Ale czy w Polskiej ortografii jest coś takiego ja stawianie odstępu od dwukropka?Robsessed pisze:Nieznajomość podstawowych zasad polskiej ortografii.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Na pewno jest coś takiego, jak pisanie przymiotników z małej. ;)Cor Angar pisze:Ale czy w Polskiej ortografii jest coś takiego ja stawianie odstępu od dwukropka?![]()
Tylko, że zasady polskiej ortografii nic nam nie powiedzą o przecinkach i kropkach. Jak już to: zasady polskiej interpunkcji.Robsessed pisze:Jeśli będzie to robił notorycznie, to tak.I w powodzie warna wpiszemy: Nieznajomość podstawowych zasad polskiej ortografii.
Need For Speed: Undercover. Tak brzmi nazwa tej gry, więc pytanie zasadne. Niestety nie znam odpowiedzi.daaanielll pisze:Przykładowo: Need for Speed Undercover, to najzwyczajniej w świecie, piszesz: NFSU a nie NFS:U
Takiemu to od razu warna, ale jak ktoś zapomni postawić kropki, albo zrobi literówkę....Dyslektyk, albo leń który nie chce się nauczyć polskiej ortografii pisze:Siemka!!!!!!!!! PRoże pomurzcie!!!!!! wpisóje kot siSSy i nie dziala!!!!!!
Ja pierdykam, mam już tego dość. Nie napisałem, że warny będą za pojedyncze błędy! Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem.Mr Minio pisze:Takiemu to od razu warna, ale jak ktoś zapomni postawić kropki, albo zrobi literówkę....
Taka polska mentalność, wspomnij o zaostrzeniu zasad, to zaczną panikowaćRobsessed pisze:Ja pierdykam, mam już tego dość. Nie napisałem, że warny będą za pojedyncze błędy! Ludzie, czytajcie ze zrozumieniem.Mr Minio pisze:Takiemu to od razu warna, ale jak ktoś zapomni postawić kropki, albo zrobi literówkę....
Dla notorycznie `źle stawiających znaki przestankowe` przewiduję sankcje. Koniec.