Szczerze mówiąc myślałem, że to zrobiłemprawdziwy 666 pisze:dobra rada przy tworzeniu serwera możesz podać nazwę zamiast tej domyślnej

Moderatorzy: Moderatorzy, ServerAdmin
Szczerze mówiąc myślałem, że to zrobiłemprawdziwy 666 pisze:dobra rada przy tworzeniu serwera możesz podać nazwę zamiast tej domyślnej
dobrze[Dzisiaj 0:49] prawdziwy 666: ej a może następnym razem sojusz, ekipa postal site kontra cziterzy???
[Dzisiaj 0:55] zielAK: Koniec wzajemnego mordowania się! Polacy - rodacy, czas nadszedł, by swą wrodzoną agresję przekierować na cheaterów !!
Wiesz, klan sam w sobie nie jest głupim pomysłem. PSI Klan dobrze by brzmiało i poza tym moglibyśmy robić jakieś masówki, wbijać się po 10 na serwer i utrzymywać teren. Tyle, że ciężko jest zgrać więcej niż 5 osób, w jednym czasie i miejscu. Klan na PSI będzie dobrym rozwiązaniem, ale także przyda się drużyna szybkiego reagowania. Moglibyśmy trenować na servie polskim, który już jest, ale wymaga naprawy.Robsessed pisze:Ja nie chciałbym się aż tak wiązać z innymi graczami. Co innego klan, ale na to przyjdzie pora.
Chętnie pomogę w osaczaniu YouBitch'a, jednak z innymi playerami także mam zamiar walczyć.
Dzięki Bogu.Robsessed pisze:Oczywiście Was bym 'oszczędził'.
Nie ukrywam. Poniekąd zainspirowałeś mnie.prawdziwy 666 pisze:widzie że wziąłeś mój pomysł[Dzisiaj 0:49] prawdziwy 666: ej a może następnym razem sojusz, ekipa postal site kontra cziterzy???
Dobra robota! Tak trzymać!kazik pisze:Zrobiłem sobie rozpoznanie w sprawie Vlf. Jest zafajdanym cziterem. Na mapie football, gdzie nikt nie ma broni, można się tylko kopać, dziwnym trafem ciągle mnie rozwalał na kawałeczki...
Nie głupi pomysł. Popieram.prawdziwy 666 pisze:proponuje zgłosić skargę na cheateruw tu https://forums.gopostal.com/ co wy na to???
[ Dodano: 2008-05-26, 00:40 ]
Obrazek
zdjęcie z robione przed chwilą
wszystkie fast foody on zaczął wywalać