Spoko, niektórzy tak mająMr Minio pisze:A mnie nadal dziwi tak mocna reakcja na ten goatse. Toż to takie mocne nie jest. Są gorsze rzeczy! Wiem, nie jestem normalny.

są gorsze, rzeczy, naprawdę.
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Spoko, niektórzy tak mająMr Minio pisze:A mnie nadal dziwi tak mocna reakcja na ten goatse. Toż to takie mocne nie jest. Są gorsze rzeczy! Wiem, nie jestem normalny.
Eee, to był jakiś feler, ta stronka nie zawiesza całego kompa. Jak ktoś chce wejść, to było to www\/own\/3d.es, ale możliwe, że już nie działa - w końcu było to parę lat temuHeret pisze:Nic na to nie poradzisz. Ja kiedyś kiedy prosiłem o pomoc do GTA SA to gościu mi dał link. Wchodzę, a tam filmik gdzie koleś obraca sobie przyrodzeniem dookoła. Zablokowało mi to całego kompa. Zrobiłem reset, wchodzę w firefoxa i ciągle to samo. Ja wkurzony otwieram IE i co? To samo! Skończyło się na formacie kompa. Teraz to już chyba nic mnie nie zdziwi. Zwłaszcza po twojej historii o odbycie.
Ja. Nie wiem po co blokować takie coś. Jeżeli ktoś chce się przed takim czymś chronić, to niech sam sobie zablokuje. Jestem przeciwko blokowaniu wszystkiego.Heret pisze:a tak właściwie kto dał w ankiecie "Nie"?
Nie podążam za modą. Nigdy nie chcę być "oryginalny".MaxiS pisze: Albo po prostu chciałeś być oryginalny![]()
Są ludzie którzy przez swoją naiwność ponoszą jej konsekwencje a potem szukają winnego (np. administratora strony). Można powiedzieć że takie skrypty i reklamy wystawia się ''na własne ryzyko''To dlatego blokować, bo ktoś jest naiwny? -_-
Tylko zauważ, że jakby się dorwali do blokowania, to połowa tych rzeczy by poszła się kochać. Prosty przykład: zablokowaliby zdjęcie motocyklisty z wypadku z tirem, któremu jelita rozciągnęły się na całą długość po ulicy (lekko ponad 10 m). A może niektórzy chcą to oglądać? Nie chcesz oglądać- nie włączaj. Proste. I nie klikaj w nieznane linki. Jeszcze prostsze. Na ulicy jak jest wypadek i flaki leżą na jezdni, albo widzisz dwóch pedałów obściskujących się też każesz to zablokować, bo niesmaczne i nie podoba Ci się? Life is brutal.MaxiS pisze:Albo po prostu chciałeś być oryginalnyJa. Nie wiem po co blokować takie coś.A blokować to dlatego że ludzka naiwność (w parze z głupotą) nie zna granic.