Znalazłam coś gorszego niż own3d, ale działa na podobnej zasadzie. Nie żeby było podobne animacją, ale jest wkur... i w przeciwieństwie do own3d nie da się wyłączyć bez "killa przeglądarki". Ja zresetowałam i jak na razie jest to jedyna rzecz typu, że jak nie klikniesz to nie zobaczysz, która mnie mocno wystraszyła.
Znacie chyba Pain Series i Encyclopedia Dramatica. Jest tam jeszcze stronka Offended i pod spodem "If you want be Offended by offended, click here: [klik!]" czy jakoś tak.
Po kliknięciu widzimy małe okienko przeglądarki, w tle z jakąs podmasakrowaną twarzą dziecka (spoko na razie). Potem, podobnie jak own3d, zaczyna nam skakać po ekranie, ale dużo szybciej, wyskakują kolejne okienka ("Firefox nie pozwolił tej witrynie otworzyć 224 wyskakujących okienek"

, potem 12 itd.), coś zaczyna gadać, wyskakuje kreator kont itp... Nie radzę wchodzić
offended.wikipaste.eu to jest. Mam taką naturę, że muszę wszędzie wejść, kliknąć, wszystko obejrzeć, nawet jak jest napisane, żeby nie klikać
@Pangia
Jak dla mnie od tego gościa gorsze jest 2girls1cup, przynajmniej jeden moment, a jest parę zdjęć takich jak to hello.jpg, z różnych perspektyw
[ Dodano: 2011-09-13, 20:00 ]
Idę się Offended podzielić na Facebooko, niech się męczą, oni spamią to ja też mogę