1 CD-Action
2 Play
Czasopisma
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- SovietPolska
- Zabójca na sterydach
Nie miałem się okazji wypowiedzieć, to teraz się wypowiem(mam nadzieje że warna nie dostane ze archeologa)
ja czytam:
1. Od zawsze i niezmiennie "FOCUS"
2. "CD-Action"
3. "Click!"
4. "Teletydzień"
5. "Żółty Jeż"(taka gazetka za darmo, praca i takie tam[lubie się pośmiać z takiego czegoś: "emeryt 23 lat szuka pracy"]
6. "Wieści Wolbromskie"
7. Raz za ile żeby się "odchamić" czytam "Gazete wyborczą" bądź Krakowską albo jakiś magazyn o broni i militariach
ja czytam:
1. Od zawsze i niezmiennie "FOCUS"
2. "CD-Action"
3. "Click!"
4. "Teletydzień"
5. "Żółty Jeż"(taka gazetka za darmo, praca i takie tam[lubie się pośmiać z takiego czegoś: "emeryt 23 lat szuka pracy"]
6. "Wieści Wolbromskie"
7. Raz za ile żeby się "odchamić" czytam "Gazete wyborczą" bądź Krakowską albo jakiś magazyn o broni i militariach
Ja regularnie czytam już tylko PSX Extreme. Kiedyś czytywałem też inne pisemka (trochę Clicka!, Gier, CDA, Playa) i trochę sie tej makulatury nazbierało, ale szkoda wyrzucać tak pokaźnego źródła czytania
. Dawniej PE czytałem z radością, ale teraz to już taka trochę smutna rutyna - coraz mniej o starych hitach, coraz więcej o tym ile aktywnych rdzeni w grze wykorzystuje PS3, a ile FPSów wyciąga w fullHD X360. I gdzie tu radość z grania? Pfe, takie czasy
.

Pozostawię to bez komentarza, chociaż...Robsessed pisze:Racja, chociaż gry też mają niczego sobie. Zawsze znajdę coś dla siebie. Największą frajdę sprawił mi Total Overdose (1/07) oraz Tribes: Zemsta (2/07).Tiquill pisze:CD-Action, jeśli chodzi o treść.
Tribes: Zemsta (2/07)!!!
Z czasopism czytam:
CD-Action- ciekawe recenzje gier, czasem coś fajnego na DVD, śmieszne listy i działa Na Luzie.
Czasem inne pismo o grach(Play,Click!)
Focus- bardzo wiele ciekawych artykułów, ciekawostki itp.
Focus: Historia- głównie historia, czyli to co lubię
Ostatnio zmieniony 03 sty 2009, 15:06 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 2 razy.
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Nie kumam...Mr Minio pisze:Pozostawię to bez komentarza, chociaż...Robsessed pisze:Racja, chociaż gry też mają niczego sobie. Zawsze znajdę coś dla siebie. Największą frajdę sprawił mi Total Overdose (1/07) oraz Tribes: Zemsta (2/07).Tiquill pisze:CD-Action, jeśli chodzi o treść.
Tribes: Zemsta (2/07)!!!
Obecnie niczego nie czytam systematycznie. Jakoś szkoda mi kasy, inne wydatki się pojawiły. Przeszedłem się do tej walonej biblioteki na osiedlu, od roku nic się nie zmieniło. Nienawidzę `pań bibliotekarek`, zapachu tego budynku i ogólnie `atmosfery`. To nie to samo, co w Śródmieściu... zawsze brałem za dużo książek, musiałem odkładać. Tutaj chodzę godzinę i może ze dwie uda mi się wybrać. Niemniej jednak przemogłem się i znowu wypożyczam, bo dokształcać się w kilku dziedzinach mam zamiar.

Bardzo dobra gazeta. Taki przegląd tygodniowej prasy pigułce, artykuły z wielu polskich i zagranicznych czasopism. Ale najbardziej i tak lubię felietony Janusza Korwin-Mikke i ostatnią stronę.eddie pisze:Angora

Pod względem gier nie jest najlepsze. Wiele ciekawych znalazłem choćby w Click!'u.Cor Angar pisze:Mówić, że jakieś czasopismo jest lepsze od CD-Action to to samo co by powiedzieć, że pegazus jest lepszy od Xboxa...

No ale Pegasus jest lepszy od SeXboxaCor Angar pisze:Mówić, że jakieś czasopismo jest lepsze od CD-Action to to samo co by powiedzieć, że pegazus jest lepszy od Xboxa...
CD-ACtion
- Loc
- Wytrenowany morderca
Ta, CD-Action (tez za pelniaki, chociaz wiele czasopism je przebija. Wole same teksty), w przeszlosci Cybermycha (bo gry niezle dawali
), Click (chocby za I-ninja), czasami kupie KS. O legendzie takiej jak Top Secret slyszalem, ale za mlody bylem, zeby pojac, czemu to jest legenda. No i chyba bylo za pozno.
BTW, raz kupilem sobie GameStara (chyba jedyna szansa, bo nie widzialem wiecej tego czasopisma w kiosku). Nie wiem jak Wy, ale umieja pisac teksty. Naprawde umieja... (umeja, bo strona GameStara istnieje)
Z konsolowych to lubie PE (troche juz schodzi na psy), Neo+. CD-Action ma raczej szczatkowe opisy gier na konsole, i opisuje tylko same hity.
Z innych tematyk... hmm... hmmm... naprawde trudne pytanie. Nie, nie czytam Pani Domu, ani innej Olivii. Czasami kupie, aby odtracic mame od moich spraw. ;d Chociaz od czasu do czasu kupie sobie jakis komiks. A co.

BTW, raz kupilem sobie GameStara (chyba jedyna szansa, bo nie widzialem wiecej tego czasopisma w kiosku). Nie wiem jak Wy, ale umieja pisac teksty. Naprawde umieja... (umeja, bo strona GameStara istnieje)
Z konsolowych to lubie PE (troche juz schodzi na psy), Neo+. CD-Action ma raczej szczatkowe opisy gier na konsole, i opisuje tylko same hity.
Z innych tematyk... hmm... hmmm... naprawde trudne pytanie. Nie, nie czytam Pani Domu, ani innej Olivii. Czasami kupie, aby odtracic mame od moich spraw. ;d Chociaz od czasu do czasu kupie sobie jakis komiks. A co.
Ostatnio zmieniony 04 sty 2009, 15:55 przez Loc, łącznie zmieniany 1 raz.
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
/offtop on
Zastanów się trochę.
/offtop off
Chłopie, co Ty porównujesz konsole sprzed 20 lat (i to jeszcze klona) do konsoli z 2006 roku? o_ONo ale Pegasus jest lepszy od SeXboxa
Zastanów się trochę.
/offtop off
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
CD-Action
Angora
CKM
Angora
CKM