POLSKA SIĘ ROZPADA! Pomóż obywatelu!

Nasze forumowe zabawy i przyjazne rozmowy o niczym i na pełnym luzie. Wcześniej znane jako Mały Hyde Park. Posty nie są zliczane.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Dr. Dundersztyc
Szalony Naukowiec
Szalony Naukowiec
Kontakt:

30 cze 2010, 21:30

OMG little_psycho, już miałem to instalować :haha:

Dorzuciłem się na jego bilet do Kimolandii ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

30 cze 2010, 21:31

Tzn przeskanujcie najpierw, jak nic nie wykryje to nie jest szkodliwy, jak coś wykryje to pewnie jest nadpobudliwy. Na 4chanie tez do tego linki daja :lol2: no ale raczej wir, bo jak moze byc bot jesli jest captcha?

Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

30 cze 2010, 21:33

Mi nic nie wykryło.

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell

30 cze 2010, 21:44

little_psycho pisze:no ale raczej wir, bo jak moze byc bot jesli jest captcha?
a co to za problem by program omijał captcha?? na Res srudio gdy byli na starym adresie i mieli forum na innym skrypcie to pomimo captcha ciągle rejestrowały się spam boty
Ostatnio zmieniony 30 cze 2010, 21:45 przez prawdziwy 666, łącznie zmieniany 1 raz.

I am not dead, I'm a Death muhahahahaha
Obrazek
Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

30 cze 2010, 21:54

Jednak to nie wirus. Chyba działa..xd

Awatar użytkownika
Dr. Dundersztyc
Szalony Naukowiec
Szalony Naukowiec
Kontakt:

30 cze 2010, 23:36

Północna Korea wskoczyła na miejsce Polski.

Obrazek
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

01 lip 2010, 09:04

little_psycho pisze:Jednak to nie wirus. Chyba działa..xd
Sam wysłałem z tego 1,5k głosów. :D

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Dr. Dundersztyc
Szalony Naukowiec
Szalony Naukowiec
Kontakt:

07 lip 2010, 22:23

Internauci wysyłają Biebera do Phenianu

NIEOCZEKIWANY WYNIK INTERNETOWEJ SONDY

Kiedy Justin Bieber, 16-letnia kanadyjska gwiazdka popu (lub soulu), zainicjował na swoim blogu głosowanie na to, do którego kraju ma pojechać i zagrać koncert, pewnie nie spodziewał się takiego wyniku. Obecnie w rankingu prowadzi ... Korea Północna z setkami tysięcy głosów przed następnym państwem - Izraelem.

Bieber wywołuje skrajne uczucia. Na świecie ma zapewne tyle samo fanów, co antyfanów. Tych drugich może być nawet więcej, a nie cierpią młodego piosenkarza za nieskomplikowaną twórczość, styl oraz wizerunek.

4chan atakuje

Użytkownicy tego znanego forum internetowego, skupiającego ludzi z oryginalnym lub kiepskim - w zależności od poglądów - poczuciem humoru, postanowili spłatać figla Kanadyjczykowi. Skrzyknęli się i masowo rozpoczęli oddawać głosy w internetowej sondzie zamieszczonej na stronie artysty.

Bieber pytał w niej o to, do jakiego kraju ma pojechać i zagrać koncert. Do wyboru było każde państwo na świecie. Internauci wybrali więc Koreę Północną, która ma obecnie pół miliona głosów, a sonda kończy się we wtorek.

Polacy nie gorsi

Użytkownicy polskich stron demotywatory.pl i komixxy.pl również pomogli wskazać miejsce koncertu Biebera. Podobno przeraziła ich wieść, że przez pewien czas Polska znajdowała się na szczycie listy. Szybko zorganizowali się i zaczęli masowo głosować na Izrael.

Ich wysiłki opłaciły się, ponieważ w kilka dni Tel-Awiw zdobył prowadzenie, które następnie utracił wobec jeszcze szerszej akcji internautów z za oceanu.

Phenian nic nie wie

Mało prawdopodobne jest, aby Kanadyjczyk miał tylu fanów w słonecznej ojczyźnie Kim Dzong Ila, ponieważ obywatele tego kraju nie mają dostępu do internetu.

