MaKiPL pisze:Wkrótce oficjalna zapowiedź.
prawdziwy 666 pisze:tak BTW myślę że przydało by się zrobić osobny temat o P2R ale nie mam pojęcia do jakiego działu by pasował
MaKiPL pisze:Tak czy siak myślę że temat o Postal 2 Resurrected powinien polecieć od kogoś z nas
MaKiPL pisze:Myślę żeby go trzepnąć tak jak wyżej napisał kolega. Jako osobny dział.
MaKiPL pisze:Zainteresowania nie ma bo nikt nie wie o co chodzi. Oficjalnej zapowiedzi nie było. Pytałem się TopLoadera, zajął się tak jak wspomniałem GreenLightem. Jeżeli cały event przejdzie to ruszy też oficjalny teaser.
prawdziwy 666 pisze:że nie jesteś odpowiednią osobą do tego niestety

Co to za pierdzielenie? Nie czajcie się, tylko róbcie. Już wcześniej sugerowałem przedstawienie tego na naszym forum. Obaj jesteście aktywni na autorskim forum i o P2R wiecie więcej niż ktokolwiek z nas. Sam
MaKiPL już współpracuje przy zmianach P2. A tymczasem o tym, co się dzieje na RS nikt na PSI nie informuje. Ludzie nawet zapominają, co to takiego ten RS. A przypomnę, nasz zadaniem jest informowanie o wszystkim, co się dzieje na scenie Postala. Domena .INFO nas do tego zobowiązuje.
Bądźcie więc tak mili i zróbcie ten temat.

Może i dużo "nie wiadomo", ale da się to przezwyciężyć.

Gdzie? Oczywiście, w dziale Postal 2 Mody. A robienie już teraz dla niego nowego subforum to... śmiech. Niech to przedsięwzięcie wyda najpierw owoce.

Więc albo wzbogaćcie temat
Plebsa albo zróbcie nowy. Pasuje?