BBQ him

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
pajdus pisze:Przebywając na tym forum poczułem się wielce urażony poprzez zachowanie Admina. Nie rozumie on tego, że ja chcę tutaj pisać i udzielać się i nie ważne, że nie mam nic do powiedzenia na temat, ważne, że napiszę i dodam swoje zdanie w innym aspekcie tematu.
Przypuśćmy, że jesteś adminem forum dotyczącego jakiegośtam tematu. Nie ma na nim regulaminu, zero zasad, ludzie piszą głupoty, 'nie ważne, że nie mają nic do powiedzenia', piszą byle pisać, zaspamowywując przy tym bazę danych. Robi się burdel totalny. No a ty, jako główny admin strony musisz płacić za hosting, dla strony, która w rezultacie nie służy nikomu. Gdzie tu logika??pajdus pisze:Tutejszy Admin nie ma o niczym pojęcia i nie zna się na prowadzeniu forum. Myślę, ze ja byłbym lepszym Adminem. Może zróbmy głosowanie?
Pamiętaj, że w obecnych czasach od większości gimnazjalistów nie można za wiele wymagaćSilver Dragon pisze:Gdzie tu logika??
You have my sword! <O/ Pójdę za tobą wszędzie, viva la revolución na ps.info!pajdus pisze:Tutejszy Admin nie ma o niczym pojęcia i nie zna się na prowadzeniu forum. Myślę, ze ja byłbym lepszym Adminem. Może zróbmy głosowanie?
No i masz swoją rangę WiAjPi - Ciota, trzeba się naprawdę postarać, żeby taką rangę dostać. Możesz być z siebie dumnypajdus pisze:Proszę więc, a nawet żądam przeprosin od Admina Robsesseda, a może wtedy nie odejdę od forum. Chciałbym także w ramach zadośćuczynienia dostać rangę VIP.
Co ty!?NOWA ERA XDMr Minio pisze:Nowa data.
2010- Akt u supremacji tronu Pajdusa I.
Co do działu można tam dać też kolesia, który przeklinał po tym jak nie daliśmy mu linków do pirata Postala.
Prościej go będzie zamordować, a zwłoki złożyć pod tronem naszego nowego pana i władcy - PAJDUSIA! Zrozumcie to, że z nim i jego haxxorem, co ma mad 1337 skeelz nie mamy żadnych szans. Musimy uznać jego supremacjęLinka pisze:może zrzućmy się na całodobową ochronę dla Rob'a? ^^"
A może zrobić dział Hall of Shame i tam takie potworki wrzucaćKoloses pisze:Jasna sprawa!W końcu pr0 hax0r napadnie na niego ze swoją mistyczną klawiaturą .A tak serio proponuję zamknąć i przykleić ten temat żeby był pomnikiem głupoty ludzkiej.