Rzecznik ambasady Korei Północnej w Londynie powiedział, że nic nie wie o tym, aby Bieber wybierał się do jego kraju. Dodał jednak, że jeśli zgłosi taką chęć, to na pewno zostanie ona przekazana do Phenianu.

mk//kdj/k

Źródło

Obrazek

F-F-F-F-FUCK YEA! :D

Obrazek
Awatar użytkownika
Dr. Dundersztyc
Szalony Naukowiec
Szalony Naukowiec
Kontakt:

07 lip 2010, 23:18

Już chyba od dłuższego czasu można zaobserwować taka tendencję buntu przeciw tandetności i powtarzalności, które serwują "muzyczne" stacje telewizyjne swoim odbiorcom. Gwizdki z dupy wykreowane przez koncerny muzyczne nastawione tylko na zbicie kasy na ich niejednokrotnie poddawanym wątpliwości talencie.

Gwiazdy propagują i serwują nam w swoich teledyskach życie zajebiście ekskluzywne, które kręci się wokół imprez, kasy, narkotyków i dziwek w najlepszym kasiastym wydaniu, zupełnie odbiegające od życia przeciętnego mieszkańca globu.

Propagują bunt przeciwko wszystkiemu tak jak Kesha czy są zniewieściali do tego stopnia jak Justin Biber czy Bill z TH.

I jak tu wyrazić swoje znużenie tym wszystkim, tą nachalną komercha, wszędobylskim lansem i pseudo buntem? Samemu się zbuntować przeciwko tej obłudzie. Gdzie się spotkać i podzielić swoimi odczuciami? Gdzie rozpocząć krucjatę?

4chan.org lub na innych mniej popularnych image board'ach. 4chan - bastion cyberterrorystów z prawdziwego zdarzenia. Głos sumienia zmęczonej społeczności Internetu i innych pokręconych czubków, przestępców rożnej maści...

O ironio tam jest bastion prawdziwego buntu przed tym co próbują wcisnąć nam mass media. Nigdzie indziej nie znajdziesz tyle kontrowersji co tam.

Nie należny zapominać o siatce Demotywatorów - nie tylko Polskich ale i zagranicznych odmian tego image serwisu.

Co o tym sądzicie? Czy 4chan jest buntowniczą organizacją mającą na celu prowadzić działania przeciwko temu całemu pseudo buntowi i komercyjnej obłudzie?

Obrazek
Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.

08 lip 2010, 21:48

Dr. Dundersztyc pisze:Nie należny zapominać o siatce Demotywatorów - nie tylko Polskich ale i zagranicznych odmian tego image serwisu.
Ja bym powiedział, że Demotywatory to polska odmiana zagranicznych serwisów, takich, jak Mindfuck ^^
Dr. Dundersztyc pisze:Czy 4chan jest buntowniczą organizacją mającą na celu prowadzić działania przeciwko temu całemu pseudo buntowi i komercyjnej obłudzie?
Moim zdaniem 4chan przede wszystkim nie jest organizacją, to po prostu strona, którą budują różnej maści internauci. Nie wiem, ilu z nich to nieudacznicy życiowi, haterzy, dzieci, czy ktoś jeszcze inny, ale napewno większość z nich nie ma, co robić w życiu ^^. Humor 4chana jest powtarzalny i szybko się nudzi, bo tam wiecznie jest to samo, chociaż co jakiś czas warto tam zajrzeć. I faktycznie humor ten polega na krytykowaniu znacznej części świata i braku poprawności politycznej. Ja na szczęście znalazłem w życiu ludzi tolerancyjnych, którzy tolerują rasizm i antysemityzm, więc nie muszę uciekać zbyt często na 4chana żeby wylewać swoje frustracje.

Dodam jeszcze, że 4chan chyba przez przypadek zgromadził zdeprawowanych ludzi i zboczeńców, bo z założenia miał służyć czemu innemu, bodaj jakiś fansite otaku to miał być.
Dr. Dundersztyc pisze:O ironio tam jest bastion prawdziwego buntu przed tym co próbują wcisnąć nam mass media. Nigdzie indziej nie znajdziesz tyle kontrowersji co tam.
Oj, na 4chanie nie ma jednak wszystkiego :), ale zgodzę się, jest to bastion buntu przeciwko mainstreamowi. Ja zawsze rzygałem mainstreamem, mam zwyczajnie jakiś wrodzony wstręt do głównej fali, globalizmu i ujednolicania ludzi.

Swoją drogą, fajnie, że Bieber rusza w tournee po Korei (mam nadzieję :P)
Ostatnio zmieniony 08 lip 2010, 21:49 przez Kariko, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany