Chociaż i tak to na dobrą sprawę teraz zrobię.
Tak jak kiedyś apelowałem o pisanie ze słownikiem, tak i teraz proszę o korzystanie z nabytej wiedzy.
Co to kurwa jest? Kropkę stawia się na końcu zdania, zatem po ostatniej literze ostatniego słowa. Przecinek stawia się po wyrazie, nie przed nim.A zauważ ,że sprzedawanie kupionych gier jest legalne . A twórcy na tym nie zarabiają bo nie kupujesz gry u twórcy tylko od kumpla , właśnie sprzedawana jest licencja na granie ,a nie gra. Więc legalne jest pożyczyć komuś grę ,ale jednocześnie nie możecie mieć jej oboje na komputerze .
Nie wiedziałem, że dwukropki są tak wielkie, że potrzebują poprzedzenia ich spacją. Tutaj nawet przecinek dostaje za dużo miejsca...Dajemy zdjęcie ukazującą jakąś broń (zdjęcie ma przedstawiać broń prawdziwą ! i nie ma być to screen z gry) , inny zgaduje , i jeśli zgadnie to on daje zdjęcie jakiejś broni. To ja pierwszy :
`Czepia się!`. Owszem, czepiam się. Bo nie mogę już na to patrzeć, a edytować też mi się nie chce. Jeśli będzie to konieczne, to i o warnach sobie przypomnimy...
Mam nadzieję, że wyraziłem się jasno. Nie mam zamiaru nikogo obrażać, czy też zgrywać wielkiego pana Moderatora. Po prostu kiedyś plagą w internecie była kompletna nieznajomość polskiej ortografii - widzę poprawę w tej kwestii, ale rośnie tutaj nowy problem: właśnie te nieszczęsne znaki interpunkcyjne.
Powodzenia.

R.