a ja nie zamieżam latać do sklepu po jakiegoś orginała... ale też mam sporo orginałków

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Ile masz lat? Tak z ciekawości pytam.micha pisze:Piractwo jest złe jeśli sie piratami handluje ale jak dla siebie to co innego a producenci mają napewno zyski bo żanden z nich nie wydał był np. miliona i zarobił mniej
a ja nie zamieżam latać do sklepu po jakiegoś orginała... ale też mam sporo orginałków
Obstawiam że mniej od ciebie.Robsessed pisze:Ile masz lat? Tak z ciekawości pytam.micha pisze:Piractwo jest złe jeśli sie piratami handluje ale jak dla siebie to co innego a producenci mają napewno zyski bo żanden z nich nie wydał był np. miliona i zarobił mniej
Szkoła też w pewien sposób deprawuje idąc przez korytarz szkolny wyraz "kur*a" słyszę przynajmniej 10x (nie przesadzam) potem się ludzie dziwią skąd dzieci takie wyrazy znają to był tylko jeden przykład jeden na tysiącTiquill pisze:Internet deprawuje...
Robsessed pisze:Ile masz lat? Tak z ciekawości pytam.micha pisze:Piractwo jest złe jeśli sie piratami handluje ale jak dla siebie to co innego a producenci mają napewno zyski bo żanden z nich nie wydał był np. miliona i zarobił mniej
Nie dziwimy się że nie rozumiesz. Ale nie martw się, podrośniesz - zrozumieszmicha pisze:Nie rozumiem takich głupich pytań jak coś ci sie nie podoba w mojej wypowiedzi to napisz...Robsessed pisze:Ile masz lat? Tak z ciekawości pytam.micha pisze:Piractwo jest złe jeśli sie piratami handluje ale jak dla siebie to co innego a producenci mają napewno zyski bo żanden z nich nie wydał był np. miliona i zarobił mniej
Jak już musisz wiedzieć to mam lat 14 - prawie 15
Lol, nie znam ŻADNEJ osoby, która ma wszystkie `dobra komputerowe` : D oryginalne.Alixo pisze:Uhuhu
Gdyby mieli zamknąć każdego kto ma chociaż jednego pirata... 3/4 świata by pozamykali w więzieniu
No.. w tym mnie
ale piractwo jest ZUE![]()
Są tacy ludzie, i to naprawdę niemało. Zdziwiłbyś się. To trochę tak, jak się chwalić, że wszystkie rzeczy co mam kupiłem na Allegro, i śmiać się z frajerów którzy nówki kupują. A że sprzedawca na Allegro towar miał kradziony...Robsessed pisze:Lol, nie znam ŻADNEJ osoby, która ma wszystkie `dobra komputerowe` : D oryginalne.Alixo pisze:Uhuhu
Gdyby mieli zamknąć każdego kto ma chociaż jednego pirata... 3/4 świata by pozamykali w więzieniu
No.. w tym mnie
ale piractwo jest ZUE![]()
Fajnie nie wiedzałem że czytasz w myślach Robsessed'a bo skąd wiesz o co mu chodzi ?. Może to ty nie rozumiesz coś w mojej wypowiedzi dlatego pytam.MastaDJMax pisze:Nie dziwimy się że nie rozumiesz. Ale nie martw się, podrośniesz - zrozumieszmicha pisze:Nie rozumiem takich głupich pytań jak coś ci sie nie podoba w mojej wypowiedzi to napisz...Robsessed pisze:Ile masz lat? Tak z ciekawości pytam.micha pisze:Piractwo jest złe jeśli sie piratami handluje ale jak dla siebie to co innego a producenci mają napewno zyski bo żanden z nich nie wydał był np. miliona i zarobił mniej
Jak już musisz wiedzieć to mam lat 14 - prawie 15
Podobnie jak u mnie. Albo mi się nie podobają, albo prawie w ogóle nie gram. Najdłużej gram w gry dołączane do czasopism.MastaDJMax pisze: W życiu kupiłem kilka oryginalnych gier. Serious Sam 2, UT3 i Worms Forts. Na Worms Forts zawiodłem się kompletnie. UT3 też mnie zawiodło - z radością wróciłem do starego UT. A w SS2 grałem niemal symbolicznie.