Prawa autorskie youtube a debilizm
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Loc
- Wytrenowany morderca
Niedlugo to w ogole nie bedzie mozna zrobic filmow w naszym domu, albo w ogole filmow, bo termin "film" bedzie zastrzezony przez kogos tam. Moze zejde tez z tematu, ale slyszalem tez o tym, ze pewien rusek zastrzegl sobie wszystkie emotikonki, przez co nie mozna ich uzywac w firmach itp. (czy cos w tym stylu).
I GDZIE TU KURRRRRR... LOGIKA?! GDZIE?!?!!!

Jestem calkiem przeciw temu. YT jest chore. Jesli tak chca, to prosze bardzo, zwisa mi to, jak chciwi dranie beda powoli upadac. I osoby, ktore cierpia z powodu YT maja moje pelne poparcie!
I GDZIE TU KURRRRRR... LOGIKA?! GDZIE?!?!!!

Jestem calkiem przeciw temu. YT jest chore. Jesli tak chca, to prosze bardzo, zwisa mi to, jak chciwi dranie beda powoli upadac. I osoby, ktore cierpia z powodu YT maja moje pelne poparcie!
Ostatnio zmieniony 03 sty 2009, 00:16 przez Loc, łącznie zmieniany 1 raz.
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Pieniądz zrobił z ludzi k**wy. Więcej nie powiem, bo mnie nosi 

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Dr. Dundersztyc
- Szalony Naukowiec
- Kontakt:
Zbierzmy wszystkie pieniądze tego świata w jedno miejsce i spalmy je!
Wrócimy do czasów wymiany towar za towar.
Wrócimy do czasów wymiany towar za towar.

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
I tak źle i tak niedobrze. Chciwość i pazerność ludzka nie ma granic
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

eddie, ja mam jeden filmik w którym testowałem możliwości połączenia flasha i video. W tle mam Nightwish - Gethesmane. Wywalić mogą z dwóch powodów: po pierwsze prawa autorskie, po drugie kompletnie tam nie pasuje... 
zielAK, mam nadzieję że żartowałeś...
Silver Dragon, efekt ewolucji. Człowiek nie jest już tylko małpką...

zielAK, mam nadzieję że żartowałeś...
Silver Dragon, efekt ewolucji. Człowiek nie jest już tylko małpką...
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Ekipa z YT sama z siebie filmów nie usuwa, robią to głównie kiedy ktoś się o owe prawa autorskie czepiać zaczyna.

Aż tak się nie wycwaniło, skoro teraz należy do GoogleAlixo pisze:Taa yt sie wycfaniło bo ma w hoj kasy i se może robić co chce..

Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
dobra parę ostatnich postów (z wyjątkiem tego Lothara nade mną) są idiotyczne
panowie czepiacie się nie tego co trzeba
to nie YT jest winne tego że usuwa filmy
tylko firmą fonograficznym które to na YT wymuszają
a YT to robi bo nie chce skończy jak kiedyś Napster (został pozwany i zamknięty (a obecnie jest jako płatna strona do kupowania muzyki))
panowie czepiacie się nie tego co trzeba
to nie YT jest winne tego że usuwa filmy
tylko firmą fonograficznym które to na YT wymuszają
a YT to robi bo nie chce skończy jak kiedyś Napster (został pozwany i zamknięty (a obecnie jest jako płatna strona do kupowania muzyki))
a ja ci powiem że to nawet dobrze, dzięki temu że stoi zanim wielo milionowa firma (jaka jest Google) YT jest trudniej złamać niż gdyby było biedna firmą (jak Napster)Lothar pisze:skoro teraz należy do Google
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

tak napisałeś że "teraz" jakby to było nie dawnoLothar pisze:Aż tak się nie wycwaniło, skoro teraz należy do Google
ale z tego co oglądałem w pewnym programie dokumentalnym
to to że YT to własność google to już stara nowina

Ostatnio zmieniony 03 sty 2009, 20:48 przez ALCRD, łącznie zmieniany 1 raz.
oOd koniec 2006 wykupiono YT.
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 69568.html
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 69568.html
Ostatnio zmieniony 03 sty 2009, 20:52 przez Robseßed, łącznie zmieniany 1 raz.

- Dr. Dundersztyc
- Szalony Naukowiec
- Kontakt:
Wiecie co?
Czasami odnoszę wrażenie, że wszelkie tego typu organizacje typu RIAA czy MPAA za którymi stoją miliony są jak agent Smith z Matrixa szpiegujące nasze poczynania w internecie poprzez różne portale hostujące muzę/wideo online czy do poprania, aż po świat P2P trackerów. Pośród seedów i peerów szukają (nas) i eliminują jako błędy systemu przerabiając nas na papkę i baterie...
Czasami odnoszę wrażenie, że wszelkie tego typu organizacje typu RIAA czy MPAA za którymi stoją miliony są jak agent Smith z Matrixa szpiegujące nasze poczynania w internecie poprzez różne portale hostujące muzę/wideo online czy do poprania, aż po świat P2P trackerów. Pośród seedów i peerów szukają (nas) i eliminują jako błędy systemu przerabiając nas na papkę i baterie...