Ustawki na Multi!

Dział w pełni poświęcony grze w necie. Miejsce na ustawki, propozycje i pomoc.

Moderatorzy: Moderatorzy, ServerAdmin

Awatar użytkownika
SovietPolska
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Posty: 525
Rejestracja: 18 sie 2007, 00:36

26 maja 2008, 16:03

hmmm, najpierw trzeba mieć mikrofon, a ja rzadko gram on-line tak więc nie kupuje takich rzeczy.
Po za tym dzisiaj o 20:00 byłoby dobrze zagrać bo jutro szkoły strajkują tak więc mamy troche czasu :)
Niech każdy weźmie se ubiór żołnierza jak będzie grał, żebyśmy się nawzajem nie pozabijali, bo czasami wpadnie ktoś oknem i przypadkowo z szota w łeb zarobi :)


Awatar użytkownika
konrad pl
Seryjny zabójca
Posty: 275
Rejestracja: 07 mar 2007, 20:00
Lokalizacja: z dumu
Kontakt:

26 maja 2008, 16:40

ja zawsze gram wiesniakiem bo pasuje do mnie ;]
a mikrofon to wydatek 8 zl :P
Ostatnio zmieniony 26 maja 2008, 16:41 przez konrad pl, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

26 maja 2008, 16:52

Iquid pisze:Jak ktos chce wiedziec jaki serwer niech sprawdza na xfire ;)
Chm, to samo można mieć w samej grze. Trzeba tylko zaznaczyć pokazywanie szczegółów serwera...
Obrazek

A po liście nowych serwów widzę, że free multi robi swoje! Scena multi Postala 2 ożywa! :)

EDIT: Na obrazku widać też na dole listy, co teraz zauważyłem serwer o nazwie naszej site! Czyj o jest?? :)
Ostatnio zmieniony 26 maja 2008, 16:54 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

26 maja 2008, 17:03

Tiquill pisze:EDIT: Na obrazku widać też na dole listy, co teraz zauważyłem serwer o nazwie naszej site! Czyj o jest?? :)
Nasz :)


Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

26 maja 2008, 17:46

Robsessed pisze:Nasz :)
Czyli chyba wszystko rozumiem. :)


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

26 maja 2008, 18:39

Możemy pograć za pół godzinki ? Jakimś cudem udało mi się ściągnąć P2 Multi :D

Pierwsze wrażenie? Fajne się czuję jak kopnę jakiegoś gościa czy na niego popuszcze :D Fajna sprawa. Ale te Lagi arghhhhh jak to mówi koleś ;)


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

26 maja 2008, 18:42

ciuciu, lagi są na poszczególnych serwerach - zbyt dużych na tych, co my gramy, nie uświadczysz :)


Obrazek
Awatar użytkownika
Iquid
Założyciel PostalSite
Założyciel PostalSite
Posty: 667
Rejestracja: 14 paź 2006, 11:06
Lokalizacja: GRS
Kontakt:

28 maja 2008, 14:45

Na naszym serwie nie ma lagów zobaczcie sobie pingi
https://img252.imageshack.us/my.php?image=laggy8.jpg


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

28 maja 2008, 14:50

No właśnie, straszyciele lagami. :P

Poza tym wrzucam dodatkowe mapy i mody na serwa, więc będzie jeszcze przyjemniej. ;)


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

31 maja 2008, 02:43

W związku, że powstał nowy temat o konkretnych ustawieniach naszego serwera PostalSite.info Polski Serwer!, ten temat mianowicie: Ustawki naszego serwera to pewnej zmianie poddany zostaje też ten temat. Od teraz nie piszemy już tu o ogólnych ustawieniach naszego serwera i propozycjach do niego, ale po prostu, służyć nam będzie, jak na początku, wyłącznie do osobistych ustaleń co do wspólnej zagrywy, kto, gdzie, jak i kiedy chce grać. Na naszym jak i na każdym innym serwerze. Nie spoko, nikt, kto będzie zachęcał do gry na innym serwerze niż nasz nie będzie za to karany, że zdradza nasz własny serw. Pełna dowolność wyboru!
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 2 razy.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
MaSsAcRe
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 31 maja 2008, 09:35
Lokalizacja: z piekła

31 maja 2008, 11:02

Ja zawsze czas na postala :P mam pytanko wiecie co trzeba zrobić żeby np postać pokazała fuck you jak to robia w multiplayer? albo się śmieją?? nie chodzi mi o to że wpiszesz na czacie haha i się zaśmieje tylko żeby postać to pokazywała... :)


Myślisz, że śmierć to koniec, a to dopiero początek wszystkiego
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

01 cze 2008, 15:46

Kody na stronie i szukaj pod

Postal 2: StP (tryb multi)

Kod: Zaznacz cały

cheaty z modów:
Dance - jak w nazwie (kod dostępny po zainstalowaniu [email protected])
MiddleFinger - jak w nazwie (kod dostępny po zainstalowaniu xCharactersFF lub [email protected])


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
MaSsAcRe
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 31 maja 2008, 09:35
Lokalizacja: z piekła

02 cze 2008, 14:57

Ja dalej nic nie rozumiem z tej instrukcji w folderze :) mod ściągnąłem pokopiowałem składniki do folderów i co dalej?? napisz na gg do mnie będzie łatwiej pisać 7900271...


Myślisz, że śmierć to koniec, a to dopiero początek wszystkiego
Awatar użytkownika
Reality Master
Modder
Modder
Posty: 1093
Rejestracja: 07 lis 2007, 19:41
Kontakt:

02 cze 2008, 16:18

MaSsAcRe pisze:Ja dalej nic nie rozumiem z tej instrukcji w folderze :) mod ściągnąłem pokopiowałem składniki do folderów i co dalej?? napisz na gg do mnie będzie łatwiej pisać 7900271...
Bo Ty pewnie używasz tego na cudzych serwerach? Serwer musi mieć tego moda w bazie, aby można go było używać podczas gry.


Awatar użytkownika
MaSsAcRe
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 31 maja 2008, 09:35
Lokalizacja: z piekła

02 cze 2008, 17:05

Spróbuje na innych :)


Myślisz, że śmierć to koniec, a to dopiero początek wszystkiego
ODPOWIEDZ