Koniec świata?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Heh,ja to chciałem powiedzieć,żywcem wyjęte z wczorajszego programu o 21:00 na dwójce.
A na poważnie.
Coś tam NASA mówiło że podobno w roku 2021 ma nastąpić przebiegunowanie ziemi.Czyli się bieguny odwrócą.A to przebiegunowanie ziemi ma sprowadzić jakaś megaturboultrasuperhiperpierdolamento aktywność słońca co się zdarza co 11,5k lat.I to ma wywołać kataklizmy i wszyscy mamy zdechnąć.
Chociaż wolałbym aby wszyscy wyznawcy wszystkich religii pozdychali.
A na poważnie.
Coś tam NASA mówiło że podobno w roku 2021 ma nastąpić przebiegunowanie ziemi.Czyli się bieguny odwrócą.A to przebiegunowanie ziemi ma sprowadzić jakaś megaturboultrasuperhiperpierdolamento aktywność słońca co się zdarza co 11,5k lat.I to ma wywołać kataklizmy i wszyscy mamy zdechnąć.
Chociaż wolałbym aby wszyscy wyznawcy wszystkich religii pozdychali.
...ManiakPostala pisze:Chociaż wolałbym aby wszyscy wyznawcy wszystkich religii pozdychali.
Pozostawię bez komentarza.

Gdzieś wyczytałem że to w 2012 to nie ma być jakiś tam kataklizm tylko wybudują kolejny kilometr autostrady A1
No dobra to taki joke
Co do odwrócenia biegunów to ja słyszałem że to właśnie ma być w 2012 ale tam...
No dobra to taki joke
Co do odwrócenia biegunów to ja słyszałem że to właśnie ma być w 2012 ale tam...
"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
III WŚ na atomice jak scenariusz z fallouta USA wywali wszystkie rakiety w Rosje a Rosja odwzajemni się tym samym w efekcie na naszymi główkami będziemy oglądać mijające się rakiety ^^ a potem myk do krypt
12 12 2012 im więcej się o tym mówi tym więcej pomysłów w naszych głowach lęgnie
ja słyszałem już o :
-> - koniec kalendarza majów ( jak dla mnie słaby dowód)
-> - wybuch słoneczny ( są co 11 lat i co najwyżej kilka transformatorów się spali jak zwykle to bywa)
-> - rzekomo jakimś cudem z tej daty wylicza się liczbę 23 która jest jakimś złem ( na marginesie dodam ze jak się doda dzień i miesiąc mojego urodzenia to wychodzi 23 i imię i nazwisko po zliczeniu i również tyle dają cóż widocznie jestem demonem który w 2012 zniszczy świat
)
-> - dzieci indygo które przepowiadają coś strasznie złego ( przepowiednie nad wyraz inteligentnych dzieci jak dla mnie to ściema ale każdy niech wierzy w co chce)
-> niby jakaś supernova ma rozbłysnąć a ziemia jest w jej zasięgu
-> no nostradamusy i te inne proroki to wiadomo
-> odwrócenie biegunów i następująca po nim epoka lodowcowa to już klasyk
-> wypłynie Atlantyda i zrobią z nas niewolników
-> (jedno z moich ulubionych) wojna z kosmitami
-> (absolutny zwycięzca)wojna z wampirami i wilkołakami
także koledzy i koleżanki sporo od różnych ludzi się nasłuchałem ciekawych i zabawnych teorii ale żeby było jasne nie neguje jeżeli ktoś wierzy że w 2012 wampiry przyjdą i nas zjedzą ok, ale osobiście przyznam że strasznie mnie ciekawi co jeszcze ludzie wymyślą .

