Przeprosiny

Dyskusje dotyczące forum i strony, propozycje i sugestie.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell

31 mar 2010, 21:27

Koloses pisze:przykleić ten temat żeby był pomnikiem głupoty ludzkiej.
ej to był mój pomysł ty złodzieju :P

taki osobny dział z takimi tematami mógłby służyć za wizualny przykład niedozwolonego na tym forum zachowania

I am not dead, I'm a Death muhahahahaha
Obrazek
Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

31 mar 2010, 21:39

Lothar pisze:Pamiętaj, że w obecnych czasach od większości gimnazjalistów nie można za wiele wymagać xD A co dopiero logiki 8-)
A ja to co? III kl. gimnazjum jestem!
Ale wiecie co? Pierwszy raz widzę na jakimkolwiek forum, żeby przez 2,5 godziny było ponad 20 odpowiedzi w temacie. Najwidoczniej mamy "wzięcie" w Internecie (nie zrozumcie mnie źle xD).
Ale jaja... Pajdus vs. Robsessed - Pajdus rzonda pszeprosjin
Coming soon: Pajdus vs. Robsessed 2 - zemsta 1337 pr0 hax0ra :P

[ Komentarz dodany przez: Lothar: 2010-03-31, 21:41 ]
Dlatego napisałem "od większości", a nie "od wszystkich". Spokojnie, też byłem w gimnazjum i byłem świadkiem wypaczania się gatunku ludzkiego. Na szczęście nie poddałem się trendowi 8-)
Ostatnio zmieniony 31 mar 2010, 21:41 przez Pangia, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Heroinka
Seryjny zabójca

31 mar 2010, 21:55

A może My też powinniśmy się zabezpieczać przed atakiem? :053: Uwaga:Nadchodzi wielka apokalypsa!Sprawca:SerPajdus :500: :030:

[center]Nie ma przywódców, nie ma bogów...[/center][center]~❤~[/center][center]I know heroin rots your insides but that didn't stop me...[/center]
Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

31 mar 2010, 22:26

Nie, Cb razem z nim zamkniemy <3

Awatar użytkownika
Dzastin
Seryjny zabójca

31 mar 2010, 23:37

pajdus taka informacja dla ciebie: gdybyś ty został adminem to forum by legło w gruzach. Nawet sobie nie wyobrażam ilości spamu i dzieci neo grzebiących w naszym forum bezkarnie bez warnów. Rob jak dla mnie jest świetnym adminem, potwierdzeniem tego jest fakt, iż skutecznie neutralizuje takie wybryki natury jak ty. :zbanowacgo: Rob respekt dla ciebie.

Nie potrafię tego opisać słowami co myślę o twojej "groźbie", więc wyrażę to rysunkiem:

Obrazek

I tak się skończyły podboje hakera z Przemyśla :P

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

01 kwie 2010, 00:00

Chciałbym Cię... przeprosić, pajdus. Rzeczywiście, byłem chamski, nie tak powinien zachowywać się Admin. :/ Oczywiście dostaniesz rangę VIP, choćby jako rekompensatę. To już się nie powtórzy.

Zdejmuję wszystkie warny, co oczywiste. Mam nadzieję, że nie jesteś obrażony na innych użytkowników. Przyznaję, podpuszczałem ich, by po Tobie jeździli. :/ Nie zostaną ukarani, bo w sumie to była moja wina.

Nie zamykam tematu, ale bardzo proszę, by tylko pajdus tutaj odpisał, co o tym sądzi. No i oczywiście, czy przyjął przeprosiny.

Z poważaniem,
Robsessed.

PS Dzastin - bardzo fajny obrazek, ale nie zasługuję na niego. Niemniej jednak - miło mi. :)

Obrazek
Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

01 kwie 2010, 00:07

Masz racje Rob, Pajdus to świetny użytkownik i nawet nie możemy się z nim przyrównywać, jego posty wyrażają więcej niż...1000 słów. Przepraszam Cię Pajdusie, i mam nadzieję że zostaniesz moim kumplem :)

Awatar użytkownika
Reality Master
Modder
Modder
Kontakt:

01 kwie 2010, 19:11

W ogóle to nie wiem, Rob, jak mogłeś prześladować takiego zacnego użytkownika. W każdym temacie miał coś do powiedzenia, a wszystkie jego posty były bardzo długie (szczerze mówiąc, to pierwszy raz się spotkałem z takimi dryblasami), wnosiły masę nowych treści i ZAWSZE były na temat.

