W oczekiwaniu na P3

Zapowiedzi i spekulacje dotyczące trzeciej części gry.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

18 lut 2010, 18:11

Prawie nowy filmik
Nie było tego tu jeszcze

[youtube][/youtube]

Nie wiem co o tym myśleć

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
zbigniewcebula
Miłośnik broni

18 lut 2010, 18:58

Szop mnie rozwalił xD

Obrazek
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

18 lut 2010, 19:25

Jak dla mnie, to wygląda tragicznie. Szczególnie te dziwne animacje i przesadzony ragdoll. Jedyny plus jest taki, że łopata wróciła.

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

18 lut 2010, 19:27

1:49 - granat na Walentynki? Latające serduszka...
Ogółem to na 90% nie kupię P3. Tak bardzo mnie ten filmik do tego zdemotywował.

[ Dodano: 2010-02-18, 19:28 ]
@up - Po 4 strzałach łopatą w głowę jakiegoś starego dziada zrobiła się tylko mała plamka krwi? Jak się wywróciłem na rowerze, to z kolana mi się więcej krwi lało.

Awatar użytkownika
Dzastin
Seryjny zabójca

18 lut 2010, 20:01

Alee taa graa jeest deenna :/
Strasznie mi przypomina GTA SA (jeżeli chodzi o otoczenie) a nie Postala.
Nie ma tam za grosz pierdo*nięcia, żadnej akcji, nic typowo postalowego :(
Ludzie sobie krzyczą, ty biegasz i machasz łopatą, nieraz coś czerwonego znajdzie się na chodniku, co twórcy nazywają krwią. Widzieliście co się stało temu dziadkowi jak Koleś mu z łopaty "przywalił"... tak naprawdę to nic, bo zauważyłam na jego twarzy tylko hmmm... otarcie, a tak naprawdę powinno mu kark skręcić, albo uciąć głowę. Poza tym przy rozwalaniu ludzi bobrem-piłą powinno być ZNACZNIE więcej krwi i powinna upadać w postaci kropli, a nie ogromnych rozbryzgów o dziwnych kształtach.
Co pojawia się kolejny gameplay... to jestem coraz bardziej zniesmaczona na myśl o "trójce"

Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

18 lut 2010, 21:38

Dokładnie. Po wypowiedzi Zdzicha Cebuli liczyłem na to, że filmik jest przynajmniej fajny. A tu, za przeproszeniem, dupa :( O przepraszam, to uwłacza dupie. Ten gameplay był poniżej jakiegokolwiek komentarza, nie tak krytyki. Koleś pomachał bobrem i łopatą. W Polsce nikt by nawet nie zwrócił uwagi na to, a my, Gracze, mamy się cieszyć, że dostaniemy grę od 16 lat, która nada się dla przedszkolaka, bo jest tam bóbr. Miał być wściekły bóbr, a nie bóbr z kreskówki! I te serduszka... Brrr! :mgun3: tego cieniasa, co tak ugrzecznił Postala!!!

Awatar użytkownika
goatse_cx
Badass Multikiller

20 lut 2010, 22:11

ale mat_fullbright to mogli wyłączyć (chyba że byli zbyt leniwi żeby dodać do levelu światła)

Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.

21 lut 2010, 08:44

Wygląda, jak rip off GTA, tylko, że nie można jeździć samochodami pewnie. Nie podoba mi się ten gameplay, za mało bezsensownej i jakże śmiesznej rzezi.

Wydaje mi się, że ten TPP to nie był zbyt dobry pomysł jednak. Nie podejrzewam, żeby wiele z tego, co tu widać poprawiło się do premiery gry, czyli np.lepsze AI (kto normalny stoi kilka sekund w miejscu, jak ktoś go tnie "piłą"?), odcinanie kończyn. Uzyskanie efektu debilnej i szybkiej rzezi jest niewykonalne już moim zdaniem przez dynamikę i szatę graficzną gry. RWS chyba zbyt dużo postawił na realizm świata w tej grze. Zawiodłem się.

zbigniewcebula pisze:Szop mnie rozwalił
To jest borsuk :). No i czekamy jeszcze na gameplay z zaprezentowaniem małpy w akcji :D.

Awatar użytkownika
pajdus
Seryjny zabójca

21 lut 2010, 13:30

Ten gameplay wygląda jak GTA SAN po tuningu graficznym

[ Dodano: 2010-02-21, 13:32 ]
I zgadzam się z Kariko,że to nie był dobry pomysł żeby zrobi :rifle: ć nowego postala w tpp

Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI

21 lut 2010, 13:47

Kariko pisze:Wygląda, jak rip off GTA, tylko, że nie można jeździć samochodami pewnie. Nie podoba mi się ten gameplay, za mało bezsensownej i jakże śmiesznej rzezi.
Za mało jakiejkolwiek rzezi. Mam nieciekawe wrażenie, że z P3 celują w ranking T (13+). Nowe AvP jest milion razy brutalniejsze od tego.
Kariko pisze:Wydaje mi się, że ten TPP to nie był zbyt dobry pomysł jednak. Nie podejrzewam, żeby wiele z tego, co tu widać poprawiło się do premiery gry, czyli np.lepsze AI (kto normalny stoi kilka sekund w miejscu, jak ktoś go tnie "piłą"?), odcinanie kończyn.
Najwyżej znowu przesuną premierę, aż w końcu skończy im się kasa, ktoś ich wykupi, zwolni 99% pracowników, obsadzi swoich i może P3 będzie w końcu wyglądał jak powinien 8-)
Kariko pisze:Uzyskanie efektu debilnej i szybkiej rzezi jest niewykonalne już moim zdaniem przez dynamikę i szatę graficzną gry. RWS chyba zbyt dużo postawił na realizm świata w tej grze. Zawiodłem się.
Oprawa graficzna raczej nie ma wielkiego znaczenia - ot rzućmy okiem na takie Fairytale Fights :D Grafika wręcz bajkowa, a krew można mierzyć w hektolitrach :D Innymi słowy - jak się chce to można. W tym wypadku się nie chce... a może wydawca zabrania? 8-)

Nobody Expects The Spanish Inquisition! :biskup:
Awatar użytkownika
pajdus
Seryjny zabójca

21 lut 2010, 14:01

Już wiem dlaczego opuźniona jest premiera postala 3.Ponieważ firma wydawnicza Akella jest leniwa (ale jakoś mają dużo kasy) i niech wieć RWS zerwie umowę z akella i postara się współpracować z innym dobrym wydawcą np:Activision :)

[ Dodano: 2010-02-21, 14:02 ]
I pozatym Rws ma nawet dużo kasy.

Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

21 lut 2010, 14:45

Z tego "nawet dużo kasy" po zerwaniu umowy i zapłaceniu kary za zerwanie umowy zrobi się "Hej! Widziałem Vince'a Desiderio! Siedzi na dworcu i pytał, czy dam mu zeta na budżet Postala 3!"

Awatar użytkownika
pajdus
Seryjny zabójca

22 lut 2010, 15:46

No to co teraz RWS ma zrobić??? (Zamknąć Studio i sprzedać gr :cry: ę innej firmie???) :cry: :cry:

Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

22 lut 2010, 16:03

Nieee. Powiedziałeś, że RWS ma nawet dużo kasy i może zerwać umowę z Akellą i związać się z innym wydawcą, który pozwoli na więcej masakry w P3. Ale po zerwaniu umowy musieliby zapłacić Akelli karę za zerwanie umowy, a RWS nie jest firmą, która może sobie pozwolić na taki wydatek.

Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell

22 lut 2010, 16:54

po pierwsze zgodnie z ostatnim wywiadem RWS oszczędza na papieże toaletowym żeby mieć forsę

po drugie to...

a zresztą zobaczcie sami

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

I am not dead, I'm a Death muhahahahaha
Obrazek
Zablokowany