Jako że nie znoszę trollowania, wybieram opcję pierwszą, chociaż i ta również mi nie pasuje
Najlepsza jest opcja pośrodku. Jakiś umiar zarówno w moderowaniu, jak i w wolności słowa musi być.
Brzydka i mądra czy piękna i głupia?
X czy Y?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

To trudne... Mówi się że kobieta moze być albo mądra, albo piękna, ale każdy ma swoje standardy. Mi osobiście podobają się dziewczyny o średniej urodzie, ani nie brzydkie, ani specjalnie nie ładne, więc też wychodzi pomiędzy.
Agresja czy dyplomacja?
Agresja czy dyplomacja?
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Hmm, dyplomacja, to jest metoda XXI wieku, agresja jest metodą prymitywną (acz uważam, że wojna w Europie by się przydała, bo: trzeba zmniejszyć ilość emerytów, ponadto płodność i chęć do rozmnażania po wojnie się zwiększa, dodatkowo wojna napędza gospodarkę)
Wolałbyś/wolałabyś mieszkać jako niezamożny/a w USA, czy jako bogaty/a w Chinach?
Co jest, ciężko się zdecydować?
Wolałbyś/wolałabyś mieszkać jako niezamożny/a w USA, czy jako bogaty/a w Chinach?
Co jest, ciężko się zdecydować?

Ostatnio zmieniony 11 wrz 2009, 07:52 przez Kariko, łącznie zmieniany 3 razy.
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Wybieram Chiny. Zawsze interesowała mnie tamtejsza kultura.
McDonalds czy Sushi Bar?
McDonalds czy Sushi Bar?
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Y czy X
?
Warn czy ban
?

Warn czy ban

Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 20:39 przez ciuciu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Loc
- Wytrenowany morderca
To drugie. Wadą jest to, że po jakimś czasie znowu staje się "zwykły", ale zaletą jest to, że się uczciwie na niego pracuje i jest naprawdę spora satysfakcja. Nie tylko z samego używania i posiadania, ale tego, że zapracowałeś na to.
OMG, zapomniałem dodać pytania. Dobra, jedziemy.
Jaki wolisz format filmów? Niska jakość, ale mało zajmuje, czy wysoka jakość, ale filmy zajmują często po kilka gigabajtów?
OMG, zapomniałem dodać pytania. Dobra, jedziemy.
Jaki wolisz format filmów? Niska jakość, ale mało zajmuje, czy wysoka jakość, ale filmy zajmują często po kilka gigabajtów?
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2009, 12:34 przez Loc, łącznie zmieniany 1 raz.
PEEractwo, nieładnieLoc pisze: Jaki wolisz format filmów? Niska jakość, ale mało zajmuje, czy wysoka jakość, ale filmy zajmują często po kilka gigabajtów?

Zejdę z miejsca i zobaczę, kto pierwszy dobiegnieAlixo pisze:W autobusie siedzisz, obok ciebie stoi matka z małym dzieckiem obładowana reklamówami z sklepu oraz stara babcia co ledwo stoi, komu ustąpisz??

Auta indyjskie, czy chińskie?

- Loc
- Wytrenowany morderca
Z góry sorry za offtop - ja tu mówię o filmach swojego autorstwa, np. kręcisz filmy i wrzucasz na YT. Myślta...Kariko pisze:PEEractwo, nieładnieLoc pisze: Jaki wolisz format filmów? Niska jakość, ale mało zajmuje, czy wysoka jakość, ale filmy zajmują często po kilka gigabajtów?![]()

A wracając do tematu: wolałbym już chińskie.
Gdybyś miał wybór... miecz czy topór?

Nowe GG jest całkiem gz.
Imię czy ksywka?
Imię czy ksywka?

W moim przypadku ksywka
[za imieniem nie przepadam, a ksywka spodobała mi się jeszcze bardziej, jak ktoś na forum powiedział, że kojarzy mu się z krajem kwitnącej wiśni, sam na to nie wpadłem
]
hmm... Chcesz jechać do Władywostoku, wybierasz kolej transsyberyjską, czy samolot?

hmm... Chcesz jechać do Władywostoku, wybierasz kolej transsyberyjską, czy samolot?