Dorzuciłem się na jego bilet do Kimolandii

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
a co to za problem by program omijał captcha?? na Res srudio gdy byli na starym adresie i mieli forum na innym skrypcie to pomimo captcha ciągle rejestrowały się spam botylittle_psycho pisze:no ale raczej wir, bo jak moze byc bot jesli jest captcha?
Sam wysłałem z tego 1,5k głosów.little_psycho pisze:Jednak to nie wirus. Chyba działa..xd
Ja bym powiedział, że Demotywatory to polska odmiana zagranicznych serwisów, takich, jak Mindfuck ^^Dr. Dundersztyc pisze:Nie należny zapominać o siatce Demotywatorów - nie tylko Polskich ale i zagranicznych odmian tego image serwisu.
Moim zdaniem 4chan przede wszystkim nie jest organizacją, to po prostu strona, którą budują różnej maści internauci. Nie wiem, ilu z nich to nieudacznicy życiowi, haterzy, dzieci, czy ktoś jeszcze inny, ale napewno większość z nich nie ma, co robić w życiu ^^. Humor 4chana jest powtarzalny i szybko się nudzi, bo tam wiecznie jest to samo, chociaż co jakiś czas warto tam zajrzeć. I faktycznie humor ten polega na krytykowaniu znacznej części świata i braku poprawności politycznej. Ja na szczęście znalazłem w życiu ludzi tolerancyjnych, którzy tolerują rasizm i antysemityzm, więc nie muszę uciekać zbyt często na 4chana żeby wylewać swoje frustracje.Dr. Dundersztyc pisze:Czy 4chan jest buntowniczą organizacją mającą na celu prowadzić działania przeciwko temu całemu pseudo buntowi i komercyjnej obłudzie?
Oj, na 4chanie nie ma jednak wszystkiegoDr. Dundersztyc pisze:O ironio tam jest bastion prawdziwego buntu przed tym co próbują wcisnąć nam mass media. Nigdzie indziej nie znajdziesz tyle kontrowersji co tam.