-Falllout
-Fallout 2
-Falllout Tactics
Jeśli nie znajdziesz koło siebie spróbuj na allegro

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
ehh wiesz co dobreBam pisze:jak zacząłem kozaczyć z Bozarem to była masakra
Nie zagrałeś, a gadasz.Minpis pisze:Fallout jak dla mnie skończył się na 2 części.
Nie muszę grać, żeby stwierdzić, że Fallout skończył się dla mnie na 2 części. Wystarczy mieć oczy i popatrzeć. Co to za Fallout, w którym rpg jest tylko dodatkiem ? Co to za Fallout bez widoku z góry ? Prawdziwy Fallout to 1 i 2 część, reszty nie uznaję (czyli nudnego TAKTYCZNEGO Tactica i jakiegoś bodaj zręcznościowego Fallouta, który wyszedł na konsole też nie).Robbie Williams pisze:Nie zagrałeś, a gadasz.Minpis pisze:Fallout jak dla mnie skończył się na 2 części.Ja też byłem sceptycznie nastawiony do Wiedźmina, a stał się on jedną z moich ulubionych gier.
Nie wiem, napewno nie Fallout 3, co najwyżej Fallout: Brotherhood of Steel na PS2Minpis pisze:Nie muszę grać, żeby stwierdzić, że Fallout skończył się dla mnie na 2 części. Wystarczy mieć oczy i popatrzeć. Co to za Fallout, w którym rpg jest tylko dodatkiem ?Robbie Williams pisze:Nie zagrałeś, a gadasz.Minpis pisze:Fallout jak dla mnie skończył się na 2 części.Ja też byłem sceptycznie nastawiony do Wiedźmina, a stał się on jedną z moich ulubionych gier.
A to mi zabrzmiało w taki sposób, że lubisz do czyjejś wypowiedzi wepchnąć tonę bzdur tylko po to, żeby racja była po Twojej stronie.Minpis pisze:A gdyby jakaś gra miała ZERO grywalności, masę bugów i beznadziejną optymalizację, to też wolałbyś ją od poprzednich części (załóżmy, że doskonałych), bo "preferujesz nowoczesność" ? Sorry, ale ten post zabrzmiał w taki sposób, że wolisz każde badziewie, byleby było nowe.
No cóż, powiem tylko tyle FO3 mam oryginalne, a DLC załatwiłem "bokiem" ^^, bo tak mnie zżerała ciekawość i niecierpliwość że nie mogłem się powstrzymać.Vexev pisze: A przy okazji Operation Anchorage to nie ma go jak na razie w Polsce... A co to oznacza? Piracik albo Angielski Live...
No i w marcu wychodzi The Pitt a w kwietniu najlepszy DLC BOS. Czekam.
Rozumiem, rozumiemBam pisze:No cóż, powiem tylko tyle FO3 mam oryginalne, a DLC załatwiłem "bokiem" ^^, bo tak mnie zżerała ciekawość i niecierpliwość że nie mogłem się powstrzymać.
Mam nadzieje, że pan Howard nie szykuję returnu stylu F2 i F1...Bam pisze:A po za tym Todd Howard w czwórce zamierza wprowadzić szereg zmian, właśnie dzięki fanom którzy skrytykowali trójkę