GTA IV
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Jeśli chodzi o błędy patch jest już w drodze (już by był ale microshit musi se go stestować (po kiego ch** to nie wiem) ma poprawić mi. MMA10 czy jakoś i kilka innych problemów także mają wyjść stery to kart graf. do ATI chyba 10 grudnia a GForce już są
"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
wydawca gry powinien sprawdzić czy niema błędów w grze (takich ten powyższe) przed jej wydaniem,Mrocz pisze:ale jedyne za co można w sprawie GTA IV winić Cenegę to zepsuty instalator.
co do patcha to świetnie że go wydają (mam tylko nadzieje że M$ go nie spieprzy (patrz fimik na poprzedniej stronie od min 01:10 do 01:14)
Ostatnio zmieniony 06 gru 2008, 18:46 przez prawdziwy 666, łącznie zmieniany 4 razy.
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
mam pytanie do osób posiadających tą grę i którym ona działa (tylko posiadaczy wydania PL)
czy gra wymaga płyty w napędzie czy to już sobie darowali???
czy gra wymaga płyty w napędzie czy to już sobie darowali???
Ostatnio zmieniony 06 gru 2008, 21:38 przez prawdziwy 666, łącznie zmieniany 1 raz.
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

Znajomy mówi, że wymaga, bo inaczej StarForce się focha i nie daje uruchomić gry (twierdzi, że ma oryginał, ja tam nie wiem
) 
Z tego co widziałem i czytałem o TGA 4 na PC, to Rockstar nieźle dało dupy (albo kwasu i heroiny testerom, że nie widzieli oni błędów... ale w sumie co tam widzieć, skoro na niektórych kartach poza główną postacią nic na ekranie nie ma
) . Ktoś twierdzi, że problemy są tylko z piratami? W wielu sklepach (w tym GRAM.PL) już GTV 4 na PC się nie uświadczy - i to nie z winy wysokiej sprzedaży, tylko z powodów takich iż nabywcy jeszcze tego samego dnia zwracali grę i żądali zwrotu pieniędzy (najgorzej na tym wszystkim wyszedł chyba STEAM) 

Z tego co widziałem i czytałem o TGA 4 na PC, to Rockstar nieźle dało dupy (albo kwasu i heroiny testerom, że nie widzieli oni błędów... ale w sumie co tam widzieć, skoro na niektórych kartach poza główną postacią nic na ekranie nie ma

Ostatnio zmieniony 06 gru 2008, 22:10 przez Lothar, łącznie zmieniany 2 razy.
Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

Steam oddawało kasę
tak poza tym płytka musi być w napędzie czytałem to wiele razy na wielu stronach więc raczej nie kłamią
z resztą się obaczy kaj mi przyjdzie 

Ostatnio zmieniony 06 gru 2008, 22:17 przez Punisher, łącznie zmieniany 1 raz.
"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
Tylko z płytą.
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Nie no kurr...zaraz się zabije...poszła dwa razy pięknie a teraz mam tylko czarny ekran 

- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Już mi pomógł jakiś gość z gtaforums.com...teraz mam inny problem ;/ gdy jadę autem po jakimś czasie wywala mi do pulpitu bez errorów ;/ a z pomocy tych idiotów z gtasite nie skorzystam , dzięki.
Bo niektórzy są za mało kompetentni ,żeby sobię z tymi problemami poradzić ^^
Ja ładnie sobię śmigam
Ja ładnie sobię śmigam
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Tiaaa , cytuję : "Nie no działało ok , teraz ciągle ścina , im więcej gram tym bardziej
"

- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Błędy jakie zauważyłem podczas wczorajszej i dzisiejszej gry:
- Wczoraj zniknęła mi połowa mapy i obniżyła się jakość tekstur (nie wiem jak to inaczej opisać). Po wyjściu do menu i po powróceniu do gry, podłoże i wszystkie budynki całkowicie zniknęły. Widać było tylko niektóre obiekty oraz pojazdy.
- Dzisiaj, gdy przełączyłem piosenkę w radio z własną muzyką zauważyłem że nie słuchać kolejnego utworu tylko warkot silnika na wysokich obrotach (mimo że się zatrzymałem). Wyszedłem do menu i... wywaliło mnie do pulpitu.
Nie ma co, gratuluje Rockstar Toronto za 'ałsołm' port na PC.
- Wczoraj zniknęła mi połowa mapy i obniżyła się jakość tekstur (nie wiem jak to inaczej opisać). Po wyjściu do menu i po powróceniu do gry, podłoże i wszystkie budynki całkowicie zniknęły. Widać było tylko niektóre obiekty oraz pojazdy.
- Dzisiaj, gdy przełączyłem piosenkę w radio z własną muzyką zauważyłem że nie słuchać kolejnego utworu tylko warkot silnika na wysokich obrotach (mimo że się zatrzymałem). Wyszedłem do menu i... wywaliło mnie do pulpitu.
Nie ma co, gratuluje Rockstar Toronto za 'ałsołm' port na PC.