Prawie nowy filmik
Nie było tego tu jeszcze
[youtube][/youtube]
Nie wiem co o tym myśleć
W oczekiwaniu na P3
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- zbigniewcebula
- Miłośnik broni
Jak dla mnie, to wygląda tragicznie. Szczególnie te dziwne animacje i przesadzony ragdoll. Jedyny plus jest taki, że łopata wróciła.
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
1:49 - granat na Walentynki? Latające serduszka...
Ogółem to na 90% nie kupię P3. Tak bardzo mnie ten filmik do tego zdemotywował.
[ Dodano: 2010-02-18, 19:28 ]
@up - Po 4 strzałach łopatą w głowę jakiegoś starego dziada zrobiła się tylko mała plamka krwi? Jak się wywróciłem na rowerze, to z kolana mi się więcej krwi lało.
Ogółem to na 90% nie kupię P3. Tak bardzo mnie ten filmik do tego zdemotywował.
[ Dodano: 2010-02-18, 19:28 ]
@up - Po 4 strzałach łopatą w głowę jakiegoś starego dziada zrobiła się tylko mała plamka krwi? Jak się wywróciłem na rowerze, to z kolana mi się więcej krwi lało.
Alee taa graa jeest deenna
Strasznie mi przypomina GTA SA (jeżeli chodzi o otoczenie) a nie Postala.
Nie ma tam za grosz pierdo*nięcia, żadnej akcji, nic typowo postalowego
Ludzie sobie krzyczą, ty biegasz i machasz łopatą, nieraz coś czerwonego znajdzie się na chodniku, co twórcy nazywają krwią. Widzieliście co się stało temu dziadkowi jak Koleś mu z łopaty "przywalił"... tak naprawdę to nic, bo zauważyłam na jego twarzy tylko hmmm... otarcie, a tak naprawdę powinno mu kark skręcić, albo uciąć głowę. Poza tym przy rozwalaniu ludzi bobrem-piłą powinno być ZNACZNIE więcej krwi i powinna upadać w postaci kropli, a nie ogromnych rozbryzgów o dziwnych kształtach.
Co pojawia się kolejny gameplay... to jestem coraz bardziej zniesmaczona na myśl o "trójce"

Strasznie mi przypomina GTA SA (jeżeli chodzi o otoczenie) a nie Postala.
Nie ma tam za grosz pierdo*nięcia, żadnej akcji, nic typowo postalowego

Ludzie sobie krzyczą, ty biegasz i machasz łopatą, nieraz coś czerwonego znajdzie się na chodniku, co twórcy nazywają krwią. Widzieliście co się stało temu dziadkowi jak Koleś mu z łopaty "przywalił"... tak naprawdę to nic, bo zauważyłam na jego twarzy tylko hmmm... otarcie, a tak naprawdę powinno mu kark skręcić, albo uciąć głowę. Poza tym przy rozwalaniu ludzi bobrem-piłą powinno być ZNACZNIE więcej krwi i powinna upadać w postaci kropli, a nie ogromnych rozbryzgów o dziwnych kształtach.
Co pojawia się kolejny gameplay... to jestem coraz bardziej zniesmaczona na myśl o "trójce"
Dokładnie. Po wypowiedzi Zdzicha Cebuli liczyłem na to, że filmik jest przynajmniej fajny. A tu, za przeproszeniem, dupa
O przepraszam, to uwłacza dupie. Ten gameplay był poniżej jakiegokolwiek komentarza, nie tak krytyki. Koleś pomachał bobrem i łopatą. W Polsce nikt by nawet nie zwrócił uwagi na to, a my, Gracze, mamy się cieszyć, że dostaniemy grę od 16 lat, która nada się dla przedszkolaka, bo jest tam bóbr. Miał być wściekły bóbr, a nie bóbr z kreskówki! I te serduszka... Brrr!
tego cieniasa, co tak ugrzecznił Postala!!!

