mi szybciej na telefonie internet działa.

Awatar użytkownika
Mike
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

10 lis 2014, 20:57

Działa maksymalnie do 512 kb/s ;)

Zablokowany