Uważajcie co otwieracie w necie,ludzie!!!Teraz gupki lup szaleńcy i trolle dodają drastyczne lub irytujące zdjęcia!!!Mój kolega przez tych ch*** dostał zawało i o mało nie umarł...Uważajcie.NIGDY nie kilkajcie w lnk do strony goatse.cx.Co tam jest takiego??Facet rozciągający odbyt do szerokości własnych dłoni(hello.jpg).Linku nie dam gdyż zdjęcie może wywoła padaczkę,zawał,oraz wymioty z obrzydzenia.
Wypowiedcie się,jak to powstrzymac,zanim net to będą same zdjęcia smile.jpg,hello.jpg i plik BarlyBraeatching.exe!
Szaleństwo....
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- postalowiec1
- Miłośnik broni
- Kontakt:
- postalowiec1
- Miłośnik broni
- Kontakt:
Tak,tyle że hello.jpg to jak logo naszej strony:To jest obrazek nie skryptowany,jak zdjęcie na NK
To jest już stare jak świat. Dziwne, że jeszcze wszyscy tego nie znają. Będąc w internecie narażasz się na takie widoki. Aby temu zaradzić możesz, tak jak powiedział Maxis zablokować niektóre skrypty w FF, albo po prostu bardziej uważać i nie otwierać nieznanych/podejrzanych stron.
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
- postalowiec1
- Miłośnik broni
- Kontakt:
Chcę porozmawiac o wszystkich takich rzeczach,jak np hello.jpg,a nie tylko o tych jak ty to powiedziałeś,"starych jak świat".
No to na wszystkie ta sama rada. Jak ich nie chcesz oglądać, to się zabezpieczaj, a poza tym jak raz kiedyś takie coś zobaczysz, to chyba nic się nie stanie, co? Dla mnie to nic specjalnego, ale ja jestem już spaczony. 

- postalowiec1
- Miłośnik broni
- Kontakt:
Ale dla mojego kolegi,leżącego teraz w szpitalu,to jest coś specjalnego.Ty raczej nie masz rozpusznika?
Skoro leży w szpitalu, to raczej nie powinien w ogóle z komputera korzystać, a tym bardziej wchodzić na podejrzane linki... No, ale stało się. Powiedz lepiej, czy on ten link gdzieś znalazł i wszedł nie wiedząc co tam się znajduje, czy może ktoś mu to wysłał?
postaloweic1, spokojnie...jak już powiedziano wyżej, internet to bardzo przydatna rzecz, lecz niestety pełna wielu śmieci, które bywają wykorzystywane w nie zawsze smacznym celu...patrz wymienione obrazki...
co zrobić? jak się widzi miniaturki to nie powiększać
...są też programy, które zabezpieczają przed takimi rarytasami...
Jeśli chodzi o mnie, to podobnie jak Mr Minio..człowiek widział już sporo i takie coś nie szokuje...podejrzewam, że bardziej zwaliłby mnie z nóg smród z tej dupy, niż ten widok...
co zrobić? jak się widzi miniaturki to nie powiększać

Jeśli chodzi o mnie, to podobnie jak Mr Minio..człowiek widział już sporo i takie coś nie szokuje...podejrzewam, że bardziej zwaliłby mnie z nóg smród z tej dupy, niż ten widok...

Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Ciekawość widać czasami może zabićpostalowiec1 pisze:Uważajcie co otwieracie w necie,ludzie!!!Teraz gupki lup szaleńcy i trolle dodają drastyczne lub irytujące zdjęcia!!!Mój kolega przez tych ch*** dostał zawało i o mało nie umarł...Uważajcie.NIGDY nie kilkajcie w lnk do strony goatse.cx.Co tam jest takiego??Facet rozciągający odbyt do szerokości własnych dłoni(hello.jpg).Linku nie dam gdyż zdjęcie może wywoła padaczkę,zawał,oraz wymioty z obrzydzenia.

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- postalowiec1
- Miłośnik broni
- Kontakt:
Kolega wierzył,że w takich śmieciach jak:wygraj 100,000 zł,tylko wejdź na link można wygrac...więc jakiś koleś,z psychpatycznym linkiem z liczb,wyłał mu coś takiego:ROZEŚLIJ TO DO LUDZI,WEJDŹ NA LINK I WYGRAJ FERRARI REVERTON+MILION ZŁ!!!
Ta strona składa się z samego zdjęcia,nie w miniaturce,musiałbyś wyłączyc wszystko oprócz tetstu,więc wiesz...
Ta strona składa się z samego zdjęcia,nie w miniaturce,musiałbyś wyłączyc wszystko oprócz tetstu,więc wiesz...
Ostatnio zmieniony 20 mar 2011, 18:52 przez postalowiec1, łącznie zmieniany 1 raz.
To tylko jego naiwność...
Nie powinien wchodzić w takie śmieciowe reklamy.
Nie powinien wchodzić w takie śmieciowe reklamy.

Nic na to nie poradzisz. Ja kiedyś kiedy prosiłem o pomoc do GTA SA to gościu mi dał link. Wchodzę, a tam filmik gdzie koleś obraca sobie przyrodzeniem dookoła. Zablokowało mi to całego kompa. Zrobiłem reset, wchodzę w firefoxa i ciągle to samo. Ja wkurzony otwieram IE i co? To samo! Skończyło się na formacie kompa. Teraz to już chyba nic mnie nie zdziwi. Zwłaszcza po twojej historii o odbycie.
A mnie nadal dziwi tak mocna reakcja na ten goatse. Toż to takie mocne nie jest. Są gorsze rzeczy! Wiem, nie jestem normalny. 

W końcu jest wiele rzeczy, którymi można wyrazić słówko "cześć!"Mr Minio pisze:A mnie nadal dziwi tak mocna reakcja na ten goatse. Toż to takie mocne nie jest. Są gorsze rzeczy! Wiem, nie jestem normalny.

Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...