I kolejna dostawa
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Postal 2 Life
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Na pierwszy rzut oka, trudno poznać, że ten filmik pochodzi z Postala!
Dopiero po pojawieniu się Dude'a widać co to za gra. Ta mapka bardzo przypadła mi to gustu. Miasto nocą. Nieco przypomina mi cus-Nightmare wolve'a.
Pierwszy filmik:
W 2:00 widać, że Dude to neonazol
Drugi filmik:
Topór z 1:45 wygląda jak lepsza wersja M@dBarbeAxe'a.
Kto wie, może to właśnie topór M@d'a był inspiracją do stworzenia tej broni?
W 2:32 widzimy broń która kształtem przypomina M@dMace.
W mordę! To wszystko takie podobne!
Dopiero po pojawieniu się Dude'a widać co to za gra. Ta mapka bardzo przypadła mi to gustu. Miasto nocą. Nieco przypomina mi cus-Nightmare wolve'a.
Pierwszy filmik:
W 2:00 widać, że Dude to neonazol

Drugi filmik:
Topór z 1:45 wygląda jak lepsza wersja M@dBarbeAxe'a.
Kto wie, może to właśnie topór M@d'a był inspiracją do stworzenia tej broni?
W 2:32 widzimy broń która kształtem przypomina M@dMace.
W mordę! To wszystko takie podobne!

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
flafster podał przewidywaną datę wydania
prawdopodobnie pomiędzy 26 a 30 października
prawdopodobnie pomiędzy 26 a 30 października
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

Widać że ten mod korzysta nie tylko z rzeczy z HL2 a z Quake i Unreal Tournament bo w jednym filmiku widać jumppad z UT04
Ale mod ciekawy chodź szkoda że na AWPMod nie działa bo wlaśnie mi AWPM zadziałał i gdy zobaczyłem wybór meshy w PropLauncherze to wiedzialem że się ok komputera nie oderwę.
Ale mod ciekawy chodź szkoda że na AWPMod nie działa bo wlaśnie mi AWPM zadziałał i gdy zobaczyłem wybór meshy w PropLauncherze to wiedzialem że się ok komputera nie oderwę.

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Prace nad PTL idą pełną parą. Już tylko 5% zostało do ukończenia.
Mod prezentuje się naprawdę znakomicie, co można zobaczyć na poniższych screenach:

Trudno poznać, że to Paradise
Mod prezentuje się naprawdę znakomicie, co można zobaczyć na poniższych screenach:

Trudno poznać, że to Paradise

Ostatnio zmieniony 30 paź 2010, 00:23 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

To jest Paradise? 
Na pierwszy rzut oka. wszystko wygląda jak nie w Postalu. Później dopiero zauważamy HUD i ludków(mają nowe itemy np. czapkę czarodzieja). Nowe giwery i tekstury bardzo mi się podobają. No i miło usłyszeć, że niedługo mod zostanie ukończony.

Na pierwszy rzut oka. wszystko wygląda jak nie w Postalu. Później dopiero zauważamy HUD i ludków(mają nowe itemy np. czapkę czarodzieja). Nowe giwery i tekstury bardzo mi się podobają. No i miło usłyszeć, że niedługo mod zostanie ukończony.
"Are the hills going to march off?
Geniusz! Masa nowych broni, a Paradise jest nie do poznania! Teraz pozostaje się modlić, żeby ten ruski mod działał na naszych Postalach.
Jest na co czekać, z początku skojarzył mi się ten mod z Lost Island. Oczywiście wygląda na dużo bardziej dopracowany, no i jest rosyjski, co obecnie kojarzy mi się z wysoką jakością i takim... 'szaleństwem'.
Ci ludzie mają mnóstwo pomysłów i potrafią je realizować.

- Deadly Jake
- Miłośnik broni
Właśnie o to mi chodzi doda się bronie i Iwantem zrobiNajpierw trzeba je dodać do AWP a nie "iwantem sobie zrobie".

Może twórcy udostępnili by przynajmniej same bronie ??

Ostatnio zmieniony 30 paź 2010, 22:08 przez Darnok15, łącznie zmieniany 1 raz.
- Deadly Jake
- Miłośnik broni
Wystarczy zostawić skrypty, modele broni i tekstury - bronie powinny wtedy działać bez problemuDeadly Jake pisze:Jestem pewien że zaraz po wypuszczeniu moda ktoś obcykany w UnrealEd pousuwa zbędne pliki, zostawi same bronie i wypuści jako paczkę do AWP(mniej-więcej chyba tak to wygląda, nie znam się na tym).

Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

Wszystko fajnie wygląda, pytanie ile to będzie ważyć no i czy czasem wymagania trochę nie podskoczą. A te pistolety na drugim screenie kojarzą mi się z Berettami z Devastation.
Ten, kto walczy z potworami, powinien zadbać, by sam nie stał się potworem. Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas.
Tak, a sposób trzymania chyba niemal identyczny jak w Counter-Strike'u.Vega pisze:Wszystko fajnie wygląda, pytanie ile to będzie ważyć no i czy czasem wymagania trochę nie podskoczą. A te pistolety na drugim screenie kojarzą mi się z Berettami z Devastation.