GTA IV
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Za 27 funtów ? Ja bym brał
Poza tym mój egzemplarz już zamówiony więc tylko czekam na listonosza z naszej ukochanej magicznej niezastąpionej Poczty Polskiej !!!xD

"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Jeśli chcecie kupić GTA4 i zastanawiacie się czy wam pójdzie , nie sprawdzajcie na wymaganiach , bo i tak są wyższe. Czy GTA4 działałoby dobrze na PSP ? Nie no , rozpier*oliłeś mnie tym. Na PSP jedna gra może ważyć maksymalnie 1.8 GB , a GTA4 waży 16gb. Mała różnica , hę ?
A co do tego patcha to jest na tej stronie o tym https://gtasite.net/ wejdz na nia zjedz powoli i tam ze ten patch ma tyle i tyle i co poprawia.
weekend - wersja demo wakacji
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Nie no ch.j mnie strzeli zaraz ! 5 godz. i do tego doszedłem a teraz Ty mi mówisz o jakimś paczuLothar pisze:Ja też - wgrałem patch'a (dzisiaj wyszedł)little_psycho pisze:FUCK YEAHZnalazłem sposób na GTA4 bez service packa

A ty mnie rozpier*oliłeś, skoro uważasz że gra na PSP miałaby taką samą rozdzielczość tekstur i jakość dźwięku, wliczając w to tekstury od bump i normal-mappingu. Po skrojeniu tego i tamtego upchnąłbyś to bez problemu na 1,8GB, a na ekraniku PSP nie byłoby widać mega kolosalnej różnicylittle_psycho pisze:Jeśli chcecie kupić GTA4 i zastanawiacie się czy wam pójdzie , nie sprawdzajcie na wymaganiach , bo i tak są wyższe. Czy GTA4 działałoby dobrze na PSP ? Nie no , rozpier*oliłeś mnie tym. Na PSP jedna gra może ważyć maksymalnie 1.8 GB , a GTA4 waży 16gb. Mała różnica , hę ?

Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

Nie, dla GTA IV jak dla mnie się nie opłaca.l
BTW. wyszły nowe sterowniki do kart graficznych nvidia GeForce, specjalne do grania w gta IV mi poprawiły płynność , jakieś 15 fps więcej mam
Pobierać:
Windows XP 32bit
Windows XP 64Bit
Windows Vista 32bit
Windows Vista 64bit
BTW. wyszły nowe sterowniki do kart graficznych nvidia GeForce, specjalne do grania w gta IV mi poprawiły płynność , jakieś 15 fps więcej mam
Pobierać:
Windows XP 32bit
Windows XP 64Bit
Windows Vista 32bit
Windows Vista 64bit
GTA IV mnie zaciekawiło. Po niemal idealnym San Andreas, przyszedł czas na kolejną część, która dotychczas zarobiła 500 milionów dolarów, o połowę, jednak, mniej niż przewidywał Rockstar. Firma nie próżnuje. Już tworzy dodatek, przewidziany na konsole o podtytule ,,The Lost and Damned". Bohaterem już nie jest Nico Belic, lecz Johnny Klebitz.
W grze znajdziemy nowe tryby sieciowe i... Liberty City!
Jest na co czekać, szczególnie dla tego co posiada konsole.
W grze znajdziemy nowe tryby sieciowe i... Liberty City!
Jest na co czekać, szczególnie dla tego co posiada konsole.
Ostatnio zmieniony 16 gru 2008, 17:08 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 2 razy.
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Pewnie wyjdzie, ale z dużym opóźnieniem
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Nie wyjdzie. Ten dodatek to jeden z ekskluziwów dla posiadaczy GTA IV na XBoxa 360. Dodatek ten będzie prawdopodobnie płatny (Microsoft Points).
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
pare ciekawostek o GTA IV
wersja na PS3:
- podobno na niektórych egzemplarzach tejże konsoli w ogóle się nie chciał uruchomić
no i się wieszała
wersja na XBOX360:
- ma silne spadki płynności
wersja na PC:
- szkoda gadać po prostu porażka
info stąd https://www.gamer9.net/index_pl.php?strip_id=133
wersja na PS3:
- podobno na niektórych egzemplarzach tejże konsoli w ogóle się nie chciał uruchomić

no i się wieszała
wersja na XBOX360:
- ma silne spadki płynności
wersja na PC:
- szkoda gadać po prostu porażka

info stąd https://www.gamer9.net/index_pl.php?strip_id=133
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
W ogóle GTA IV miało być na początku exclusivem dla konsol. Pożyjemy, zobaczymyNie wyjdzie. Ten dodatek to jeden z ekskluziwów dla posiadaczy GTA IV na XBoxa 360. Dodatek ten będzie prawdopodobnie płatny (Microsoft Points).
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Tak samo GTA 3Silver Dragon pisze:W ogóle GTA IV miało być na początku exclusivem dla konsol. Pożyjemy, zobaczymyNie wyjdzie. Ten dodatek to jeden z ekskluziwów dla posiadaczy GTA IV na XBoxa 360. Dodatek ten będzie prawdopodobnie płatny (Microsoft Points).

Nobody Expects The Spanish Inquisition!