zk446 pisze:ja tego moda po przestudiowaniu tematu w Testowisku zainstalowałem w 3 minuty

bez niczyjej pomocy
HALLELUIAH!!!
Więc jednak można, oto najlepszy przykład. Sam odradzałem korzystanie z tego tematu, ale jednak on pomaga, grzebanie w szczegółach w tym przypadku popłaca.
Ale jest jeszcze drugi sposób, zalecany przeze mnie. Zainstalować wszystkie mody potrzebne przed instalacją Flafster Weapons, poprawnie zainstalować.
Zainstalować je wg ich własnych instrukcji, a nie rad na wszystko szukać przy okazji FW i FWnoDR. Własnych instrukcji, jakie zawierają paczki z tym modami i jakie też są przy opisie tych modów w naszym downloadzie. Jeśli poprawnie działają, czyli zostały poprawnie zainstalowane, to i reszta pójdzie łatwiej. Reszta czyli FW i FWnoDR.
EDIT: Zauważyłem w innym temacie, że używacie testowej wersji FWnoDR. W pierwszym poście tego tematu dodałem więc info, które tu powtarzam:
Oto link do
finalnej wersji patcha FWnoDR, zamieszczonej w naszym downloadzie na stronie. Tylko tą wersję bierzcie, wersje z Testowiska są niepełne i były z samej natury testowe i tymczasowe.
DOWNLOAD FWnoDR.