Wygląda, jak rip off GTA, tylko, że nie można jeździć samochodami pewnie. Nie podoba mi się ten gameplay, za mało bezsensownej i jakże śmiesznej rzezi.
Wydaje mi się, że ten TPP to nie był zbyt dobry pomysł jednak. Nie podejrzewam, żeby wiele z tego, co tu widać poprawiło się do premiery gry, czyli np.lepsze AI (kto normalny stoi kilka sekund w miejscu, jak ktoś go tnie "piłą"?), odcinanie kończyn. Uzyskanie efektu debilnej i szybkiej rzezi jest niewykonalne już moim zdaniem przez dynamikę i szatę graficzną gry. RWS chyba zbyt dużo postawił na realizm świata w tej grze. Zawiodłem się.
. No i czekamy jeszcze na gameplay z zaprezentowaniem małpy w akcji
.
Wydaje mi się, że ten TPP to nie był zbyt dobry pomysł jednak. Nie podejrzewam, żeby wiele z tego, co tu widać poprawiło się do premiery gry, czyli np.lepsze AI (kto normalny stoi kilka sekund w miejscu, jak ktoś go tnie "piłą"?), odcinanie kończyn. Uzyskanie efektu debilnej i szybkiej rzezi jest niewykonalne już moim zdaniem przez dynamikę i szatę graficzną gry. RWS chyba zbyt dużo postawił na realizm świata w tej grze. Zawiodłem się.
To jest borsukzbigniewcebula pisze:Szop mnie rozwalił

Za mało jakiejkolwiek rzezi. Mam nieciekawe wrażenie, że z P3 celują w ranking T (13+). Nowe AvP jest milion razy brutalniejsze od tego.Kariko pisze:Wygląda, jak rip off GTA, tylko, że nie można jeździć samochodami pewnie. Nie podoba mi się ten gameplay, za mało bezsensownej i jakże śmiesznej rzezi.
Najwyżej znowu przesuną premierę, aż w końcu skończy im się kasa, ktoś ich wykupi, zwolni 99% pracowników, obsadzi swoich i może P3 będzie w końcu wyglądał jak powinienKariko pisze:Wydaje mi się, że ten TPP to nie był zbyt dobry pomysł jednak. Nie podejrzewam, żeby wiele z tego, co tu widać poprawiło się do premiery gry, czyli np.lepsze AI (kto normalny stoi kilka sekund w miejscu, jak ktoś go tnie "piłą"?), odcinanie kończyn.

Oprawa graficzna raczej nie ma wielkiego znaczenia - ot rzućmy okiem na takie Fairytale FightsKariko pisze:Uzyskanie efektu debilnej i szybkiej rzezi jest niewykonalne już moim zdaniem przez dynamikę i szatę graficzną gry. RWS chyba zbyt dużo postawił na realizm świata w tej grze. Zawiodłem się.

Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

Już wiem dlaczego opuźniona jest premiera postala 3.Ponieważ firma wydawnicza Akella jest leniwa (ale jakoś mają dużo kasy) i niech wieć RWS zerwie umowę z akella i postara się współpracować z innym dobrym wydawcą np:Activision
[ Dodano: 2010-02-21, 14:02 ]
I pozatym Rws ma nawet dużo kasy.

[ Dodano: 2010-02-21, 14:02 ]
I pozatym Rws ma nawet dużo kasy.
Nieee. Powiedziałeś, że RWS ma nawet dużo kasy i może zerwać umowę z Akellą i związać się z innym wydawcą, który pozwoli na więcej masakry w P3. Ale po zerwaniu umowy musieliby zapłacić Akelli karę za zerwanie umowy, a RWS nie jest firmą, która może sobie pozwolić na taki wydatek.
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
po pierwsze zgodnie z ostatnim wywiadem RWS oszczędza na papieże toaletowym żeby mieć forsę
po drugie to...
a zresztą zobaczcie sami
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
po drugie to...
a zresztą zobaczcie sami
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha