Wybieram blondie. Choć w sumie jest mi egal
Wygląd zewnętrzny czy charakter?
X czy Y?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Wygląd zewnętrzny. TITTIES! 
Dowiedziałeś się w nocy, że na pierwszej lekcji masz test, na który się nie uczyłeś. Wagarujesz i idziesz na drugą lekcję jednocześnie ryzykując przyjściem starszych na budę, czy przychodzisz łudząc się że będziesz coś potrafił?

Dowiedziałeś się w nocy, że na pierwszej lekcji masz test, na który się nie uczyłeś. Wagarujesz i idziesz na drugą lekcję jednocześnie ryzykując przyjściem starszych na budę, czy przychodzisz łudząc się że będziesz coś potrafił?
Proszę o sprecyzowanie tego przyjścia starszychlittle_psycho pisze:Wagarujesz i idziesz na drugą lekcję jednocześnie ryzykując przyjściem starszych na budę, czy przychodzisz łudząc się że będziesz coś potrafił?

Dodam więcej, jeśli to pierwsza lekcja i wiedziałem trochę wcześniej, to "zaśpię", albo wcisnę rodzicom kit, ze idę godzinę później

Aby coś ustalić ze znajomym wysyłasz sms, czy dzwonisz?
Ostatnio zmieniony 27 paź 2009, 19:19 przez Kariko, łącznie zmieniany 1 raz.
- Silver Dragon
- V.I.P.
Opcja druga (pod warunkiem, że to auto terenowe)
Klimatyczny single player czy sieczka na multi?
Klimatyczny single player czy sieczka na multi?

Przeczysz sobie.Pangia pisze:Sieczka na multi - głównie dlatego, że mój internet nie pozwala mi na skonfigurowanie łącza i grę na internecie.

Wysyłam, jak kosztują 1,22 zł albo 2,44 zł. Jak chcą ode mnie 10 złotych, to nie wysyłam, niestety. Pajacyka odwiedzam codziennie.Pangia pisze:Wysłanie SMSa na np. fundację Polsat czy klikanie w Pajacyka?
Kuchnia:
wschodnia, czy zachodnia?

Kuchnia wschodnia! bo mam już dość zachodniej
A tak bardziej serio - uwielbiam sushi, ostre żarcie, owoce morza, oraz te wszystkie mniej i bardziej dziwne sosy i ważywa... na pierwszy rzut oka nieciekawie to wygląda... na drugi też
Ale za to jak smakuje
Poza tym sake nadaje się równie dobrze do picia jak i do mycia okien

Z bardziej technicznych:
16:9 czy 16:10?

Z bardziej technicznych:
16:9 czy 16:10?

Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

- Dragonmatix
- Seryjny zabójca
16:9
A ja forumowe
Mieć 1003 użytkowników lecz nie aktywnych czy 10 ale stale odwiedzających forum?
A ja forumowe

Mieć 1003 użytkowników lecz nie aktywnych czy 10 ale stale odwiedzających forum?
"Złap wiatr który przecina motyle"
Mieć 1003 użytkowników lecz nie aktywnych
Zawsze się czymś pochwalisz...
Jaki tryb Cheatowania preferujesz?:
Wychodzenie za mapkę , przechodzenie przez ściany , odkrywanie ukrytych rzeczy za mapką czy God Mode,Invisible,Nieskończona ammo, One Hit Kill, Max Money
Zawsze się czymś pochwalisz...
Jaki tryb Cheatowania preferujesz?:
Wychodzenie za mapkę , przechodzenie przez ściany , odkrywanie ukrytych rzeczy za mapką czy God Mode,Invisible,Nieskończona ammo, One Hit Kill, Max Money
- Silver Dragon
- V.I.P.
No nie powiedziałbym. Skoro jest słowo 'czy', to mamy dwie grupy odpowiedziKariko pisze:Mamy tu x, y, z, a, b, c, d, e

Wybieram grupę pierwszą. Lubię zwiedzać
Łąka czy las?