HOT NEWS!

Bardziej i mniej konkretne rozmowy na określone tematy, niezwiązane bezpośrednio z tematyką strony, ale nurtujące niemal każdego. To wcześniejszy Duży Hyde Park plus kilka luźniejszych tematów.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor

04 lis 2008, 15:36

Wielka Brytania - symbol postępowości Europy, najbardziej oświecony kraj, który walczy z zaściankowością i ciemnogrodem!

https://wiadomosci.onet.pl/1856161,12,item.html

Żeby Żyd i muzułmanin stawali w obronie europejskiej tradycji, którą chcą zniszczyć sami Europejczycy. :lol2: Ale przynajmniej nie musimy się obawiać, że Araby i kolorowi nas stąd wyprą, nie muszą oni najeżdżać na nas tureckimi hordami jak w 1863. Sami się zniszczymy od środka. Oto kolejny dowód: https://wiadomosci.onet.pl/1855925,12,item.html

Koniec jest bliski :| :bolek:
Ostatnio zmieniony 04 lis 2008, 15:37 przez kazik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dr. Dundersztyc
Szalony Naukowiec
Szalony Naukowiec
Kontakt:

04 lis 2008, 17:42

E tam, trochę przesadzasz. Zawsze się znajdą jakieś grupy, posiadające jakieś pomysły, żeby tyko zaistnieć, coś na silę wykreować, co i tak nie będzie miało racji bytu w rzeczywistości. Święta zwane powszechnie Bożym Narodzeniem przetrwają nawet dawców tak idiotycznych pomysłów. Jak już naszą tradycję ma coś wykorzenić to globalizacja i islam (głównie na zachodzie Europy). I tak te przemiany zawsze będą postępowały o wiele szybciej w miastach niż na prowincji.

Obrazek
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor

06 lis 2008, 18:01

https://wiadomosci.onet.pl/1858118,12,item.html

Mają stracha kacapy. Tylko czego oni się boją?
Ostatnio zmieniony 06 lis 2008, 18:02 przez kazik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dr. Dundersztyc
Szalony Naukowiec
Szalony Naukowiec
Kontakt:

06 lis 2008, 19:06

Kaliningrad - Koń Trojański we wschodniej Europie - nigdy nie wiadomo co z niego wyskoczy.

- Rosja nie wierzy w przyszłość rosyjsko-amerykańskich stosunków i spodziewa się po nowej administracji kontynuacji linii administracji George'a W. Busha, zmierzającej do ulokowania elementów tarczy antyrakietowej w Polsce i Czechach - wskazuje Szmielow.
Naciski na nową administrację USA. Terroryzm polityczny. Zastraszyć by uzyskać jak najwięcej dla siebie korzystnych decyzji. Zobaczymy czy Obama ma przysłowiowe "jaja".

Obrazek
Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

06 lis 2008, 19:12

Gdzieś czytałem o pewnej przepowiedni, że gdy panem świata (?) zostanie czarny, dojdzie do III Wojny Światowej i będzie koniec świata.

Osobiście w takie bajki nie wierzę, ale...
Jakie jest wasze zdanie?

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

06 lis 2008, 19:13

Po Papieżu-Polaku, kolejnym miał zostać Murzyn. Mamy na tym `stanowisku` Niemca, więc ja się o przepowiednie nie martwię. :):

Obrazek
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor

06 lis 2008, 20:23

Robsessed pisze:Po Papieżu-Polaku, kolejnym miał zostać Murzyn. Mamy na tym `stanowisku` Niemca, więc ja się o przepowiednie nie martwię. :):
https://wiadomosci.onet.pl/1858103,12,1,1,item.html koniec jest bliski :->
Poza tym może z tym papieżem to był sens metaforyczny. Zobaczmy herb Benedykta:
Obrazek
Jeśli tam w rogu to nie murzyn to ja nie wiem co. :):
Ostatnio zmieniony 06 lis 2008, 20:23 przez kazik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

06 lis 2008, 20:25

O cholera, kazik, teraz nie będę mógł spać. :): Są jakieś przepowiednie dotyczące młodego ambitnego fana Robbiego Williamsa z Polski...?

Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

10 lis 2008, 17:14

kazik pisze:Wielka Brytania - symbol postępowości Europy, najbardziej oświecony kraj, który walczy z zaściankowością i ciemnogrodem!

https://wiadomosci.onet.pl/1856161,12,item.html

Żeby Żyd i muzułmanin stawali w obronie europejskiej tradycji, którą chcą zniszczyć sami Europejczycy. :lol2:
zielAK pisze:Zawsze się znajdą jakieś grupy, posiadające jakieś pomysły, żeby tyko zaistnieć, coś na silę wykreować
Debilom z oxfordzkiego ratusza nie potrzeba promocji. Trzeba ich spalić i wyrżnąć do samego pnia. 8-) Stamtąd, skąd pochodzi światło wiedzy i gdzie rodzi się intelektualna elita WB, Europy i świata... to stamtąd właśnie powiało gnijącym chlewem. Zgroza... :|
"odbarwienie się aż po zatarcie własnej tożsamości"
Władze miejskie Oxfordu się skundliły? Oj, przepraszam wszystkie kundle, to mądre zwierzęta.

kazik pisze:Mają stracha kacapy. Tylko czego oni się boją?
Na to odpowiedziałem tu: https://forum.postalsite.info/p ... .html#32731 bo lepsze miejsce i warte odświeżenia.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor

20 lis 2008, 17:42

https://www.prawy.pl/?dz=nowosci&id=4150 ... &where=rss

Prawicowa partia zaczyna zdobywać popularność, więc dorastającym wyborcom trzeba zrobić pranie mózgu aby w przyszłości głosowali za jednymi słusznymi poglądami i partiami...

Awatar użytkownika
Max King
Stuprocentowy psychol
Stuprocentowy psychol

22 lis 2008, 23:11

Holocaust, rasizm i nazizm są złe, bez wątpienia, ale nie zapominajmy o Komuniźmie, którego leader, niejaki Stalin, jest uznawany za największego zbrodniarza wszech czasów. Pamiętam z kumplami wybraliśmy się do miasta (zaznaczam iż mieszkam w Anglii). Na placu jakieś 2 kobiety miały transparent i flagę z Czegewarą (nie chcę se siary robić błędnie pisząc ^^). Spytałem co one robią (ciężko było - były otoczone małą, acz zainteresowaną grupką przechodniów), a jak usłyszałem że promują komuniz, to mnie mało kur**ca nie wzięła. To, co się działo potem, niech pozostanie tylko w pamięci świadków.

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Yossarian
Grabarz
Grabarz
Postawił piwo: 6 razy
Otrzymał  piwo: 3 razy

23 lis 2008, 10:26

LOL to były brytyjki czy z europy wschodniej?

Awatar użytkownika
Max King
Stuprocentowy psychol
Stuprocentowy psychol

23 lis 2008, 12:09

Brytyjki -.- Tylko brytole są tacy tępi -.-

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Awatar użytkownika
Dr. Dundersztyc
Szalony Naukowiec
Szalony Naukowiec
Kontakt:

01 gru 2008, 20:19

Talon na aborcję w prezencie bożonarodzeniowym?

Talon na usługi w klinikach aborcyjnych proponuje, jako bożonarodzeniowy prezent, firma Planned Parenthood z Indiany.

Talon obdarowana osoba może zamienić na środki antykoncepcyjne, usługi medyczne, ale też "usługę" przeprowadzenia aborcji we wszystkich placówkach Planned Parenthood w Indianie.

- Dlaczego nie kupić komuś, kogo kochamy, na ten świąteczny czas prezentu którego potrzebuje? - mówi przedstawicielka firmy Betty Cockrum. - Zapraszamy do naszych placówek i do oferowania zdrowia jako prezentu - dodaje.

-> https://wiadomosci.wp.pl/kat,32794,title ... omosc.html

-----------------

Hahahaha... :diabel: Już wiem co chce dostać od św. Mikołaja pod choinkę!! A mówili, że to producenci gier wymyślają, żeby zarobić parę groszy...

Obrazek
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

01 gru 2008, 20:25

Szkoda gadać, może niedługo będą rozdawać talony na same dzieci? `Probówka z gotowym płodem, wystarczy włożyć do mikrofalówki, w celu podgrzania, i już masz wspaniały prezent pod choinkę...

...dla znajomych na przykład`.

Przedstawicielce firmy z newsa życzę rozumu. ;R

Obrazek
Zablokowany