12 12 2012 im więcej się o tym mówi tym więcej pomysłów w naszych głowach lęgnie
ja słyszałem już o :
-> - koniec kalendarza majów ( jak dla mnie słaby dowód)
-> - wybuch słoneczny ( są co 11 lat i co najwyżej kilka transformatorów się spali jak zwykle to bywa)
-> - rzekomo jakimś cudem z tej daty wylicza się liczbę 23 która jest jakimś złem ( na marginesie dodam ze jak się doda dzień i miesiąc mojego urodzenia to wychodzi 23 i imię i nazwisko po zliczeniu i również tyle dają cóż widocznie jestem demonem który w 2012 zniszczy świat

-> - dzieci indygo które przepowiadają coś strasznie złego ( przepowiednie nad wyraz inteligentnych dzieci jak dla mnie to ściema ale każdy niech wierzy w co chce)
-> niby jakaś supernova ma rozbłysnąć a ziemia jest w jej zasięgu
-> no nostradamusy i te inne proroki to wiadomo
-> odwrócenie biegunów i następująca po nim epoka lodowcowa to już klasyk
-> wypłynie Atlantyda i zrobią z nas niewolników
-> (jedno z moich ulubionych) wojna z kosmitami
-> (absolutny zwycięzca)wojna z wampirami i wilkołakami
także koledzy i koleżanki sporo od różnych ludzi się nasłuchałem ciekawych i zabawnych teorii ale żeby było jasne nie neguje jeżeli ktoś wierzy że w 2012 wampiry przyjdą i nas zjedzą ok, ale osobiście przyznam że strasznie mnie ciekawi co jeszcze ludzie wymyślą .
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Fakt, ciekawszym zajęciem jest śledzenie czyichś obaw niż poddanie się tym obawom.Strajker pisze:nie neguje jeżeli ktoś wierzy że w 2012 wampiry przyjdą i nas zjedzą ok, ale osobiście przyznam że strasznie mnie ciekawi co jeszcze ludzie wymyślą

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Może nie koniec świata, ale na pewno poważny kryzys gospodarczy w Polsce. Według wyliczeń wielu ekonomistów na przełomie 2011/2012 zbankrutuje ZUS. w W tym roku zabraknie w ZUSie 12 mld złotych, a z roku na rok brakuje co raz więcej...Strajker pisze:także koledzy i koleżanki sporo od różnych ludzi się nasłuchałem ciekawych i zabawnych teorii ale żeby było jasne nie neguje jeżeli ktoś wierzy że w 2012 wampiry przyjdą i nas zjedzą ok, ale osobiście przyznam że strasznie mnie ciekawi co jeszcze ludzie wymyślą .
dokładnie a ja akurat mam w moim bliskim otoczeniu kilka takowych osób i czasem jest naprawdę ciekawie wdać się z nimi w dyskusję zazwyczaj owocuje to poprawą mojego humoru co teoretycznie jest nieodpowiednie bo jak można mówić o śmierci prawie 7 miliardów ludzi i się cieszyć, ale oni czasem wysnuwają takie argumenty że człowiek się samoistnie uśmiechaTiquill pisze:Fakt, ciekawszym zajęciem jest śledzenie czyichś obaw niż poddanie się tym obawom.
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
I znowu liczba 12.kazik pisze:W tym roku zabraknie w ZUSie 12 mld złotych

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

a co złego w liczbie 12?Tiquill pisze:I znowu liczba 12.
słyszałem tylko o liczbie 23 (po filmie o tym samym tytule trochę o niej poczytałem) i liczbie 88 u Japończyków to odpowiednik 666, ale 12 ?
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Mnie pytasz? ja tego nie wymyśliłem.Strajker pisze:a co złego w liczbie 12?

[scroll]

Właśnie oświeciłem was swoim objawieniem i tylko za mną krocząc, przekroczycie bramy raju i wiecznego szczęścia. Wszelkie słowa poza nasz krąg, pozbawią oświeconego łaski odkupienia.
Niebo jest ze mną. Światłość jest we mnie. Kroczcie za mną!

Dziękuje postoje ^^ a raczej posiedzę - światłość, niebo, szczęście brr to ja się na pewno nie skuszeTiquill pisze:i tylko za mną krocząc, przekroczycie bramy raju i wiecznego szczęścia. Wszelkie słowa poza nasz krąg, pozbawią oświeconego łaski odkupienia.
Niebo jest ze mną. Światłość jest we mnie. Kroczcie za mną!

to już bardziej wierze w Tiquilla wersje że koniec jutro ^^Punisher pisze:No w końcu 12.12.2012 itd.(12 kilometr autostrady A1xD)
- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
No, to już jednego wyznawcę mam.Strajker pisze:to już bardziej wierze w Tiquilla wersje że koniec jutro