Pets.

Nasze forumowe zabawy i przyjazne rozmowy o niczym i na pełnym luzie. Wcześniej znane jako Mały Hyde Park. Posty nie są zliczane.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Karpiu
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach

18 sie 2010, 12:50

2 koty - Pirat i Min'ol

1 Pies - Mike J

Zmarłe zwierzęta
królik Cwaniak
kot Minia
psy - Gaia, Brutal, Psina

Gaia szczekała co chwila. Rozszarpała cały kojec, gdy miała cieczkę.

Min'ol to dureń. Cały czas lata, kradnie ryby sąsiadce, boi się myszy. Jest zazdrosny o niedawno adoptowanego psa. Kiedy wołałem psa, ten wskoczył mi na kolana i z pogardą patrzył na psa ^^
Ostatnio zmieniony 18 sie 2010, 12:56 przez Karpiu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Cziko
Stuprocentowy psychol
Stuprocentowy psychol

04 lip 2011, 14:00

A ja mam papużkę nimfę, zwie się Alex. Dzisiaj kończy roczek. Naśladuje pianie koguta z komórki i uznaje to za fajną zabawę.

=> Lubi: jeść to co ja (ale mu nie wolno), jeść: ogórki, sałatę, marchewkę, mandarynki, śpiewać na swojej huśtawce, skakać po mojej głowie, gryźć sznurki z supełkami, siedzieć na swoim drzewku (dostał wczoraj na urodziny), wychodzić ze mną na balkon (w klatce), siedzieć na moim laptopie i patrzeć w co gram
=> Nie lubi: gdy zabieram mu coś czym się właśnie zajmuje, kiedy on chce spać a ja czytam, gdy dotykam jego kostki wapiennej (to jego drugi kumpel zaraz po mnie)

Zaraz dam obrazek.

EDIT:
Obrazek
---
Obrazek
---
Obrazek

Tutaj Alex po kąpieli, od czasu do czasu go kąpie, a kiedy Niuniek chce być wykąpany to próbuje rozchlapywać wodę z poidełka na siebie.

[ Dodano: 2011-07-04, 14:15 ]
Lady Chick pisze:Kundelki sa sweet :*
O kurczę, nie róbmy z tego forum dla nastolatek :zdziw:

[ Dodano: 2011-09-13, 18:39 ]
Robseßed pisze:To niesamowite, że Wasze koty gadają, a moja papuga nie :!: Jak chce jeść, to tak się rzuca po klatce, że nie da się jej przegłodzić :twisted:
Mój papuzio ma karmnik automatyczny, kolby, owoce, warzywa, świeżą wodę codziennie i nie marudzi :D A co do twojego przyjęcia, mój paput też wszystkiego musi spróbować, podeptać, poprzewracać, a tego jest dużo zwłaszcza, jak goście przychodzą... Ale się z nim dzielimy :P
Ostatnio zmieniony 04 lip 2011, 14:12 przez Cziko, łącznie zmieniany 2 razy.

Zablokowany