Team Fortress 2
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Lol nie, mocz gasi podpalonych kolegów i odkrywa ukrytych spajów. Oblana osoba także przyjmuje na klatę mini-crity podczas gdy jest obsikana.
a za co te odznaki
?

* Złoty medal - Grizzled Veteran - jeśli grasz od 0 do 3 miesięcy od czasu premiery gry.
* Srebrny medal - Soldier of Fortune - jeśli grasz od 3 miesięcy do 1 roku od czasu premiery gry.
* Brązowy medal - Weekend Warior - jeśli grasz od 1 roku od czasu premiery gry.
* Srebrny medal - Soldier of Fortune - jeśli grasz od 3 miesięcy do 1 roku od czasu premiery gry.
* Brązowy medal - Weekend Warior - jeśli grasz od 1 roku od czasu premiery gry.
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Medale osobom, które kupiły TF2 po updacie oznaczonym numerkiem 119 nie będą już przyznawane.
A medale, tak jak czapki służą do ozdabiania postaci. Podobno ma być tego więcej.
A medale, tak jak czapki służą do ozdabiania postaci. Podobno ma być tego więcej.
- Koloses
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 1 raz
Alixo pisze:rozwerał

Alixo byś częsciej pograł bo jak dzisiaj cie na hc.pl widziałem to myślałem że się za głowę złapię.Ja i F22 na samej górze a alixo afkował i na samej dole tabeli 1 symboliczny punkt, chociaż nie wiem jak jest teraz, bo dalej gra

@edit o już nie.
@edit2:
https://www.fpsbanana.com/skins/86307 Fuck yea.
@Down:Nie kłam już, bo nie wszystko tylko od czasu do czasu przecież i tak widać że grasz żeby mieć grę włączoną, a i nicki też zmieniasz jak pogięty zamiast trzymać jeden sprawdzony.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2010, 16:26 przez Koloses, łącznie zmieniany 3 razy.
Weź przestań sie mnie czepiać dobra? Co gra, to musisz wszystko, ale to wszystko to co ja robie komentować.
Załatwiajcie takie sprawy przez gadu-gadu, telefon, czy cokolwiek innego. To forum nie jest od tego.
Załatwiajcie takie sprawy przez gadu-gadu, telefon, czy cokolwiek innego. To forum nie jest od tego.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2010, 13:03 przez Alixo, łącznie zmieniany 1 raz.