ej to był mój pomysł ty złodziejuKoloses pisze:przykleić ten temat żeby był pomnikiem głupoty ludzkiej.

taki osobny dział z takimi tematami mógłby służyć za wizualny przykład niedozwolonego na tym forum zachowania
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
ej to był mój pomysł ty złodziejuKoloses pisze:przykleić ten temat żeby był pomnikiem głupoty ludzkiej.
A ja to co? III kl. gimnazjum jestem!Lothar pisze:Pamiętaj, że w obecnych czasach od większości gimnazjalistów nie można za wiele wymagaćA co dopiero logiki
Już nie przesadzajmy, niech się tutaj wypowie, to coś ustalimy. Ale VIPa mu już dałem.Mrocz pisze:Sądzę nawet, że ranga VIP oraz zdjęcie wszystkich ostrzeżeń to stanowczo za małe zadośćuczynienie dla pajdusa. Proponuję dać mu Admina na 1 tydzień ORAZ hasło do AMN.
Bardzo dziękuje za przeprosinyRobsessed pisze:Chciałbym Cię... przeprosić, pajdus. Rzeczywiście, byłem chamski, nie tak powinien zachowywać się Admin.Oczywiście dostaniesz rangę VIP, choćby jako rekompensatę. To już się nie powtórzy.
Zdejmuję wszystkie warny, co oczywiste. Mam nadzieję, że nie jesteś obrażony na innych użytkowników. Przyznaję, podpuszczałem ich, by po Tobie jeździli.Nie zostaną ukarani, bo w sumie to była moja wina.
Nie zamykam tematu, ale bardzo proszę, by tylko pajdus tutaj odpisał, co o tym sądzi. No i oczywiście, czy przyjął przeprosiny.
Z poważaniem,
Robsessed.