Postal 2 Life
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
I kolejna porcja screenów

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Wszystko wygląda naprawdę mrocznie, podobnie wyobrażam sobie Paradise w niedzielę
Ciekawi mnie także fabuła. Cz dzięki temu modowi nawet pójście po mleko będzie nie lada zadaniem?
I jeszcze jedno. Gdyby ktoś nie wiedział, mod ma oficjalną stronę, a mianowicie https://p2l.3dn.ru/
Jest tam podany postęp w pracach, który na dzień dzisiejszy wynosi 95%.

Ciekawi mnie także fabuła. Cz dzięki temu modowi nawet pójście po mleko będzie nie lada zadaniem?
I jeszcze jedno. Gdyby ktoś nie wiedział, mod ma oficjalną stronę, a mianowicie https://p2l.3dn.ru/
Jest tam podany postęp w pracach, który na dzień dzisiejszy wynosi 95%.
- Silver Dragon
- V.I.P.
Interesujące, nie powiem 
Przy kompilacji filmiku coś chyba nie tak poszło, bo dźwięk jest niezbyt wyraźny. Ogólnie jednak podoba mi się

Przy kompilacji filmiku coś chyba nie tak poszło, bo dźwięk jest niezbyt wyraźny. Ogólnie jednak podoba mi się

[youtube][/youtube]
Mapa rzeźni została przerobiona na bardziej mroczniejszą i straszną.
Mapa rzeźni została przerobiona na bardziej mroczniejszą i straszną.

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
- Silver Dragon
- V.I.P.
Zgadzam się z przedmówcą
Genialnie wyglądają plamy krwi
BTW: Jak macie jakieś sugestie odnośnie moda i konto na RS. Można je zgłaszać tu.
Genialnie wyglądają plamy krwi
BTW: Jak macie jakieś sugestie odnośnie moda i konto na RS. Można je zgłaszać tu.
Ostatnio zmieniony 12 lis 2010, 16:01 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

Byłoby fajniej, jakby koleś nie brał wszystkich dźwięków z CS'a
Jedynie dźwięk wystrzału z F2000 (?) był identyczny co dźwięk karabinu M1 z Day of Defeat. Poza tym MP40 jest przynajmniej 2 razy za duże, no i żadna broń nie przeładowuje się
Nie mówiąc już o tym, że większość wrogów koleś zabijał albo jednym strzałem, albo pięćdziesięcioma...

Efekty krwi są dobrze zrobione, zgadzam się.
A poza tym pistolet jest za mocny ( 1 strzał = 1 trup ), a karabiny za słabe, bo zużywamy kilkadziesiąt naboi żeby kogoś zabić.
Za to podoba mi się koktajl mołotowa, nie tyle wygląd co sposób użycia.
Fakt, mi to przypomina skróconą wersję Panzerfausta na nabojePangia pisze:Poza tym MP40 jest przynajmniej 2 razy za duże

A poza tym pistolet jest za mocny ( 1 strzał = 1 trup ), a karabiny za słabe, bo zużywamy kilkadziesiąt naboi żeby kogoś zabić.
Za to podoba mi się koktajl mołotowa, nie tyle wygląd co sposób użycia.
No i tak powinno być. Jeden strzał w głowę i trup. Strzał w korpus/nogę - ofiara się przewraca.Dzastin pisze: pistolet ( 1 strzał = 1 trup )
Bardzo dobre i realne rozwiązanie
Właśnie. Przesada, ale w Postalu jest podobnie.Dzastin pisze: a karabiny za słabe, bo zużywamy kilkadziesiąt naboi żeby kogoś zabić.
Też mi się to podoba.Dzastin pisze: Za to podoba mi się koktajl mołotowa, nie tyle wygląd co sposób użycia

"Are the hills going to march off?
- Silver Dragon
- V.I.P.
W wersji finalnej funkcja przeładowywania będziePangia pisze:żadna broń nie przeładowuje się

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Kiedy poznałem początek tego moda, nie liczyłem na wiele. Ot, kolejne rosyjskie przeróbki cudzych modów pod własną nazwą. Dużo krzyku, a skończy się na nowych teksturach Paradise albo na niczym. Ale teraz przeczytałem cały temat, poznawszy historię rozwoju moda i widzę, że ten mod urósł, a wraz z nim serce me. Czekam z niecierpliwością!
Mam nadzieję, że z tego całego bałaganu prac, który towarzyszy panom z Rosji, w końcu wyjdzie coś porządnego. Co nie będzie wymagało posranej Delete Review, ale pary zwykłych STP+AW, ewentualnie AWP.
Mam nadzieję, że z tego całego bałaganu prac, który towarzyszy panom z Rosji, w końcu wyjdzie coś porządnego. Co nie będzie wymagało posranej Delete Review, ale pary zwykłych STP+AW, ewentualnie AWP.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...