Wieczór, tak 10-12, wtedy jaram zioło, a także 5-9 rano, wtedy mogę spokojnie siedzieć przed kompem.
O której wstajesz, gdy nie musisz iść do szkoły/pracy?
Pytanie za pytanie
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Bez komentarza 
Czy moglibyście zadawać mądrzejsze pytania?

Czy moglibyście zadawać mądrzejsze pytania?
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Tyle jest już stron tego tematu, że mogło by się coś powtórzyć więc dlatego zadaję takie banalne pytania...Silver Dragon pisze:Czy moglibyście zadawać mądrzejsze pytania?
Ile masz wzrostu???
Dawaj składak, dawaj koło, bo ci przypierdolę w czoło!!!

W butach 186. Bez 180.Cor Angar pisze:Tyle jest już stron tego tematu, że mogło by się coś powtórzyć więc dlatego zadaję takie banalne pytania...Silver Dragon pisze:Czy moglibyście zadawać mądrzejsze pytania?
Ile masz wzrostu???
A jak ci nie pasują "głupsze" pytania to zadawaj mądre. Wiecie, na forum długo nie jestem, ale to wygląda tak, jakbyśmy my chcieli chore pytania, a ty, Dragon, próbujesz na siłę trzymać się normalnych...
Zamierzeniem mojego tematu były w miarę normalne pytania. Dragon ma podobne zdanie. Rob
Moje pytanie:
Gdybyś miał 1 pocisk, kogo byś chciał zabił? (dodam że to pocisk z beretty, i kogo wybierzesz, tego możesz zabić)
Ostatnio zmieniony 15 lis 2008, 17:29 przez Max King, łącznie zmieniany 1 raz.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
No cóż...MastaDJMax pisze:A jak ci nie pasują "głupsze" pytania to zadawaj mądre. Wiecie, na forum długo nie jestem, ale to wygląda tak, jakbyśmy my chcieli chore pytania, a ty, Dragon, próbujesz na siłę trzymać się normalnych...
Już raz, przez głupie pytania temat został zamknięty
Wracamy do tematu:
'Jak mi kto podskoczy, dostanie między oczy'

Czy chciałbyś być sławny?
Ostatnio zmieniony 15 lis 2008, 18:45 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Zdecydowanie tak. Mógłbym rozpowszechniać swoje poglądy w ogóle. Zależy też, jakim kosztem.
Która epoka historyczna interesuje Cię najbardziej?
Która epoka historyczna interesuje Cię najbardziej?

Najbardziej czasy najnowsze ponieważ wtedy odbyła się I i II wojna światowa a dlatego , ponieważ interesuje mnie broń jaką się wtedy posługiwano itp.
Gdybyś mógł się przenieść do jakiejś konkretnej daty w historii to jakiej?
Gdybyś mógł się przenieść do jakiejś konkretnej daty w historii to jakiej?
- Loc
- Wytrenowany morderca
5/6 nad ranem. Lubie, kiedy jest jasno, jest malo ludzi, i jeszcze do tego niektore latarnie nie gasna. Czasami wlasnie wychodze se na taki spacerek...
Najtrudniejsza (Twoim zdaniem) do przeczytania ksiazka (oprocz encyklopedii ^^)
EDIT: Kurcze, sory, ale poprzednio bylo pytanie "ktora godzine lubisz najbardziej" czy cos w tym stylu.
Wiec teraz odpowiem na aktualne pytanie. Czasami se cos poslucham (OST z gier, czy Gangsta rap), aktualnie zbieram na gitare elektryczna, bo cos tam umiem pyknac.
Najtrudniejsza (Twoim zdaniem) do przeczytania ksiazka (oprocz encyklopedii ^^)
EDIT: Kurcze, sory, ale poprzednio bylo pytanie "ktora godzine lubisz najbardziej" czy cos w tym stylu.
Wiec teraz odpowiem na aktualne pytanie. Czasami se cos poslucham (OST z gier, czy Gangsta rap), aktualnie zbieram na gitare elektryczna, bo cos tam umiem pyknac.

Ostatnio zmieniony 15 lis 2008, 19:58 przez Loc, łącznie zmieniany 1 raz.
Niewiem moze podręczkniki szkolne 
Gdybyś mógł byc Bohaterem jednej z gier komputerowych kim chciałbyś zostac?

Gdybyś mógł byc Bohaterem jednej z gier komputerowych kim chciałbyś zostac?
Ostatnio zmieniony 15 lis 2008, 20:00 przez ciuciu, łącznie zmieniany 1 raz.
hihi 55kg 
Czy ukradłeś coś kiedyś? (Nawet elektronicznie) Jesli tak to co?

Czy ukradłeś coś kiedyś? (Nawet elektronicznie) Jesli tak to co?
Ostatnio zmieniony 15 lis 2008, 22:18 przez ciuciu, łącznie zmieniany 1 raz.