Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
tak...piękna księżniczka zamieniona w pieska..no lepsze to niż obrzydliwy ropuchPSYCHOTOMEK pisze:Siostrą Kolesia może też być Champ...ludzie no.
Wszystko co jest przeciwnej płci Kolesia może być jego siostrą.
Nie wiem, jaki był zamiar autora AVPC, ale jest to zbieżne i całkiem do rzeczy.Elvis Scatter pisze:A siostra Kolesia może być w modzie A Very Postal Christmas. Mam na myśli tę kobietę, która jest nieśmiertelna i nam pomaga.
zamiar autora był że ona ma być do pomocy kolesiowi w pokonywaniu bosuwTiquill pisze:Nie wiem, jaki był zamiar autora AVPC, ale jest to zbieżne i całkiem do rzeczy.Elvis Scatter pisze:A siostra Kolesia może być w modzie A Very Postal Christmas. Mam na myśli tę kobietę, która jest nieśmiertelna i nam pomaga.
Napisałem tylko, że całkiem do rzeczy jest porównywać ją do siostry Kolesia. Ale nie twierdzę, że to siostra Kolesia. Nadmiernie zinterpretowałeś moje słowa.prawdziwy 666 pisze:a wy zaraz że to siostra kolesiaeh
Minio, pilnuj ty lepiej swoich wypowiedzi, nadgorliwość czasem szkodzi.Mr Minio pisze:Bosuw? Może raczej bosów...
Ten przeklęty ojciec też mógł spłodzić dzieci. Kto wie czy Koleś nie ma jakiejś przyrodniej siostry. Vince o jakiejś siostrze wspomina przecieżDzienis pisze:przeklęty ojciec którego olał (dosłownie)