Team Fortress 2
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Koloses
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 1 raz
Headcrab Highlander [jest mod że może być tylko 1 osoba każdej klasy i mi zbugowało bo wybralem solda a jak mnie zrespilo to mi na enga zmieniło, ale broni nie zmieniło]Kaczora pisze:Jaki to był serwer bo są serwery z modami że np sniper ma minguna a heavy karabin strzykawkowy.
Od ostatniego update wszystko się spieprzyło
Po 3 itemy dziennie to normalka (jest to ogromny minus bo psuje radość z otrzymania przedmiotu), dostałem ten nowy kijek dla solda i demo i też się zawiodłem bo;
1 Zrąbane taunty
2 Zrąbane dźwięki
3 Przy bliższych oględzinach to kij to po prostu rączka od axtinguishera z różnicą że nie ma tam ostrza siekiery, drutu kolczastego, i jest przy końcu lekko rozszczepiony
Jak bedzie trade to się z kimś chętnie zamienie ;p
Wesołych świąt i smacznego jajca

1 Zrąbane taunty
2 Zrąbane dźwięki
3 Przy bliższych oględzinach to kij to po prostu rączka od axtinguishera z różnicą że nie ma tam ostrza siekiery, drutu kolczastego, i jest przy końcu lekko rozszczepiony
Jak bedzie trade to się z kimś chętnie zamienie ;p
Wesołych świąt i smacznego jajca

Ostatnio zmieniony 04 kwie 2010, 10:41 przez Kaczora, łącznie zmieniany 3 razy.
Wczoraj scraftowalem sobie 3 metale na czapke, ale otrzymałem
dla medyka, którym w ogóle nie gram.
Później grając dostałem
dla heavyego, a gdzieś o 22:30 dostałem
lecz nie byłem zadowolony bo mam bonk's helmet, a bonk's to batters tylko lepszy bo ma bonki przyczepione po bokach (
) Nastepnie postanowiłem scraftować
+
i wyszło mi magistrate's mullet dla spaja
Tak wiec nie jest źle 

Później grając dostałem

Yhy, chciałbym tak ^^ ja od wyjścia nowego patcha to może dostałem z 6-7 itemów.Kaczora pisze:Od ostatniego update wszystko się spieprzyło Po 3 itemy dziennie to normalka
Alixo Trzymaj ten item dla meda, bo jak może kiedyś wejdzie trade, to chętnie się z Tobą za coś zamienię. Ja medykiem niestety często jestem zmuszony grać, bo inni nie chcą, a nie zależy im najwidoczniej na wygranej.
Jak coś dostanę to nie mam 3 tych samych przedmiotów tylko mi się duplikują tak jak by chciało mi na złość zrobić ;p A do czapek mam pecha bo od czasu kiedy kupiłem gre dostałem 1 czapkę z osiągnięcia. Mam zamiar napisać poradnik do idlowania
[ Dodano: 2010-04-11, 15:04 ]
https://www.teamfortress.pl/forum/viewto ... 6ed#p34780
Update inżyniera się zbliża

[ Dodano: 2010-04-11, 15:04 ]
https://www.teamfortress.pl/forum/viewto ... 6ed#p34780
Update inżyniera się zbliża

Udało mi się w dziczy złapać soldiera z bronia snajpera >D. Biegał z prędkością snajpera, więc chyba tylko wyglądał, jak soldier.
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2010, 23:17 przez Kariko, łącznie zmieniany 1 raz.
Dodano nowe przedmioty: czapke i 2 pistolety. Da sie je dostać jak kupicie Sama & Maxa według mnie sie nie opyla chyba że sarabiacie w euro 32.99
dodali ogromny minus czyli zredukowano dodatkowe dmg equalizera 

- Koloses
- V.I.P.
W00t!?To sprawka dzieci neo.Pewnie się wypłakały na forum że dostają duży łomot od posiadaczy Equalizera i valve zmeniło jego DMg!Kaczora pisze: minus czyli zredukowano dodatkowe dmg equalizera
A te pistolety można scrafcic.Tylko nie wiem co z czapką. [oj jak tylko będę mógł to sę scrafce ten dla spya

- Koloses
- V.I.P.
A ja chcę tylko ten dla spya-żeby ładnie wyglądał.[bo ja i tak nie strzelam z ambasadora to mogę i nie strzelać z tego wprowadzonego w updacieKaczora pisze:Teraz to z equalizera zrobili zabawke gorszą od łopaty. A co do czapki i pistoletów czapka wyglądaj jak skalp, a pistolety nie mają żadnych właściwości.

- Koloses
- V.I.P.
Jest dla wszystkich klas.A jak ubiłes 3 to kiedyś byś ubił 6...Kariko pisze:Eee, nie, wczoraj pokarałem 3 gości na jednym życiu z samego kilofaKaczora pisze:Teraz to z equalizera zrobili zabawke gorszą od łopaty.
Nowa czapka wygląda tak - nie jest warta ponad 30euro, ale jest zabawna. Ona tylko dla szpiega jest?? Imo fajnie by wyglądała na pyro
[url=https://screenshot.xfire.com/s/95859285-3.jpg]Obrazek[/url]