Sądzę nawet, że ranga VIP oraz zdjęcie wszystkich ostrzeżeń to stanowczo za małe zadośćuczynienie dla pajdusa. Proponuję dać mu Admina na 1 tydzień ORAZ hasło do AMN.

PAJDUS FOREVER!

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

01 kwie 2010, 19:15

Mrocz pisze:Sądzę nawet, że ranga VIP oraz zdjęcie wszystkich ostrzeżeń to stanowczo za małe zadośćuczynienie dla pajdusa. Proponuję dać mu Admina na 1 tydzień ORAZ hasło do AMN.
Już nie przesadzajmy, niech się tutaj wypowie, to coś ustalimy. Ale VIPa mu już dałem.

Obrazek
Awatar użytkownika
Dzastin
Seryjny zabójca

01 kwie 2010, 19:59

No faktycznie zachowaliśmy się po chamsku dla pajdusa :/
Rob kurde, a miałam o tobie takie dobre zdanie. Zawiodłam się jak nigdy, tacy ludzie jako administracja... cofam to co powiedziałam o pajdusie w poprzednim poście. Jestem za zmianą w administracji i pajdus na admina!!
Jak najbardziej zdejmijcie mu wszystkie ostrzeżenia i ranga vip oczywiście.
Przyrzekam, że już nigdy nie będę na ciebie "wjeżdżać" pajdus, przepraszam za ten rysunek i za to, że byłam za tym, aby cię zbanowali, za te wyzwiska spamera i dziecka neo.
Mam nadzieję, ze mi wybaczysz, bo nigdy nie zaznam spokoju. :cry:

Awatar użytkownika
pajdus
Seryjny zabójca

01 kwie 2010, 20:04

Wybaczam tobie Dzastin.Z resztą nie jestem jakimś debilem żeby niszczyć te forum.Jestem normalnym chłopaki jak wszyscy i nie jestem jakimś władcą i panem forum postasite.Może i pisze trochę za dużo na forum ale z drugiej strony kto chce to morze się wyrazić jak tylko mu się podoba w temacie.

Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

01 kwie 2010, 20:07

Rob, ja wiedziałem od początku że ty taki cham jesteś i na nowych tak najeżdżas, sorki pajdus za ten komiks!

Obrazek
Awatar użytkownika
pajdus
Seryjny zabójca

01 kwie 2010, 20:07

Robsessed pisze:Chciałbym Cię... przeprosić, pajdus. Rzeczywiście, byłem chamski, nie tak powinien zachowywać się Admin. :/ Oczywiście dostaniesz rangę VIP, choćby jako rekompensatę. To już się nie powtórzy.

Zdejmuję wszystkie warny, co oczywiste. Mam nadzieję, że nie jesteś obrażony na innych użytkowników. Przyznaję, podpuszczałem ich, by po Tobie jeździli. :/ Nie zostaną ukarani, bo w sumie to była moja wina.

Nie zamykam tematu, ale bardzo proszę, by tylko pajdus tutaj odpisał, co o tym sądzi. No i oczywiście, czy przyjął przeprosiny.

Z poważaniem,
Robsessed.
Bardzo dziękuje za przeprosiny

[ Dodano: 2010-04-01, 20:09 ]
A za komiks alixo to ja się nie obraziłem :)

[ Dodano: 2010-04-01, 20:10 ]
A co do Admina to uszanuje twoje przeprosiny.

Awatar użytkownika
Punisher
Seryjny zabójca

01 kwie 2010, 20:59

<facepalm> Pajdus kolego, jak ja mogłem to zrobić, co ja sobie wtedy myślałem, wybacz mi i pomóż się poprawić, sam nie dam rady, Boże jak ja mogłem być taki chamski, zresztą po Robie też bym się tego nie spodziewał, zachował się nieludzko, ale wybacz nam, oddaję pokłon przed tobą bo więcej nie mogę <cry><cry>

"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
Awatar użytkownika
Heroinka
Seryjny zabójca

01 kwie 2010, 21:10

Ja też cię przepraszam pajdus,za to,że się z ciebie wyśmiewałem,za to,że cię przezywałem przez opis na gadu-gadu,za to,że już zaczęłem tworzyć misje w postalu-misja zabicia cię i posiekania.Oczywiście,pliki usuwam i wierzę że mi wybaczysz.

[center]Nie ma przywódców, nie ma bogów...[/center][center]~❤~[/center][center]I know heroin rots your insides but that didn't stop me...[/center]
Zablokowany