GTA IV
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Mój komp też oczywiście spełnia 
Czekam z niecierpliwością na tą grę!

Czekam z niecierpliwością na tą grę!
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Siema. Jak zapewne wiecie - gta IV wyszło już na PC....
Jednak ku mojemu zdziwieniu , zastało mnie tylko cholerne rozczarowanie...
STRASZNIE dużo błędów tzn...nie w grze tylko w optymilizacji kodu - a to rejestracja nie działa , a to error...
A najgorsze co to właśnie wymagania...Nawet na najlepszych (!) kompach gra sie tnie , a grafa na 4/6 , brak antialiasingu i wogóle.. Po prostu nie da się grać...Rockstar a dokładniej Rockstar Toronto , bo to oni robili optymilizacje kodu przy konwertowaniu , strasznie mnie zawiodło.
Jednak ku mojemu zdziwieniu , zastało mnie tylko cholerne rozczarowanie...
STRASZNIE dużo błędów tzn...nie w grze tylko w optymilizacji kodu - a to rejestracja nie działa , a to error...
A najgorsze co to właśnie wymagania...Nawet na najlepszych (!) kompach gra sie tnie , a grafa na 4/6 , brak antialiasingu i wogóle.. Po prostu nie da się grać...Rockstar a dokładniej Rockstar Toronto , bo to oni robili optymilizacje kodu przy konwertowaniu , strasznie mnie zawiodło.
Podaj konfiguracje kompa ,bo ja z najwyzszej półki niemam ,a tnąc się nie tnie ^^
Ja już zamówiłem na allegro (miałem nadzieję że w moim mieście będzie w dniu premiery ale... dupa nie ma) już się nie mogę doczekać mam nadzieję że na medium mi spokojnie pójdzie 

"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
Macie, znalazłem na wykopie: https://netologia.pl/gta-4-a-mialo-byc-tak-pieknie osobiście się wstrzymam z kupnem tej gry...
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
To Ty podaj , bo ja tylko czytałem MNÓSTWO opinii użytkowników gta4ciuciu pisze:Podaj konfiguracje kompa ,bo ja z najwyzszej półki niemam ,a tnąc się nie tnie ^^

https://www.gram.pl/news_8g7eHe,1_Polacy ... ebnie.html
Tak samo było z GearsOfWar. Też ,żeby miec konto online trzeba było zamiastp: Polski wybrac USA i mozna było smigac ^^
Tak samo było z GearsOfWar. Też ,żeby miec konto online trzeba było zamiastp: Polski wybrac USA i mozna było smigac ^^
- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Joł , hołmiz ! hirz maj pejtent tu plej multiplejer on dżi ti ej for !
Prawda, konto mozna normalnie zalozyc
Oto instrukcja jak to zrobilem:
1. Zalogowalem sie na swoje konto windows live.
2. Odpalilem Rockstar Social Club i tam mnie przekierowalo do rejestracji na GAMES FOR WINDOWS LIVE.
3. Tam wprowadzilem te same dane do zalogowania co w WINDOWS LIVE (MAIL, MESSENGER ETC).
4. Przenioslo mnie do okna z XBOX LIVE, a tam przeszedlem do GAMES FOR WINDOWS LIVE.
5. Następnie kliknełem rejestrację w Rockstar Social Club i linkowanie konta Windows Live (na końcu rejestracji).
6. Tam podałem dane do logowania GAMES FOR WINDOWS LIVE.
7. Śmiga
Dowód: https://img383.imageshack.us/img383/915/shot00028nb1.png
Patent zapożyczony od hołmi innego ;d
Prawda, konto mozna normalnie zalozyc

1. Zalogowalem sie na swoje konto windows live.
2. Odpalilem Rockstar Social Club i tam mnie przekierowalo do rejestracji na GAMES FOR WINDOWS LIVE.
3. Tam wprowadzilem te same dane do zalogowania co w WINDOWS LIVE (MAIL, MESSENGER ETC).
4. Przenioslo mnie do okna z XBOX LIVE, a tam przeszedlem do GAMES FOR WINDOWS LIVE.
5. Następnie kliknełem rejestrację w Rockstar Social Club i linkowanie konta Windows Live (na końcu rejestracji).
6. Tam podałem dane do logowania GAMES FOR WINDOWS LIVE.
7. Śmiga

Dowód: https://img383.imageshack.us/img383/915/shot00028nb1.png
Patent zapożyczony od hołmi innego ;d
Teraz gra mi strasznie scina ;/ na początku było nawet niezle 30 klatek ,ale im dluzej gram tym coraz wolniej chodzi gra. 1 jest pewne. R* Dało do sprzedazy niedokonczona gre. A czy Cenga wogólę ją testowała? Przecież to jest nieuczciwe sprzedawac za 130 złotych gre która nie działa 

- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
obejrzyjcie
[youtube][/youtube]
przypomina mi się tekst Vince'a z AW jak patrzę na to co cenega z robiła (no sory ale czy oni tam ślepych i głuchych zatrudnia że nie zobaczyli że gra ma błędy???)
[youtube][/youtube]
przypomina mi się tekst Vince'a z AW jak patrzę na to co cenega z robiła (no sory ale czy oni tam ślepych i głuchych zatrudnia że nie zobaczyli że gra ma błędy???)
Vince w AW pisze:ze względu na niesamowity brak jakichkolwiek kompetencji postanowiliśmy zerwać umowę z naszym pierdzielonym wydawcą
Ostatnio zmieniony 06 gru 2008, 06:05 przez prawdziwy 666, łącznie zmieniany 2 razy.
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
W sumie to nie pierwsza wpadka Cenegi
I dziękuję za całkowite zniechęcenie mnie do zakupu jakiejkolwiek gry z logiem Games for Windows
I dziękuję za całkowite zniechęcenie mnie do zakupu jakiejkolwiek gry z logiem Games for Windows
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Po pierwsze - Shit the fuck?
Co Cenega ma do problemów z rejestracją w Games for Windows LIVE? Nie żebym bronił tą firmę, bo sam się zdziwiłem, gdy otworzyłem pudełko Tomb Raider Underworld (wydawcą oczywiście jest Cenega) i ujrzałem nadruk na płycie z węgierskimi napisami i logotypem CD Projekt, ale jedyne za co można w sprawie GTA IV winić Cenegę to zepsuty instalator.
Co Cenega ma do problemów z rejestracją w Games for Windows LIVE? Nie żebym bronił tą firmę, bo sam się zdziwiłem, gdy otworzyłem pudełko Tomb Raider Underworld (wydawcą oczywiście jest Cenega) i ujrzałem nadruk na płycie z węgierskimi napisami i logotypem CD Projekt, ale jedyne za co można w sprawie GTA IV winić Cenegę to zepsuty instalator.
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Jeżeli się dopuszcza produkt do sprzedaży za takie pieniądze, to najpierw musi on zostać sprawdzony. Nie okłamujmy się, Cenega wprowadziła na rynek polski totalnego bubla i tyle.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew