19''
Którego klawisza na klawiaturze najrzadziej używasz?(ja chyba nigdy nie nacisnąłem Wake Up)
Pytanie za pytanie
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Nie znam, nie wiem co to i nie mam opinii.

Zabiłeś. Żałujesz?
Oż w mordę! To masz zarąbiasty parapet. Może jeszcze stadion piłkarski tam?Virian pisze:parapetu do okna niemam ale na takim do ściany to ciężarówke

Zabiłeś. Żałujesz?
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Zależy od sytuacji i denata. Ale jeślibym zabił to raczej z premedytacją i bez żalu.
Jesteś z kumplem w barze. Nagle widzisz, jak kilku kolesi, większych i mocniejszych od niego i ciebie go obskakuje i wszczynają z nim bójkę. Jak reagujesz?
Jesteś z kumplem w barze. Nagle widzisz, jak kilku kolesi, większych i mocniejszych od niego i ciebie go obskakuje i wszczynają z nim bójkę. Jak reagujesz?
Rozbieram się i krzyczę "BIERZCIE MNIE". Na 99% uciekną 
(Loc jak znasz ciapskład to przypomnij sobie czy czasem nie powstało pewne "Drzewo Genealogiczne" - jestem DJ Max)
Jak wolisz poszatkować przeciwnika w Postalu AW7 - maczetą, kataną czy shurikenami?

(Loc jak znasz ciapskład to przypomnij sobie czy czasem nie powstało pewne "Drzewo Genealogiczne" - jestem DJ Max)
Jak wolisz poszatkować przeciwnika w Postalu AW7 - maczetą, kataną czy shurikenami?
Vi Veri Veniversum Vivus Vici

- Loc
- Wytrenowany morderca
Tak, bodajze bylem u kuzyna (nie znam sie na broniach, to chyba asg bylo, ale moge sie mylic). Cholernie ciezka. Czystym przypadkiem trafilem w slupek, i strzala odbila sie rykoszetem (tak kuzyn przynajmniej powiedzial). BTW, kuzyn pelnoletni, ma licencje na bron, wiec prosze sie nie czepiac. 
Nad toba mieszka sasiad, co przez caly dzien robi remont w mieszkaniu, i czesc nocy tez. Boruje, wierci, klei, scina plytki itp. Jaka jest Twoja reakcja?

Nad toba mieszka sasiad, co przez caly dzien robi remont w mieszkaniu, i czesc nocy tez. Boruje, wierci, klei, scina plytki itp. Jaka jest Twoja reakcja?
Powoli poruszam głową w przód i w tył oddając się ostrym rytmom muzyki industrialowej puszczonej na full volume z moich kolumn i czekam aż przyjdzie się wyżalić ^^
Stało się. Człowiek w końcu stworzył T-Virus, który zaczął pustoszyć świat. Setki zombiech pałętają się po ulicach. Co robisz?
Stało się. Człowiek w końcu stworzył T-Virus, który zaczął pustoszyć świat. Setki zombiech pałętają się po ulicach. Co robisz?
Tak, ale tylko w grach komputerowych.
Jeśli miałbyś jedną jedyną w życiu okazję zadać JEDNO pytanie Bogu (czyt. Vince'owi Desiderio), to czy posikałbyś się z radości?
Jeśli miałbyś jedną jedyną w życiu okazję zadać JEDNO pytanie Bogu (czyt. Vince'owi Desiderio), to czy posikałbyś się z radości?